Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (180)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

...nah am tot stat la panda ...poate poate prind vreo vorbareata nocturna pe DC... dar e liniste mare pe aici ..Noapte buna somnoroaselor

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

LA MULTI PUIUTILOR!!!!

andreea si eu am patit-o de 2 ori cu Ana, rosie in obrajori si temperatura 38 urmata de o zi cu 4 scaune. Pediatra mi-a zis ca-i viroza, sa-i dau nurofen daca temperatura urca peste 38, dar nu a fost cazul si a treia zi era ok. Dupamasa era roseata+temp., a doua zi kk si a treia zi nimic!
sorina ma bucur ca ai trecut pe mla noi si ca esti cu puiul tau maic! Multa sanatate!
suflet de inger si ale mele fac crize, dar daca nu le bag in seama se linistesc pe. 1-2 sapt.
ankule ma bucur ca e totul ok, asa ma si asteptam! sunt curiaoasa ce zice Bakos.
victo ce vorbaret e Stefanut si eu vreau sa fac gem de cirese, dar nu are cine sa le culeaga, lui tati nu mai pot sa-i zic dupa patania de anul trecut, nici nu-l pot vedea ca se urca in cires! Poate gasesc pe cineva sa le culeaga!

Noi de pregatim incet bagajele pt. mare! O sa ne intalnim cu o globuleata de a noastra la Mamaia!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pussi
[br O sa ne intalnim cu o globuleata de a noastra la Mamaia!

cu cine?? ..cu cine???

Pussi cred ca Bacos va rade de ce a zis asta mai mult ca sigur...

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui SufletDInger

Buna! Sper sa va mai amintiti de noi.
Va citesc, dar greu cu scrisul.
Am vazut poze cu multi copii, nu mai nominalizez ca sa nu-mi scape vreunul.
Alexiss este un nazdravan. Ma solicita fffff mult. Zice mama de cateva pe pe secunda. Stie cateva "cuvinte", cunoaste cateva animale. Face crize de personalitate si isi impune punctul de vedere prin orice mijloace.
A avut varicela, dupa o luna de la vaccinul ror. Dupa ce am consultat 4 medici s-a pus diagnosticul (ca cica bolile nu mai sunt ca la carte). Apoi a avut cateva zile de diaree cu febra, dar a trecut si asta. De mancat stam satisfacator, dar am avut zile si mai rele, dar si mai bune. Nu vrea sa stea pe olita deloc, o ia si se joaca cu ea si, ca atare, am luat-o din raza lui vizuala pentru o perioada, ca sa nu perceapa utilizarea altfel decat trebuie. Deci, nici vorba de scapat de pampers. Mai zice uneori caca dupa ce a facut.
Cand se loveste, chiar si usor, se vaita ca o baba si ne da tuturor sa pupam locul. Ma bucur ca indica locul unde s-a lovit. Uneori ne pacaleste ca s-a lovit si mustaceste cand picam in plasa.
Este disperat dupa desenele baby enstein, beethoven, etc. Este in stare sa stea si o ora sa priveasca , cu conditia sa fiu acolo. Orice activitate o facem impreuna.
Vreau sa va intreb daca e posibil sa faca diaree cu febra de la capsuni.
Va pup.

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

si noi am avut reactii la ROR

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

si mie mi-a fost frica de el. Dar pediatra mi-a zis ca nu vor face reactie daca manaca bine albusul de ou si nu mi-au facut alergie de la el. Si in ziua cu vaccinul si a 7 zi sa nu le dau ou ...

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Neata
Anco ma bucur ca sunteti bine si te rog frumos mai cere o parere ...a si inca o rugaminte:nu ii da nimic la dr partz
Pussi noi nu am mancat ou si tot am avut reactii

SA IL AJUTAM PE ANDREI

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR...
SA TRAIASCA SI CREASCA FRUMOSI ...VOINICI...
in alta ordine .......tre sa bag la greu...am avut un we plin (cu si fara copil)...party-urile de 1 iunie le-am ratat ...si vremea asta ma doboara...azi dimineata nici nu am reusit sa ma trezesc sa-i dau lapticul...i l-a servit buni(nu e mare tragedie ...ca de vineri avem iar scaune proaste si nici nu vrea sa bea)....
duminica dimineata a fost pediatra in vizita....si i-am descoperit Anei 2 maselute (sus) si 2 umflaturi destul de mari jos(stau sa iasa si acolo maselute)...nici nu mi-a trecut prin cap...pai nu trebuia sa-i iasa dinti jos, adica sa aiba 4 ..ca ea are doar doi jos!nu mai pricep nimic....asa ca asta ar fi o explicatie a scaunelor proaste ...dar episodul "candida intestinala"!?....oare o fi fost de la maselutele de sus?...saptamana asta mai facem o coprocultura...sa vedem ce iese... sunt tare curioasa

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Bianaca poate sa fie de la maselute

SA IL AJUTAM PE ANDREI

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata!

mersi fete dragi pt raspunsuri... m-am linistit...aseara i-am dat panadol azi de dimi avea 37.8...e un pic cam marait, nu stiu ce sa zic...

of ce vreme nasoala...imi vine sa tampesc...n-am cehf de nimic...

in alta ordine de idei, sa nu stric ziua de 1 iunie,

LA MULTI ANI BULGARASI FRUMOSI! SA FITI SANATOSI, VOIOSI SI SA AVETI O VIATA MINUNATA!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

haideti sa va povestesc 2 faze..si-asa nu scrie nimeni nimic.

Stefan e mare amator de banane, pe care de obicei le mananca in combinatie cu iaurt. intr-o zi el era la masa,trebuia sa mergem la cumparaturi si mama imi spune, codificat (sa nu cumva sa ceara Stefan): sa nu uitam sa cumparam ce mananca el dupa iaurt..
la care Stefan de colo: banana...

iar azi..Stefan se spala pe dinti, inainte de culcare. eu o intreb pe mama ce mancam noi astia mari in seara asta. iar Stefan: "papatasi" (adica papanasi, mancase el cu vreo ora inainte ;))

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

haha...avem copii isteti, ce mai...si noi vorbim de multe ori codificat, altfel intelege eric si nu e bine..{...mai ales cand nu vreau sa-i dau ceva, trebuie musai sa codific...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput