Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (180)
Raspunsuri - Pagina 4
ellis spune:
MIHUTA - da-i si picaturi de vitam C natural pt absorbtia Fe. succes!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
softurela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihuta |
Mihuta, la noi a fost urmatoarea situatie :
03/03/09 - Sidermia = 20 (25-105)
25/03/09 - Sidermia = 9,7
Pe 25/03/09 a fost diagnosticata cu infectie urinara cu E.coli. In cazul nostru rezerva de fier a scazut dramatic pe fondul infectiei.
Acum luam 6 picaturi vit.C(se asimileaza fierul mai bine) si 20 picaturi fier (se recomanda in functie de greutatea copilului si rezerva necesara).
Sanatate!
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
bb_yasmi spune:
heelloooo
am ajuns si eu acasa de la o
romantica......care a picat asa de bine....

pussi si eu vreau sa ajung la mall in wk, dar fara iasmi, ca, cu ea nu pot sa ma uit la nimic....
bianca, nu am inteles nimik din ce ai scris de solar....
decat ca ai tenul mai alb...

in legatura cu analizele, anemie, alergii imi pare rau dar spre rusinea mea, nu stiu cam nimic despre astea...

lala, de ce a fost operat andrei???
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Lala_D spune:
Andrei a fost operat de fren lingual prins in 3 locuri. Mai pe romaneste avea limbuta prinsa si la varf si in forma de V pe laterale.
Operatia a durat 20 de minute si dupa 2 ore am plecat acasa.
Singurele reactii la anestezie au fost febra a doua zi pentru 3 ore pana in 38.7. Si un miros metalic in gurita.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
bb_yasmi spune:
bine ca ati plecat acasa asa repede!!! cat timp avea andrei??
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
bb_yasmi spune:
aa deci recent. multa sanatate la puiut.
imi spui te rog, pana unde te-a lasat sa mergi cu el?? ma refer inainte de anestezie.
_
Lala_D spune:
BB eu l-am operat unde am nascut, adica in clinica privata asa ca am intrat cu el in preoperator, i-au pus mascuta, l-au adormit la mine in brate si abia apoi l-au luat 5 m mai incolo in sala. Cand l-au dus la terapie intensiva dupa operatie eu eram deja acolo. S-a trezit tot in bratele mele.
Nu stiu daca intr-un spital de stat ai aceleasi posibilitati.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
bb_yasmi spune:
lala, multumesc frumos pt promptitudinea raspunsurilor tale. eu am mers printr-o cunostinta la dr acesta, care lucreaza acolo si care mi-a spus ca va intra si ea in sala la operatia iasminei. acum ca mi-ai spus ca se poate sta cu bebe pana il anesteziaza ii voi propune si eu sa ma lase sa stau.
_
mihuta spune:
Softurela, am si eu in plan un sumar de urina, chiar maine, a durat cateva zile sa gasesc o farmacie care sa vanda pungute de recoltat pentru cei mici.
Multumesc de informare, cum a tolerat Diana fierul? EU trebuie oricum sa iau pikovit care cred ca are deja vitamina C si sper ca are si acid folic ca este posibil sa fie anemia de la lipsa acestuia.
mami de Sophia