Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (180)
Raspunsuri - Pagina 8
mihuta spune:
Adra, reductor de WC avem noi, si degeaba. Am pus-o, i-am spus "fa pipi", a spus "pipi" apoi "gata" si asta a fost. Eu tind sa cred ca daca nu faceam analize si-ar fi revenit si fierul de la sine pentru ca de cateva zile mananca mult mai bine. In plus acum avem meniu mai carnivor, sa vedem ce facem. Ficat nu mai vrea de mult timp. dar vad ca acum a facut o pasiune pentru chiftelute de curcan, tot e bine si asa.
Si ea are o perioada de explozie de cuvinte, repeta tot ce aude, spune "poshtiti" de cate ori da ceva cuiva strain, "cicuze" scuze - de cate ori ma aude pe mine, stie si diverse tipuri de flori lalili, pansi, tandi, gafi, papa, macu, dupa cum le-a invatat in gradina.
Ellis, multumesc pentru ideea cu Lass Baby, vad ca functioneaza.
mami de Sophia
creem spune:
Buna si de la noi!
Ank...asteptam nerbdatoare vestile! Sunt convinsa ca a iesit foarte bine! O sa uitati in urand de acest episod
Mihuta...Sofia mea ia fier, cate 10 pic pe zi combinate cu 5-6 pic de vit C. si le pun intr-o lingurita cu apa, cate trei-patru picaturi o data si le ia. si nu se constipa de la ele. Dimpotriva, face chiar mai moale (si mai urat mirositor, scuze de detalii
) Tragedia urmeaza cand inchisd sticluta, ca ea ar vrea sa dea si ea la papusi, calut, ursi....adica sa improaste cu fier prin toata casa
Olita noi o avem doar de frumusete. Dar nu-mi bat capul inca...vin caldurile, dam covoarele la o parte si ...la fundul gol!![]()
Eladeea...cred ca stii ca fi-mea nu mananca bine de pe la 2 luni
e cred ca slabanoaga bulgarasilor, o intrece si pe Bea
. Are 9 kg si stagneaza de pe la vreun an. Dar toti dr. mi-au zi ca e ok copilul, sa nu ma mai stresez, ca decat prea grasa mai bine asa. E vioaie, se joaca, vorbeste, e sanatoasa si asta e cel mai important. Eu iti zic (tie
ca mie imi zic altii) relax
Amira bravo fetita curatica! Miha ai insistat mult, sau a venit de la sine? (banuiesc ca a doua varianta, da am zis sa te intreb!)
Adra_bell...superba imaginea Evei cu gandacelul (mi-o imaginez
)
Pupici tuturor!
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
Ank83 spune:
Helooou ...
In primul rand felicitari Amirei pentru olita si draga doamnaaa mama de Amiruta sa ne dai reteta cum ti-a iesit un copil asa curat...care papa singurica si frumos si mai face si la olita... ca noi suntem praf la ambele capitole
.. Mancarea inca mai zboara prin bucatarie si se lipeste de mine, masa, dulap, covor, etc
iar de olita fuge ca de ..... A AJUNS SA FACA CECILIA LA OLITA SI EL NUUUU 
Asa cat despre RMN inca nu stiu rezultatul ..dupa Rmn sotul a venit acasa cu Raul ...cam 2 ore m-am muncit cu el sa stea cuminte ca vroia sa plece si sa se joace si deh... genunchii moi si capul greu dupa anestezie l-au cam dat de pamant..
Am fost reticenta de acest RMN tocmai din cauza anestezei care are cam multe efecte urate dar din fericire a decurs totul bine 
Rezultatul il vedem duminica cand medicul lui e de garda.
Ceea ce ma bucura e ca au fost foarte profi cei de la Neuromed.. Au anesteziat copilul in prezenta sotului cat timp vb el cu puiul ...si i-au explicat toate riscurile foarte frumos si pe un limbaj comun...iar la sfarsit l-au imbracat ei pe Raulito ...si l-au livrat bine ametit lui tati ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
creem spune:
Il pupam pe Raulito cel ametit! Bine ca a fost doar atat ...o sa doarma acum, si o sa se trezeasca vesel nevoie mare...sa te fugareasca prin casa!
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
ellis spune:
M-am stresat degeaba cu vinetele, a luat o gura pe care si-a pus-o in poala apoi!![]()
felicitari, AMIREI, pt succes!
ANDREEA - pai si mai zici ca nu papa copilul, daca el a mancat si vinete!![]()
MIHUTA - ma bucur ca functioneaza lass baby, dar sa il ia vreo luna ca sa se regleze;
Pupam pe RAULITO si asteptam vesteile pe maine!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihuta Miha, felicitari Amirei ! Am ramas cumva singura care nici macar n-a cumparat olita ? |
Nici eu n-am cumparat...o aveam de la Robert!
Na,eu am considerat ca e destul de mare sa inteleaga ce vreau de la ea si ca e constienta de ceea ce face acolo.
Totul a durat doar o saptamana.Sunt convinsa ca vor mai fi accidente,ca pentru afara va fi o alta operatiune
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui mihuta Adra, reductor de WC avem noi, si degeaba. Am pus-o, i-am spus "fa pipi", a spus "pipi" apoi "gata" si asta a fost. |
Cand am zis eu ca e pregatita,nu am pus-o pe olita. Doar am vorbit cu ea,de fiecare data cand a facut kk.I-am aratat ce e in scutec,i-am zis ca s-a murdarit si ca miroase urat,ca trebuie sa faca la oala.Cand o schimbam o intrebam :"unde e oala?" Si ea imi raspundea:"iote"
La fel si cand ii schimbam scutecul de pipi.La asta a fost mai greu,ca nu vedea nimic in scutec.

Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
adra_bell spune:
Miha, felicitari si
Amirei!
Si noi tot la stadiul de explicat suntem. Face kk si ii spun ca se face la olita sau la WC, dupa ce ii dau scutecul jos fuge la baie si incearca sa se urce in cada sa ii fac dus. Dupa dus, cum am scos-o din cada face un pipi, stie sa spuna pipi si cand face ea, si cand ma duc eu la WC si las usa deschisa, zice "mami, pipi", sper sa avem mai mult succes data viitoare cu reductorul de WC, daca tot am observatori la baie
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
mariussimiuc spune:
Adra,multumesc! Multa bafta si voua! 
Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui creem Amira bravo fetita curatica! Miha ai insistat mult, sau a venit de la sine? (banuiesc ca a doua varianta, da am zis sa te intreb!) |
Cred ca trebuie doar gasit acel "ceva" care sa-l motiveze pe copil sa vrea.
La Robert la fel a fost.Fix la 1 an jumate si in cateva zile am scapat de scutecul din timpul zilei si in maxim 2 saptamani si de cel de noapte.El a fost motivat de "baietii mari" din parc,dupa care el era innebunit de-a dreptul.A vrut sa fie ca ei.
Amira fiind o cochetica,a functionat chestia cu mirosul si murdarirea.

Miha si comorile