Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (180)
Raspunsuri - Pagina 17
pussi spune:
fetelor eu o sa intru mai rar, azi vine buni si o sa fiu mai mult plecata si sambata plecam la mare!

PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
ram0nica spune:
Buna!!!!
Ped noi ne mai stiti? Am disparut din peisaj pt ca ne-am mutat la Vl si inca n-am PC. M-am apucat de "mesterit" inca din martie la ditamai gradina de Bio-legume in care am asa (pai sa ma laud dupa atata munca, nu?
): rosii, castraveti, mazare, spanac, salata, ceapa, dovlecei, varza rosie, sfecla rosie, loboda, verdeturi, conopida, porumb de floricele, morcov, telina, pastarnac, hrean, pepeni galbeni, cartofi, si... capsuni. Si cam atat!!
Ramona si Vlad-Gabriel (13 dec 07)
ram0nica spune:
Aaa, si era sa uit si de 2 feluri de ridichi, vreo 3 de salata verde, vinete, si 5 soiuri de ardei.
Ma luau nasii mei la misto, vazand cat am investit in gradina, ca n-am ce sa fac cu atata productie, ca o sa arunc cu gramada. Daaaa, asa e, o sa arunc in borcane de zacusca, muraturi si tot felul minunatii la borcan
.
Vlad participa bucuros la treaba. Are setul lui de gradinarit si ma ajuta si el cum poate o ora pe zi: mai reteaza unele plante, pe altele le calca, pe unele le "mangaie" cu lopetica. Nu va imaginati ca stau numai in gradina, ma ajuta si fratele meu.
Sunt un pic suparata pt ca inca nu vorbeste. Deloc. Doar "mama" si "da"... In rest ii prieste nemaipomenit viata de la tara: e rumen in obraji, a slabit foarte mult (era durduliu spre obez), doarme bine (2-3 ore). Cum se face dimineata nici nu mai vrea sa stea in casa, imi pune papucii in picioare in somn!!![]()
Ramona si Vlad-Gabriel (13 dec 07)
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika Avem ceva pozici noi. |
Tu chiar n-ai glumit cand ai zis ca Silvia e sora geamana a Evei.
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ram0nica Ped noi ne mai stiti? |
Bine ati revenit!

Felicitari pentru gradina bio!

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Vasari spune:
Buna dimineata !
Ramona, bine ai revenit ! Cred ca e tare frumos la Valcea ! V-ati mutat pentru vara acolo? Poate ne intalnim, eu o sa merg la jumatatea lui iunie pentru vreo saptamana. 
Pussi, nu stiu daca are relevanta faptul ca nu le-a placut cortul... Maria nu sta deloc in cort, dar din casutele de gradina abia pot sa o scot. Vacanta placuta ! Abia astept sa vad poze cu ele la mare !
Petro, Silviuta dulce si activa ca de obicei.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
abramburika spune:
| citat din mesajul lui ram0nica Buna!!!! Ped noi ne mai stiti? Am disparut din peisaj pt ca ne-am mutat la Vl si inca n-am PC. M-am apucat de "mesterit" inca din martie la ditamai gradina de Bio-legume in care am asa (pai sa ma laud dupa atata munca, nu? ![]() Ramona si Vlad-Gabriel (13 dec 07) |
Si atat????? Felicitari, gospodino!!! Cred ca lui Vladut ii place la tara, in natura ... ce te invidiez!!!
miha - felicitari pt. premiu intai .. mai ai loc in casa de atatea electrodomestice?
Am vorbit serios ca seamana fetele ... sa vedem si in realitate
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.
adra_bell spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Tu chiar n-ai glumit cand ai zis ca Silvia e sora geamana a Evei. Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
Aolica! In poza asta chiar si eu le-as fi confundat
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
abramburika spune:
alina - merci
. O asteapta si pe Mariuca ta premii multe (virtuale ce-i drept
) pe blogul nostru ...
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Tu chiar n-ai glumit cand ai zis ca Silvia e sora geamana a Evei. Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
UNUL DINTRE TATICI A FOST HAIHUI
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro