Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (180)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

nu ma mai laudati, cand sa le culc la pranz, Ana adoarme, Eni nu... plangea isteric, cu mine nu plangea doar ca nu dormea si isi cauta peste tot suzeta... ii tot explicam si nimic sa mergem la usa, la Lord sa luam suzeta.. m-am urcat in patut cu ea s-o linistesc si nimic si in final... dupa 1 ora de circ am recperat suzetele din gura lui Lord! Poate ea nu e pregatita, dar din pacate nu o sa pot face nimic nici cu Ana.

abramburica cunosc faza... alceva nu faci decat dezbraci, pui pampers si iar o iei de la capat!
bianca e super urat si eu sambata merg la mare ... mi-e groaza, imi iau si aeroterma cu mine!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

PETRO - merci, asa o fi;
PUSSI - imi pare rau ca nu a mers treaba cu suzi, ca era asa frumos!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare!

noi tot subfebrili, 37.5-37.8... ma intriga faptul ca nu stiu de la ce...i-am dat 3 ture de panadol, dar n-a tinut figura...de dimi i-am dat nurofen, a scazut, dar apoi peste zi a revenit...asa ca am bagat din nou nurofen pe la 2......ce sa fac? sa-i mai dau nurofen? cel putin diseara si sa vad maine cu e...in rest e ok, activ, jucaus...are momente cand e tare mamos si vrea in brate...sau plange din orice...ma rog, daca nu fac sau nu-i dau ceva ce vrea el...imediat incep sa curga lacrimi......asa ceva nu s-a mai vazut!!!

cu mnacarea tot prost...sper sa fie de vina cei 4 canini care s-au vrobit sa iasa toti odata

uffffffff...si vremea e super naspa...

ellis, si eu tre sa ascund painea...ca de-o vede salutare mancare!!!

petro, tare dulcica Silviuta...si cocheta...

pussi, de ce te stresezi cu suzi?? lasa fetele in pace...vor renunta singure cand vor vrea!!! eu ii dau lui eric suzi, dar daca nu i-o dau, e bine si asa...n-o cere in mod expres...insa stiu ca-l calmeaza, cand e in faza asta cu dintisorii, asa ca de ce nu?

AncaD...super tare...da ce fata isteata ai mai...si precoce... in curand vine la usa cu petitorii...

noi n-am cumparat ieri nimic de 1 iunie...dar cum a tot primit diverse in ultimul timp...am zis ca ajunge...si tocmai i-am facut o comanda de haiute la Adams Kids...asa ca...

pusic!revin!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

pussi....ce frumos ar fi fost!dar nu-i o tragedie...sunt inca mici...mai pot purta suzeta!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

aaa..vroiam sa va spun....ref. la cadouri de 1 iunie...Ana a primit un cort buburuza...se mai baga ea p-acolo dar nu e entuziasmata!
azi am intrat si pe editura crisan...dar am iesit repede....

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

MIHA - succes la ghiceste sunetul!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

bianca eu am vrut sa le cumpar un castel de printese pt. curte si am zis sa nu fac investitia pana nu vad cum reactioneaza la cort... am mluat cortul si nu sunt curioase de el, in schimb avem 2 fetite care vin des la noi si stau numai in cort, una in 1,4 ani si una de 6 ani!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

MIHA - succes la ghiceste sunetul!

Multumesc! Ce-ti veni?

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!!

Noi am fost ieri la un lac, piscina, un parculet cu de toate .. nu eram pregatiti sa stam mult si la plaja, ca am fost doar in recunoastere ... nu mai fusesem de multi ani acolo si am vrut sa vedem cum mai e, pt. viitor. Fain tare ... Silvia e innebunita dupa apa ... se uita cu jind la piscina si la coplasii care se balaceau acolo, mititica!!

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2

Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.

Mergi la inceput

buna dimineataaaa!
eladea...te inteleg perfect ...nici eu nu mai stiu ce sa fac cu Ana , cu cine sa mai vb.....are tot scaune destul de proaste, nu multe cca4/zi(ii dau mancare de semi-regim , lapte fara lactoza enterol,hidrasec )...nu are febra,stare generala foarte buna....

ieri am primit rezultatele pt. paraziti-negativ si scaunul de digestie...unde apar tot felul de chestii"frecvent" ceea ce nu e ok....la mai toate analizele(scaun de digestie)ii ies "frecvente granule de amidon digerat/nedigerat, sapunuri calcice= grasimi, eritodextrina=un fel de compus al zaharului,ceva indulcitor..........am vb cu pediatra si mi-a zis sa-i dau pt. vreo 2-3 saptamani kreon(ceva enzime de digestie)la mesele la care mananca mai bine....m-am gandit ca poate ar trebui sa vb cu vreun nutritionist, diabetolog...nu stiu ,cineva care stie cum se digera mancarea,unde este amidonul, ce ajuta la descompunerea lui , la asimilarea acestuia... alta idee nu am ...voi?

Mergi la inceput