Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (132)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

'neata.

Preety, gogosharul.

Carla, imi pare rau de accident, bine ca nu s-a intamplat nimic grav.

Ada, eu am Tantum mereu in casa, e bun si pentru dinti, gat rosu etc. Exista in varianta pentru copii. Raducu.

Noi suntem bolnaviori, eu tusesc ca un magarus si sunt cu un ochi umflat, Carla parca haraie in piept si mi-e teama sa nu ia si ea. Nu mananca absolut nik, n-am mai vazut asa ceva. Azi noapte la 4 s-a trezit, a tras un kk si s-a ridicat chiuind in picioare, avea chef de joaca

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Ada, nu stiu daca se poate da Tantum verde de la varsta asta, sau daca exista preparat cu administrare la sugari, ca pastilele de supt sigur nu merg, dar prietena mea a descoperit ca fetitei ei de 5 ani ii aparea o tuse iritativa dupa ce ii dadea Tantum, asa ca un fel de alergizare la camforul acela. Deci... prudenta. In plus preparatel puternic mentolate nu se pot asocia cu tratmentul homeopat, deoarece inactiveaza remediile.
Antibioticul bine ai facut ca nu i l-ai dat; daca nu face febra si nu pare sa se agraveze, nici sa nu i-l dai. Cu rabdare vor trece si mucii - si noi, adica eu si Dragos, avem deja de 2 saptamani si au o culoare... asa... fluorescenta; nu luam nimic, nici eu, nici bebe.
Dar raguseala de la ce e? A facut cumva laringita? De aceea ii faci si aerosoli cu adrenalina?

Sanatate multa!... si grabnica!

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Lumi eu dimineata imi dau seama ca l-am pus la tzitzi cand ma trezesc despuiata toata!Nici nu stiu de cate ori pe noapte suge Apropo de carti, am vb cu cineva si mi-a promis ca-mi retine 1001 dalmatieni de luni...sper!
Ada astept si eu cu interes lista!
Andy.p, Babytza, Preety niste moldovinesti pt voi!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

sunt intreaga, nu-i nimic...multumesc...ca va faceti grijioricum, aveam centura...si castile in urechi si ascultam muzica la telef...ca saraca limuzina...a fost pradata de hoti anul trecut(e criza...d-aia hotii au ajuns sa sparga tico-uri ) si mi-a furat boxe+cas.
laura, bitza...ce sedinta , domle...il bag de vreo 30 de ori pe zi...si tot eu sunt de vina...ca-s ranchiunoasa si reprosez.
el acum e uracios, peste o ora ii trece...si gata! eu ce motiv am sa nu vorb cu el..dupa ce-a "trecut" pasa proasta?
decat daca sunt "ranchiunoasa"..cum ii place soatei sa-mi spuna.
felicic..nici la noi nu s-au inmultit certurile.sunt la fel de...multe.doar ca ne impacam mai repede.iar pe mine soata m-a socat cu-adevarat...cat de obsedat si grijuliu e cu copilu'..cat de mult vrea sa stea cu el etc.pana la sasha el nu era genul care sa se joaca cu copilul prietenilor..ori rudelor etc.
laura...deci printesa....s-a facut mare!!! bravo, aveti cu ce sa va laudati!

totusi....ramona unde e?
ada, sanatate baietelului
anca....sanatate si eu tusesc si iau codeina...si ma mai calmeaza.ai grija sa nu ia si carla...eu l-am cadorisit pe sasha

Mergi la inceput

hotii..."mi-au furat"...nu mi-a furat...ma rog..intelegeti voi.
ca-s grabita...si aiurita.
asaa
prety,pupam fetita..sa-i treaca vanataile.
si eu aveam probl asta cu sasha...si sing solutie a fost sa-l pun pe jos...sia-cum merge in 4 labute...si da cu capu in usa...cu piciorusu in patut..apoi iar cu capu si tot asa.
lumi....sa spun si eu. intru aseara cu vinovatu+polistist in sectie...si uitasem actele la soata afarasi ies sa le iau...cand sa ies, ul alt politist super inteligent si nu badaran, nuuuuu, ii spune politistului "meu"..."ce, ma , are 18 ani?!"
ma prefac ca nu aud, ies, iau actele, ma intorc si ii spun" sa stii ca am aproape 30, nu 18".."Aaaa...ma scuzati...aratati mai tanara"..."stiu, e un mare avantaj pentru mine, ca femeie"...si-a mai cerut scuze de vreo 10 ori libidinosu libidinosilor.
ref la certuri, noi, in 4 ani de cand ne-am cunoscut(azi facem..moamaaa...ce de cadouri luna astaaaaa )ne-am certat de 10 ori din motive reale...si de un miliard de ori din tampenii....gen paharu asta e albastru, ba nu, e rosu.
cica el e un ingeru...si eu-s o certareata , ranchiunoasa si suparacioasa.
rox-cd, sper sa treaca supararea.
babymom...

Mergi la inceput

Ada cand a fost Lucas ragusit i-am dat Stodal, la recomandarea Babytzei si a fost supeeeer bun! Chiar iti recomand!Plus ca e homeopat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

bitza stodal asta i ai dat asa fare recomandarea dr ului?Karina este ragusita ...doctora nu-mi raspunde...imi vine sa mi zmulg perul din peruca....

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Da, i-am dat fara recomandarea dr ca nu o gaseam in ziua respectiva si a doua zi cand am fost la control mi-a zis ca e f bun Stodalul.

Mergi la inceput

bitza.. streptease in fiecare dimineata zici?
nikolici, imi pare rau de beblina bolnavioara
stii ceva de ramona?
unde tot umbla

Mergi la inceput

anca, nu mananca nimic-nimic-nimic?
cum asta?

Mergi la inceput