Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (180)
Raspunsuri - Pagina 11
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo Sorina, te pupam tare tare! Doamne ajuta-ti sa termini cu aceasta piatra de incercare! Cristina, va ganditi la concediu in MM? Stefan dragul de el dupa o saptamana cat am lipsit...de-abia de a dormit la pranz, de frica sa nu plec de lg el. si dimineata, cd m-a vzut, dupa ce a stat cuminte, alintat la mine in brate si nu zicea nimic nimic..apoi cd a gasit un prilej oricat de mic, s-a apucat de plansete in hohohte..s-a descarcat si el, dragu.. miha, salut! sa stii ca imi fac plan de bataie cu gemurile..:) cam cate borcane de gem imi ies dintr-un kg de capsuni? azi am facut o prajiturica cu visine, si pt puiul meu.. la capitolul vorbit...stie sa zica ca e "matz".."papadit" (ardelencele cunosc sensul, adica nazdravan).mori de ras..iar in loc de "capacu" zice "patatu"...ha ha ha. pe noi ne cheama mami Pauua si tati Iiian :);)(paula si iulian) mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007) |
gemuri cam 4-5 borcane iti ies - de 400, nu de 800;
si eu sunt mama Adi;
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
Victo spune:
ellis, mersi. chiar nu am borcane deloc, ca nu am pus niciodata conserve, gemuri, de-astea si tre sa merg sa cumpar.
o sa iau din alea cu capace cu filet.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
ellis spune:
ANDREEA - nu cred sa aiba legatura! 38 nu e asa febra, insa pune un supoz cu paracetamol peste noapte!
VICTO - super tare faza cu banana, sunt tare precoci copiii astia!![]()
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
ellis spune:
| citat din mesajul lui Victo ellis, mersi. chiar nu am borcane deloc, ca nu am pus niciodata conserve, gemuri, de-astea si tre sa merg sa cumpar. o sa iau din alea cu capace cu filet. mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007) |
le umpli imediat ce opresti gemul, le pui pe un prosop cu capacul in jos(cu fundu'n sus)si le acoperi sa se raceasca usor;
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
Victo spune:
mersi, la partea tehnica ma ajuta soacra ( prin telefon, dar are talent sa dea sfaturi din alea pana la ultimul amanunt), deci sper sa ma descurc, numa mi-e mie lene de bucatareala..dar pt pui..ce nu facem noi...
sa il fi vazut azi cum manca prajiturica..desi era satul..si ultimele firimituri le-a adunat..si lingea si farfuria..
tu ce mai faci? cum e pitica cd vii de la serviciu? sotul progreseaza cu interviurile?
dupa cum vedeti sunt activa, asta inseaman ca sunt in VACANTAAAAAAAAAAA!!! am terminat cu paraexamenele! pana in august am vreme de nu stiu ce sa fac cu ea!!!si acum avand doar copilul "pe cap" :) ce simplu mi se pare!
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
mariussimiuc spune:
Bine ai revenit Paula! Sa-ti fie bine in vacanta! ![]()
Pupici la Stefanut cel nazdravan. 
Andreea,cred ca a doar o coincidenta faptul ca i-ai dat siropul acela si temperatura. Cred ca ati agatat vreun virus.
Pup toata gasca! 
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Haricleea spune:
Buna fetelor!Scuze de deranj!!!Vin in intampinarea voastra cu o propunere pt voi si prichindeii vostrii.Am pt inchiriat in aceasta vara 3 camere intr-o vila de lux cu tot confortul,acces la bucatarie.Vila este situata in Mangalia la 400m de plaja,langa sttiunea Saturn.Preturile sunt f bune.Dcac va intereseaza ma puteti suna la nr de tel 0723498041.Pupici si inca odata scuze de deranj.
Ank83 spune:
La RMN i-a iesit un chistulet de grasime de 7 mm care nu e o problema(sunt oameni care traiesc toata viata cu asa ceva si mor la adanci batraneti cu el)... dar care dobitoaca nu era sigura daca nu era acelasi chistulet cu cel de deasupra ochisorului care e vizibil cu ochiul liber nu cu aparat de RMN.
Trebuie neaparat sa ii fac o vizita domnului Bacos(neurologul care l-a urmarit pe Raul pana la 1 an) cu rezultatul de la RMN ca aia e nebuna rau de la spital...Inca nu ii dau numele...decat dupa ce am toate hartoagele
... Azi m-am incapatamnta si nu am vrut sa ii dau nimic si ne-a mai chemat si miercuri ca cica atunci mai vb si ea cu un radiolog si imi da si "pozele" de la RMN... Nu vreau sincer sa ii dau nici 2 lei ..la cat de proasta e
...Parerea mea e ca neurologia este una dintre cele mai grele ramuri ale medicinei... si nu toata lumea e capabila sa practice meseria de neurolog... si cand dai peste una ca asta, daca nu esti uns cu toate alifiile deja ,(ca noi, care am dat peste zeci de tampite)faci stop cardiac cand o auzi ce spune
..
Azi a inceput sa o dea , iar cu diagnosticul de monopareza
...care hai sa fim seriosi nu are cum sa treaca in 2 zile
... Poate daca ii bagam 50 de euro macar in buzunar se transforma intr-o simpla neuro-viroza(asa cum au zis toti ceilalti medici din spital) ... dar asa ...ea inca are banuielile ei ca ar fi fost o monopareza si ca de la tratamentul ei copilul a raspuns foarte repede
... dehhh ca pareza trece asa in 2 zile...si complet fara sa ramana fara nici cea mai mica urmare
...doamneee oare cat mai trebuie sa inghitim dobitocii dinastea... si cica e si preparator universitar doamna 
A si uitat ca a facut si febra copilul cand am venit ... si cand i-am repetat si i-am zis ca a facut si in spital mai ca nu mi-a zis ...hai da banii si iti zic ca e bine... Dar sunt atat de incapatanta si inversunata pe ea ca nu primeste nici de-o bomboana
...plus ca nu stia cum sa o mai intoarca cand i-am readus aminte si faptul ca Raul isi misca degetele de la piciorul stang in ziua internarii , se gadila in talpa si flexa piciorul singur cand era in pozitia culcat...doar ca nu il folosea la mers deloc...
Nu vorbeste optimismul din mine ,dar am vorbit deja cu mai multi medici care toti au aceeasi parere ca si mine ...ca nu ar fi avut cum sa se recupereze asa repede dupa pareza 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
merg la somn... ca maine urmeaza iar o zi lungaaaaaa 
Pupam pe Stefanut cel istet
...
De multe ori si mie mi se pare ca il subestimez pe Raul in anumite ocazii... si imi tranteste cate una de vorbesc singura cate jumatate de ora ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 salutare! intru rapid, cu o intrebare: eric a facut 38 temepratura, e rosu in obrajori, dar e vioi, niic un semn de raceala sau altele... de 2 zile ii dau acel sirop naturist pt paraziti intestinali, gyardinophyt...pe el scrie ca nu are reactii adverse...ar putea oare face febra sau e doar o coincidenta? (siropul contine extract vegetal de cimbru, seminte marar, cuisoare, vetrice si extract de propolis). aveti vreo idee ??? help!!! ![]() ![]() ![]() ********************************************************* Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII: SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR) SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE) Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
nu cred nici eu ca e de la siropel ... ori e un virusel mic ..ori vreo maseluta care apare
...Apropo de maselute Raul a fost subfebril la fiecare maseluta iesita ...dar i se inrosea doar obrajorul si urechiuta de pe partea cu maseaua buclucasa...
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici