Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (180)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Anca, cred ca a venit timpul pentru discutia cu "albinutele si pasarelele"

Avem si noi postare cu gemene

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

anca - shoppinguiala de unde ... numai de forma am alergat prin magazine.

cristina - daaaaa .. am partenera la cascat gura prin magazine ... banisa avem!!! Asa-i ca-i fain testul cu gemenele? Ia vezi si la cuscra ta pe blog ...
Am vrut sa iti zic ... iti sta bine cu noul look, imi place !!!

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2

Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Astea mici chiar sunt gemene

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

anca - shoppinguiala de unde ... numai de forma am alergat prin magazine.

cristina - daaaaa .. am partenera la cascat gura prin magazine ... banisa avem!!! Asa-i ca-i fain testul cu gemenele? Ia vezi si la cuscra ta pe blog ...
Am vrut sa iti zic ... iti sta bine cu noul look, imi place !!!

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2

multumesc

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ancutaD eu zic sa-i explici ce si cum cu gravideala, sexul
abramburika eu zic ca sunt identice ... am mai multa experienta la gemene
victo si eu tot de plastic am luta si scaunele si masa!

Noi n-am primit cadouri... decat cartile de la Adevarul de la tati!

raportam prima noapte fara suzeta! nu s-au trezit deloc si nici nu au plans dupa ea.
ieri cand s-au trezit le-am zis iar povestea ca domnisoarele nu au didi, si Eni sta ce sta si mi-o da, mi-o da si Ana....le intreb daca sunt de acord sa le dam lui Lord(catelul vecinei) sa le pape. Au dat din cap ca da... asa ca pe ploaie am mers toate trei in gradina si am dus suzetele si le-am pus langa gard sa vina Lord sa le ia. De dimineata mi-au cerut-o dar le-am amintit de ce am facut ieri si a fost ok.

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Hai lasa ca va vad eu pe voi ....

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

LA MULTI ANI PUIUTILOR NOSTRI!

eu cu intarziere ca de obicei...hai sa mai citesc un pic din urma...
am trimis si eu poze pe dc la concursul cu ratuste si nu le-au publicat, nesuferitii! nici nu mi-au raspuns!

ANDREEA - la fata mea painea ar fi alimentul de baza, daca ar fi dupa ea...daca vede paine la asa nu mai vrea altceva...prin urmare la noi painea e ascunsa si e servita dupa masa!

ANCA - foarte tare Maria! a mea baga diverse chestii in bluza, un ursulet, o sticluta de actimel...dar nu a zis ca are bebe!

cadou a primit Alessia o rochita cu volanase multe si colantei...si mai are de primit si de la matusica!...ne-am scos!

PUSSI - frumos ati scapat de suzi!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna ziua!
vasari...nu te ingrijora...cam la atat se rezuma treaba cu olita si la noi!...o singura data a facut kk acolo
ancadragoman... excelenta Maria ta!
abramburika...scumpei Silvia!cocheta nevoie maaaare!
wow pussi....ce tare faza tare cu suzetele!
la noi tot ploua ploua...e frig...de dimineata am avut ceva musafiri...pe Ana am culcat-o pe la 13,30
azi am mai dus la analize kk...sa vedem ...dar am ce astepta pana vineri dupa rezultate(parazitologie, coprocultura , scaun de digestie)
am ceva de lucru....am zbughit-o.....

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Multumim pt. complimente ... pacat ca nu se vede coada de paun multicolora pe care o are mami in dotare .

pussi - ff frumos ai abordat subiectul suzeta. Noi o mai lasam un pic ... mai are 4 dinti de iesit si pt. ea suzeta e o consolare. Oricum o folosim numai la somnic, ff rar in timpul zilei.

In schimb, cu olita, noi stam bine .. prea bine as zice ... este asa intr-un exces de zel Silvia sa foloseasca olita! Mi-o cere pt. caca, pipi, partzuri, crampe, orice iese pe-acolo ... uneori e chiar stresanta, ca o cere din 5 in 5 min. Credeam ca in joaca, dar nu ... ceva se intampla prin partile posterioare . Tre' sa mai lucram la chestia asta cu diferentele ... sa stie ca numai caca si pisu sunt pt. olita.

victo - nici Silvia nu face nimic singura ... sau rar. Trebuie sa fiu pe langa ea, sa ne jucam, sa desenam, sa cantam ... sau chiar de nu particip efectiv, dau bine in cadru, tre' sa stau ca decor .

Mergi la inceput

ellis - stai linistita ca daca inca nu au aparut pozele, or sa apara. Poate din lipsa de timp. Atata vreme cat nu ai primit rasp. negativ, au fost acceptate, cred. La mine asa a fost de fiecare data, la fiecare concurs DC la care am participat.

Mergi la inceput