Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (180)
Raspunsuri - Pagina 7
ancadragoman spune:
Bravo Amira!!!!!!!!!!!!!!!!
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Bravo Amira!!!!!!!!!!!!!!!! |
Multumesc Anca!

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
popbianca spune:
buna ziuaaaa !
bb...deci incerc sa fiu mai explicita...ma duc la solar cam de 10 ori pe sezon(cand incep caldurile si tre sa ne mai dezvelim de haine)....daca sunt ceva evenimente mai completez cu cateva sedinte...
primele 2-3 sedinte le fac de cca 5 min , apoi de 10 ..max max 15
lalaD....
micutului...dar de ce asa tarziu s-a facut operatia asta?
salutare puflet74!
pt. Joshua!
mariussimuc..nesimtit rau dr. ala! wow ...felicitari Amirei...ce fainnnn!
ank...deci totusi se face si RMN-ul ...foarte bine...sa vine rezultatele ....bune, bineinteles!
ellis...eu nu i-am dat ..inca...
ziua se incheie pt. mine aici....am intrat in we...
o zi buna tuturor!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
eladea2005 spune:
adra, eric n-a papat niciodata 2 feluri de mancare la o masa...iar legumele i le gatesc fie in spuica fie le fierb la aburi si apoi ii pun si paste/orez si carne mixata...altfel o scuipa cand o simte in gura...
o sa mai insist cu legumele puse pe farfurie, asa ca fructele..paote, paote...![]()
alina, ce bine ca iti mananca toate legumele insirate!!! eu am zis mai sus cum i le gatesc, altfel nici o sansa sa se atinga de ele!!!
mihuta si pe mine ma enerva teribil pediatra (vreau s-o schimb, oricum)...zicea:'Dati-i sa manance cutare si cutare'...pai incerc, da daca nu pot???daca imi scuipa afara sau nici nu deschide gura???ce sa fac???cu forta nu pot!...
vroiam sa iti zic o chestie: exista posib ca analizele sa nu fie corecte!!! adica daca duci sange la 2 laboratoare, iti iasa valori diferite, clar!!! si chiar cu diferente mari intre ele!!! trust me!
si eu zic sa ceri parerea a 2 medici..pediatru, ca ala de familie..ma rog...io una am reticente ca stie sa interpreteze analizele unui copil si sa-i dea tratamentul corect...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
pussi spune:
ankule asteptam vesti bune!
bb sincer nu stiu daca le mai duc azi in Mall, cred ca va fi mare aglomeratie, poate merg maine singura daca sta tati cu ele!
miha felicitari pt. olita!
merg si eu sa-mi strang in casa ca zici ca au trecuta tatarii
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ellis
pai si eu fac mancare de vinete cu rosii, ardei si masline... merci Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
da, i-am dat salata de vinete, chiar din aceea cu maioneza...n-a avut nimic...e drept, a mancat cateva imbucaturi, doar...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
eladea2005 spune:
Bravo , Amiruta!
Ank, sunt sigura ca totul va fi bine..

ERIC IN 2009...
ERIC
mihuta spune:
Am pierdut un ditai mesajul, ce frustrant poate fi!!!
Ank, tinem pumnii sa iasa bine RMN-ul ! Trebuie sa fac si eu unul in curand, din cauza de migrene.
Miha, felicitari Amirei ! Am ramas cumva singura care nici macar n-a cumparat olita ?
Pufu, mie mi-au zis la laborator ca nu conteaza daca mananca inainte, afara de cazul ca ii fac glicemia sau ca ar avea inainte o masa copioasa cu multe lipide.
Ellis, eu i-am dat vinete si la cele din supa, mancare n-a reactionat, dar de la salata de vinete i-au aparut pete rosii pe fata. Am cumparat Lass baby si am convins-o sa bea o dusca, sa vedem ce efect are.
Anca, Sophia nu bea decat apa, si asta trebuie sa fie musai transparenta si fara nici un gust.![]()
Andreea, asa e cu rezultatele la analize, si eu am mai patit-o, dar mai asteptam pana ne intoarcem din vacanta si noi si pediatra, nu mai vreau sa o intep . Teoretic si medicul de familie cica e pediatru la baza, sau cel putin asa zice. Te inteleg cu pediatra ta, si mie mi-a spus sa-i pasez galbenusul in mancare, cand Sophia n-a mancat pasat nici la 6 luni ! Cica nu se poate...
Pana una alta, esec cu recoltatul urinei, esec cu fierul, a luat doar o gura si a spus "gata", pe urmatoarea (pe care i-am dat-o fortat) a lasat-o sa se scurga in fir subtire din gura pe covorul (fost crem) de pe jos... Singurul pe care l-a acceptat e Liv-ul, probabil ii aminteste de Bonnisan-ul de la care se lingea pe botic la 2 luni.
Ah, si am cumparat Pikovit, dar am vazut ca nu are acid folic, asa ca nu i-l dau. Oricum nu mai aveam cum sa ii mai dau inca 5ml de 2 ori pe zi....
mami de Sophia
adra_bell spune:
Buna!
Ank, va tin pumnii! Sunt sigura ca o sa fie bine
Mihuta, las' ca am cumparat eu olita, ma mustra constiinta ca Eva spunea de saptamani bune kk-kk, inainte sa faca, si nici gand sa o foloseasca. O sa cumpar mai incolo un reductor de WC.
Despre sideremie nu stiu ce sa-ti zic, fierul poate face rau intr-adevar, dar stii ca in Ro se da si fier preventiv, fara nicio analiza. Eu i-as da doza minima.
Carne rosie ii dau Evei de 2-3 ori pe saptamana, ficat de 2-3 ori pe luna, noi urzici nu mancam, spanac a mai mancat dar nu foarte des.
M-ai cam speriat, o sa-i fac si eu analize Evei, poate ma indrumati careva pe la vreun laborator privat.
Eva e bine, stralucitoare, in fiecare zi spune cateva cuvinte noi, ieri era bagata toata sub o banca in parc si tipa "gada, gada", cand m-am uitat gasise un gandac. I l-am scos pe trotuar si l-a condus minute bune cu alai, aplauze si tipete de bucurie si cand am plecat a tinut sa-si ia la revedere de la gandac.
Multumesc tuturor pentru sfaturile cu carnea de vita, ramane sa-mi cumpar oala sub presiune.
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
eladea2005 spune:
mai ce copilasi vorbitori aveti...
al meu e tare puturo la capitolul asta... in afara de maam, tata, baba si de-ale lui bebelusesti, nu zice nimic concret...![]()
ERIC IN 2009...
ERIC

Joshua Raphael (14.11.2007)