Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (132)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Andy_galro, il felicit si eu, cu intarziere,, pe cheliuta, taare bine ii sade tuns asa!
Sanatate puiului!

Nausica, si mie mi-a facut placere sa te vad/cunosc, poate data viitoare socializam mai mult...

Alexa, si sotul meu la fel a facut... tot cu carutul de cumparaturi. deformare de parinte, ce sa-i faci...

Ada, de anxietate de separare suferim si noi, mai ales Edi, el e mai mamos si mai posesiv. stie f bine sa-si ceara drepturile. Ardeleanu' de Robi e mai cuminte, da' baga tot la cap, si parca vad ca se ia dupa fratica in curand... la mine rezista totusi ceva timp singuri, ca-s amandoi, si se mai joaca. dar dupa ce se plictisesc... e jale.
Oare cand o trece si faza asta?

Cristina, nici eu nu i-am pus pe huni intre perne. i-am sustinut in fund, de pe la 6 luni jumate, cand am vazut ca ei oricum incercau singuri sa se ridice. de la 7 luni stau singuri in fund, la inceput doar ptr cateva minute, acum si ptr 20-30 min, pana se plictisesc, mai ales daca le pun muzica, sunt fan Cleopatra Stratan, inlemnesc cand o aud, stau asa si o juma de ora in fund cu o jucarie in manuta. sunt adorabili. si eu fericita ca pot face pipi.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

CD-ule, Oana are drpetate, nu cred ca eixsta cuplu a carui viata, de cuplu si nu numai, sa nu se schimbe radical la aparitia unui copil. mai cu seama cand vorbim de primul copil. cred ca, inevitabil, parintii nu sunt pregatiti si trebuie sa invete din mers sa faca fata noii situatii, cea de parinte. in plus, stresul si oboseala isi spun cuvantul.

nu cred ca vorbesti in van. stiu f bine la ce te referi cand vb de monologuri, dar nu e chiar asa. eu zic sa insisti in continuare, vei avea surprize, placute, mai tarziu. chiar daca pare ca nu asculta, o face, si rezultatele se vor vedea. si pe masura ce va creste bebe, se va diminua oboseala, si asta va va ajuta mai mult... , fruntea sus!

_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Laura si tu esti blue!
Nu va mai zic ca de ieri tot melodia asta o am in minte, ruleaza in background.

de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Ada noi am folosit tantum in perioada de haraiala ,a fost k..nush daca merge cu homeopate,noi l-am oprit atunci,multa sanatate

Lumi...sa o fi vazut pe Alexia ieri cand a venit soacra-mea ce circ a facut,a trecut vreo ora pana sa se poata apropia de ea....cand e bine dispusa si vine cineva sa o ia de la mine,se intoarce si ma strange tare,tare cu manutzele dupa gat

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Moni 24 saptamani !!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Mesaj special ptr cuscra mea..si noi am trecut prin asa ceva la primul copil,a fost ciudat sa vezi ca omul de langa tine nu mai are nimic sa-ti comunice,nu mai poti vorbi cu el ca inainte,apar reprosurile ca nu mergem nicaieri ,nu facem nimic impreuna,nu mai avem timp unul de celalalt ca inainte...e greu si incet te apropii de gandul ca poate nici nu avem ce cauta impreuna.Dupa o perioad reintri in normal...la noi a durat aproape un an.La al doilea copil nu=ti zic ce se intampla,sa treceti prima data de asta...sunt convinsa ca va veti rezolva problemele in timp si cu rabdare

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

rox, laura, merci mult.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Ada este Tantum verde pt copii si pt adulti, iei ala cu concetratie mai mica, sanatate

Io sunt parca m a calcat trenul

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Laureta, mi-a parut bine sa te cunosc, si pe tine si pe Binacu mic, pacat ca dormea si nu i-am putu zari ochisorii!!
Apropos de fatza mea, muuulta lume ma considera copil... uneori e bine, ieri insa m-am enervat putintel... cautam cartea de la Adevarul, Mandrie si prejudecata, evident ca nu m-am trezit la 06.00 si n-am mai gasit-o... in fine, si peste tot intrebam de 'carticica'... nush de ce, ca mi-e draga probabil, habar n-am... si s-a gasit un vanzator de ziare sa-mi spuna, sa-mi explice, ca nu e 'carticica': "stiti, e ceva mai mare, e o carte!!"... o fi zis ca m-a trimis mama la chiosc sa caut cartea.... cand m-a vazut cu hunii langa mine si-a cam dat seama de gafa. off.

Bitza, felicitari ptr noaptea luuunga! Eu mai mult de 2-3 ore legate, n-am mai dormit de vreo... 8 luni cred.

Ada, sorry, eu nush cum sa ajut.... sanatate puiului!

Laura

iesim la plimbare. sa aveti o zi frumoasa, frumoasa!!

_
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Dragele mele,

Ref la cazaturi noi batem recordul... Sorina a cazut a 3-a oara din pat escaladand cumva (nu stiu cum) una dintre pernele care erau puse ca bariera. In acest timp eu eram cu ea in camera, cu nasu in dulap, cautandu-mi hainele ca tocmai facusem baie...
A plans mult, s-a invinetit la coltul sprancenei si pe pomete... si sper ca doar atat... e la fel de vesela si energica ca de obicei...
Ideea e ca tre sa iau masuri... nu e in siguranta nicaieri deci tre sa gasesc solutii...

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita! si pentru Sonia si Andrei!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!

Mergi la inceput