Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (180)
Raspunsuri - Pagina 10
ellis spune:
sa zic si eu ca a mea de ieri zice pagan - topogan, AIIA= Alessia;
de pampers nu am dezvatat-o pt ca face de multe ori pipi in el, daca o lasam fara el uneori ia oala, alteori face pe ea si apoi trage de pantalon sa o dezbracam, incercam macar ziua sa ii scoatem pampersul; noi avem si olita si reductor;
ANDREEA uite!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
Sorina7 spune:
Buna fetelor,
am aparut si eu la interval, dupa 7 saptamani grele, si un dor nebun de fata, am venit 3 zile de 1 mai dar au trecut repede. Iubita mea e topita de bucurie ca am aparut, gata si cu fata tatii, acu e a mamii, si in baie vine dupa mine, ma pazeste sa nu plec...si asa ne-am invatat si la olita, ca face si mama si fata. Am avut inclusiv o noapte cand m-a trezit la 2 noaptea ca face pipi si chiar a facut si s-a culcat apoi linistita.
cu papa stam mai rau, ca de obicei, dar e si vina dintilor, la noi au aparut tarziu si acum e explozie, dinti, masele, de toate, va de ea saraca.
am citit capitolul asta, din urma nu am avut vreme, profit ca acu face nani.
pupici la mamici si la puisorii lor, sa creasca mari.
Cristi, mersi de mesaj, m-as bucura sa veniti in zona sa ne vedem.
cristi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sorina7 Buna fetelor, am aparut si eu la interval, dupa 7 saptamani grele, si un dor nebun de fata, am venit 3 zile de 1 mai dar au trecut repede. Iubita mea e topita de bucurie ca am aparut, gata si cu fata tatii, acu e a mamii, si in baie vine dupa mine, ma pazeste sa nu plec...si asa ne-am invatat si la olita, ca face si mama si fata. Am avut inclusiv o noapte cand m-a trezit la 2 noaptea ca face pipi si chiar a facut si s-a culcat apoi linistita. cu papa stam mai rau, ca de obicei, dar e si vina dintilor, la noi au aparut tarziu si acum e explozie, dinti, masele, de toate, va de ea saraca. am citit capitolul asta, din urma nu am avut vreme, profit ca acu face nani. pupici la mamici si la puisorii lor, sa creasca mari. Cristi, mersi de mesaj, m-as bucura sa veniti in zona sa ne vedem. Mami de Andrei (27.10.1989) si de Andreea Ana Maria (29.11.2007) |

Cristina si Radu 3.12.2007
mariussimiuc spune:
Helau! 
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Victo spune:
Sorina, te pupam tare tare! Doamne ajuta-ti sa termini cu aceasta piatra de incercare!
Cristina, va ganditi la concediu in MM?
Stefan dragul de el dupa o saptamana cat am lipsit...de-abia de a dormit la pranz, de frica sa nu plec de lg el. si dimineata, cd m-a vzut, dupa ce a stat cuminte, alintat la mine in brate si nu zicea nimic nimic..apoi cd a gasit un prilej oricat de mic, s-a apucat de plansete in hohohte..s-a descarcat si el, dragu..
miha, salut! sa stii ca imi fac plan de bataie cu gemurile..:) cam cate borcane de gem imi ies dintr-un kg de capsuni?
azi am facut o prajiturica cu visine, si pt puiul meu..
la capitolul vorbit...stie sa zica ca e "matz".."papadit" (ardelencele cunosc sensul, adica nazdravan).mori de ras..iar in loc de "capacu" zice "patatu"...ha ha ha. pe noi ne cheama mami Pauua si tati Iiian :);)(paula si iulian)
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
cristi07 spune:
| citat din mesajul lui Victo Sorina, te pupam tare tare! Doamne ajuta-ti sa termini cu aceasta piatra de incercare! Cristina, va ganditi la concediu in MM? Stefan dragul de el dupa o saptamana cat am lipsit...de-abia de a dormit la pranz, de frica sa nu plec de lg el. si dimineata, cd m-a vzut, dupa ce a stat cuminte, alintat la mine in brate si nu zicea nimic nimic..apoi cd a gasit un prilej oricat de mic, s-a apucat de plansete in hohohte..s-a descarcat si el, dragu.. miha, salut! sa stii ca imi fac plan de bataie cu gemurile..:) cam cate borcane de gem imi ies dintr-un kg de capsuni? azi am facut o prajiturica cu visine, si pt puiul meu.. la capitolul vorbit...stie sa zica ca e "matz".."papadit" (ardelencele cunosc sensul, adica nazdravan).mori de ras..iar in loc de "capacu" zice "patatu"...ha ha ha. pe noi ne cheama mami Pauua si tati Iiian :);)(paula si iulian) mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007) |

daaa asa am vrea sa ajungem si anul asta in MM insa nu stim inca cand?cat?...unde stim
Cristina si Radu 3.12.2007
SufletDInger spune:
Buna! Sper sa va mai amintiti de noi.
Va citesc, dar greu cu scrisul.
Am vazut poze cu multi copii, nu mai nominalizez ca sa nu-mi scape vreunul.
Alexiss este un nazdravan. Ma solicita fffff mult. Zice mama de cateva pe pe secunda. Stie cateva "cuvinte", cunoaste cateva animale. Face crize de personalitate si isi impune punctul de vedere prin orice mijloace.
A avut varicela, dupa o luna de la vaccinul ror. Dupa ce am consultat 4 medici s-a pus diagnosticul (ca cica bolile nu mai sunt ca la carte). Apoi a avut cateva zile de diaree cu febra, dar a trecut si asta. De mancat stam satisfacator, dar am avut zile si mai rele, dar si mai bune. Nu vrea sa stea pe olita deloc, o ia si se joaca cu ea si, ca atare, am luat-o din raza lui vizuala pentru o perioada, ca sa nu perceapa utilizarea altfel decat trebuie. Deci, nici vorba de scapat de pampers. Mai zice uneori caca dupa ce a facut.
Cand se loveste, chiar si usor, se vaita ca o baba si ne da tuturor sa pupam locul. Ma bucur ca indica locul unde s-a lovit. Uneori ne pacaleste ca s-a lovit si mustaceste cand picam in plasa.
Este disperat dupa desenele baby enstein, beethoven, etc. Este in stare sa stea si o ora sa priveasca , cu conditia sa fiu acolo. Orice activitate o facem impreuna.
Vreau sa va intreb daca e posibil sa faca diaree cu febra de la capsuni.
Va pup.
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png
eladea2005 spune:
salutare!
intru rapid, cu o intrebare: eric a facut 38 temepratura, e rosu in obrajori, dar e vioi, niic un semn de raceala sau altele...
de 2 zile ii dau acel sirop naturist pt paraziti intestinali, gyardinophyt...pe el scrie ca nu are reactii adverse...ar putea oare face febra sau e doar o coincidenta? (siropul contine extract vegetal de cimbru, seminte marar, cuisoare, vetrice si extract de propolis).
aveti vreo idee ??? help!!!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Victo spune:
haideti sa va povestesc 2 faze..si-asa nu scrie nimeni nimic.
Stefan e mare amator de banane, pe care de obicei le mananca in combinatie cu iaurt. intr-o zi el era la masa,trebuia sa mergem la cumparaturi si mama imi spune, codificat (sa nu cumva sa ceara Stefan): sa nu uitam sa cumparam ce mananca el dupa iaurt..
la care Stefan de colo: banana...
iar azi..Stefan se spala pe dinti, inainte de culcare. eu o intreb pe mama ce mancam noi astia mari in seara asta. iar Stefan: "papatasi" (adica papanasi, mancase el cu vreo ora inainte ;))
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
ellis spune:
| citat din mesajul lui Sorina7 Buna fetelor, am aparut si eu la interval, dupa 7 saptamani grele, si un dor nebun de fata, am venit 3 zile de 1 mai dar au trecut repede. Iubita mea e topita de bucurie ca am aparut, gata si cu fata tatii, acu e a mamii, si in baie vine dupa mine, ma pazeste sa nu plec...si asa ne-am invatat si la olita, ca face si mama si fata. Am avut inclusiv o noapte cand m-a trezit la 2 noaptea ca face pipi si chiar a facut si s-a culcat apoi linistita. cu papa stam mai rau, ca de obicei, dar e si vina dintilor, la noi au aparut tarziu si acum e explozie, dinti, masele, de toate, va de ea saraca. am citit capitolul asta, din urma nu am avut vreme, profit ca acu face nani. pupici la mamici si la puisorii lor, sa creasca mari. Cristi, mersi de mesaj, m-as bucura sa veniti in zona sa ne vedem. Mami de Andrei (27.10.1989) si de Andreea Ana Maria (29.11.2007) |
ne bucuram ce ne-ai scris! pupici si sanatate!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE