Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (180)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

sa zic si eu ca a mea de ieri zice pagan - topogan, AIIA= Alessia;
de pampers nu am dezvatat-o pt ca face de multe ori pipi in el, daca o lasam fara el uneori ia oala, alteori face pe ea si apoi trage de pantalon sa o dezbracam, incercam macar ziua sa ii scoatem pampersul; noi avem si olita si reductor;

ANDREEA uite!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

deci ma bucur ca nu suntem singurii fani paine goala... da vad ca nu va incurcati cu o feliuta, doua...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

andrabell ..tare Eva!...la noi gandacul=goanga=goga ...si cum a plouat zilele astea au aparut o gramada de melci pe strada ,in curte, melci pe care Ana ii culegea si-i aseza unul langa altul ...sa nu fie singuri....
eladea ...stai linistita ca se dezleaga el la limbuta...si-atunci sa te tii...ca mie imi cam tiuie urechile ...sunt pline de petitii explicite ...ca nu ajunge ca doar striga si zice dar mai si gesticuleaza!ai sa vezi si tu cat de curand
si mie mi-a recomandat pediatra giardino....ala si mi-a zis de un caz in care abia la a 9-a proba de kk au iesit paraziti...
ank...mamaaaa...pai sa nici nu dai nimic!ii spui si tu" va multumim din suflet" si pleci....
mariussimiuc...da 'ce s-a mai fircalit Amira......tu faci ca toata chestia asta cu olita sa para atat de simplaaaaa
wow..Sorina ..salutari! ..ce copil cuminte!
sufletdinger...salutari si pt voi ..diaree,da...febra ,nu cred
victo...istet copilul...cred ca de acum incolo voi trece si eu pe codificat...mai un pic si zice din casa!
fug ...ca ma steapta lucru'

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

andreea stai linistita, Eni nu zice nimic in afar de "mama, tata, gata" si Ana si dat drumul doar de joi! Eu nu ma mai stresez.
ancutaD deci nu tinea de ou...
bianca si noi am vut reactii la maselute, Ana in nspecial: scaune moi, dar nu mai mult de 4 si la cei 2 incisivi de jos care au iesit dupa maselute n-a mancat 4 zile decat danonino, almete si branza topita!
am vazut-o si noi pe Amira moscolita cu carioca... eu am un stalp in sufragerie, initial alb, acum o parte e desenat cu negru si o parte cu rosu, cu creioane cerate si nu merge cu nimic

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

bianca, pussi, nu-mi fac griji ca nu vorbeste...oricum ne intelegem perfect, stiu ce vrea pt ca stie sa-mi arate fff bine......si vorbeste el nonstop pe limba lui...doar ca e mai puturos, se pare

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pussi la noi nu a fost de la ou pentru ca Maria nu serveste ou sub nicio forma

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

bianca, pussi, nu-mi fac griji ca nu vorbeste...oricum ne intelegem perfect, stiu ce vrea pt ca stie sa-mi arate fff bine......si vorbeste el nonstop pe limba lui...doar ca e mai puturos, se pare

Robert a vorbit destul de tarziu,pe la 2 ani si 3 luni a inceput sa se inteleaga lumea cu el. Dar cand a inceput,a facut-o foarte clar si corect si de atunci nu s-a mai oprit.

Pana atunci cand a inceput sa vorbeasca,bolborosea diverse chestii pe care eu le intelegeam foarte bine si eram tare contrariata ca ceilalti nu-l inteleg.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

LA MULTI ANI BULGARASI SI GLOBULETE !!!!

Multumim! Foare frumos!

Noi va servim cu tort

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui popbianca
...tu faci ca toata chestia asta cu olita sa para atat de simplaaaaa

Cand o sa vina vremea ai sa vezi si tu cat de simplu o sa fie!

Miha si comorile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

LA MULTI ANI! tuturor copilasilor mari si mici!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia

TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

La multi ani si din partea noastra !

Felicitari Amirei pentru olita !
Experienta noastra a fost una scurta si amuzanta: am fost pe la o fetita de 2 ani si Maria ii tot fura olita si se aseza pe ea strigand "pipi !!", asa ca i-am luat repede o olita disperati ca nu are fetita unde sa faca pipi. S-a asezat pe ea cand i-am zis sa faca pipi, s-a ridicat repede si a zis "gata !". Asta a fost tot. Acum e la loc in dulap.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput