Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (180)
Raspunsuri - Pagina 6
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Nuuu...nici vorba de asa ceva. Eu m-am rugat de dr sa ma lase cu Robert care plangea atata de tare... Iar el m-a invitat politicos sa-l operez eu. Nesimtitul! Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
trebuia sa iti pui manusile si sa scoti bisturiul sa il operezi tu.... pe doctor
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
Mihuta nici eu nu stiu ce sa iti spun prea multe de anemia sofiei ..decat ca e totusi mai bine sa stii sfatul pediatrei ..ca medicii de familiei ...nu cunosc ei chiar cat am vrea noi
..si asa e nici fierul nu e bun daca nu e nevoie.
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
Raul e acum la RMN.. m-a sunat sotul si mi-a zis ca dupa ce i-au facut injectia sa adoarma a inceput sa inchida ochisorii razand ...ohhh ca am asa emotii ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Raul e acum la RMN.. m-a sunat sotul si mi-a zis ca dupa ce i-au facut injectia sa adoarma a inceput sa inchida ochisorii razand ...ohhh ca am asa emotii Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
Na ca acum am si eu,sa ne dai vesti

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
ellis spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Raul e acum la RMN.. m-a sunat sotul si mi-a zis ca dupa ce i-au facut injectia sa adoarma a inceput sa inchida ochisorii razand ...ohhh ca am asa emotii Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
asteptam vesti bune!

Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
ellis spune:
ati dat vinete copiilor? a facut careva alergie? sau le-au picat greu? eu vreau sa pregatesc pt mine o mancarica si i-as da si puiului meu...
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
pufulet74 spune:
Ank, tinem pumnii, sa ne spui cind ai vesti!
Ellis, eu i-am dat lui Joshua vinete chiar inainte de un an, dar in ghiveci, cu alte legume, nu a avut nici o problema.
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
ellis spune:
| citat din mesajul lui pufulet74 Ank, tinem pumnii, sa ne spui cind ai vesti! Ellis, eu i-am dat lui Joshua vinete chiar inainte de un an, dar in ghiveci, cu alte legume, nu a avut nici o problema. ------------------------ Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)God brought you in our life Homepage: www.lijfering.tk |
pai si eu fac mancare de vinete cu rosii, ardei si masline...
merci
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
ancadragoman spune:
Si eu i-am dat marie mai de mult,tot asa pana intr-un an si nu a avut nimic![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
mariussimiuc spune:
Helau! 
Astazi pot sa anunt oficial ca Amira mea face si cere la olita! 
Acum 2 zile am zis ca a fost noroc
ieri ca poate s-a intamplat,dar azi? 
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Iar el m-a invitat politicos sa-l operez eu.
Nesimtitul!