*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (54)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Criss, noi amplatit doar o taxa pt Arianna, nu bilet. Dar noi am dat o caruta d ebani pe biletele noastre Nu i-am mai dat borcanel, asa ca azi a iesit ok.

Felicitari pt dintisori!!!!
Sanatate bebelor muciosi!

nici Arianna nu se omoara cu mancatul. Doar borcanrlul de morcov si cartof d ela HIPP l-a mancat pe tot, cu placere. in rest se stramba la inceput, apoi papa repede ceva, pana se plictiseste.

Cioara din mine e in extaz...ma opreste lumea pe strada sa-mi zica ce copil frumos am. CRA CRA CRA!!! Fi-mea parca intelege si rade la toti, tipa prin restaurant sa fie bagata in seama, apoi rade, se rusineaza. Iti vine sa o mananci

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Bravo Balacila!

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

MAmiseli bagam ser fiziologic la greu.

Fetelor, grasul meu a ajuns la 9,100 kg!

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stewie spune:

LauraSanatate multa Caterinei
Olivia Abia astept faza cu misunatul...asha poate se mai amuza putin
Mamiseli E superba Miruna iar de papat WOW...super bine. Sunt curioasa ce parere o sa aiba bebeii nostri cand or fi mari si or vedea ce papa apetisant aveau in fiecare zi
Anes Felicitari pentru dintisori!!! Uff abia astept sa ii vad si eu ca de vreo luna tot se intrevad dar tot nu au iesit, am devenit obsedata de ei
Eli Yuhuu incredibil, ce repede a invatat...

Noi azi am mancat un bol mare de cereale...nu mai e de gluma trebuie sa ma pun serios pe dive ca vad ca nu mai tine cu laptele...sunt curioasa de reactia la morcov wkd asta

Thea Sofia (8 dec 2008)
http://community.webshots.com/user/stewie80

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Imi pare rau ca nu am reusit sa ne organizam pt o noua intalnire, mi-ar fi placut sa ne revedem, sa schimbam impresii, retete, etc. Poate data viitoare.

David e f agitat si nervos in ultimele zile.Tipa mai mereu.Nu-i convine nimic, a avut cateva zile in care nici nu a prea mancat, ca am ajuns sa ma intreb daca nu cumva are reflux,fiindca am observat, in ultimele zile, ca scoate laptic.El a scos mereu laptic, dar am zis ca se agita dupa ce papa si din cauza asta, dar azi, de exemplu, dupa ce a papat lapticul l-am luat in pat langa mine, si fara sa se agite foarte mult a scos de 3 ori laptic.Nu a scos mult, cam o lingurita de fiecare data, dar alteori, cand il las in patut iar eu sun prin casa gasesc urme mai maricele pe cearsaf.Cine stie sa-mi dea mai multe informatii?Ma tot gandesc ca poate ar fi bine sa ma duc sa-i fac o ecografie.

In alta ordine de idei azi am cumparat lapte Dorna ecologic.Eu nu cumpar produse Danone si Dorna fiindca sunt niste prostii chimicoase, care nu au nici o legatura cu lactatele, dar vazand ca scrie ECOLOGIC, m-am gandit ca trebuie sa fie bun.Am ajuns acasa si nerabdatoare m-am pus sa-i fac copilului branzica.Cat am pus laptele la fiert, mi-am pus si mie intr-un pahar sa vad cum este.Daca as scrie ce cred despre acest lapte ar aparea doar puncte, puncte sau stelute, sau m-ar bana, sau m-ar avertiza.Este lapte praf.Si brazica rezultata avea gust de lapte praf.Nu are nici o legatura cu laptele, deci nu are nici o legatura cu notiunea de ecologic.Sa nu-mi ziceti mie ca laptele praf e ecologic ca ma duc in padure si nu ma mai intorc.Ma intreb cine si cate spagi a incasat ca sa se poata scoate pe piata acest produs cu eticheta ECOLOGIC.Imi este din ce in ce mai scarba de tara asta.Ma apuca din cand in cand, dar pe urma imi trece pentru o perioada si tot asa.

Ma duc sa vad ce ati scris azi, ca sunt in urma cu evenimentele.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor

La 6 luni si 10 zile masuram 68 de cm si cantaream 8100 gr.

Sotul meu zice: "Vand Enciclopedia Britanica, 50 de vol. Nu mai am nevoie de ea. M-am insurat si nevasta-mea le stie pe toate"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26
chiar si cand nu mananca tot tb sa ia lingurita plina sa se joace cu ea.

Eu i-au langa mine 2 lingurite.Cand intinde mana dupa lingurita ii dau una si pe cealalta o tin sa-i dau sa pape.Pana acum a mers figura.Il las sa-si bage si singur lingurita lui in gura si in felul asta e multumit.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor

La 6 luni si 10 zile masuram 68 de cm si cantaream 8100 gr.

Sotul meu zice: "Vand Enciclopedia Britanica, 50 de vol. Nu mai am nevoie de ea. M-am insurat si nevasta-mea le stie pe toate"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Ce de cozonacei avem, bravo Balacila, pup Mirunica bucalata, Remus e the champ, si de Stefanutz nu mai zic...

Ne laudam si noi cu premergator primit de la nasi. Papam cu lingurita fte bine suc de morcov cu mar - doar marul singur nu prea merge, mai tipam , si-apoi papam iar. Orezul cu roscove a avut succes garantat seara asta. Spuneati voi ca-l papa bine, ar mai fi vrut dar era prima data si bagase deja vreo 4-5-6 lingurite. Cu supa de legume nu prea avem succes, azi am luat o pauza ca am fost iesiti si trecuse momentul, dar nu cred ca i-a parut rau dupa ea , o mananca dar numai cat nu-mi spune `bineee, daca vrei tu, bag si de asta`. Entuziasm grozav nu are de fapt la nici unele, mai entuziasmata sunt eu ( o s-auziti ce ma mai hilizesc in filmari, parca-s cu capu`)

A propos de morcov , voi cu ce scoateti petele? Am incercat si cu detergent de vase imediat pe pata, si lasat si frecat dupa, dar nimic. Ce-a mers garantat, clor. Adica Ace, inalbitor. Azi le-am lasat toata ziua, ca 10 minute cat scrie pe prospect e vax, si mai `nainte le-am scos, erau in sfarsit curate. Cred ca ne facem o costumatie speciala pt luat masa, ca pun bavetica, dar tot mai curge pe langa. Si si marul pateaza grozav...

V-am pupat, noapte linistita!

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Anca_27 eu am scos petele de morcov cu vanish, dar dupa spalari repetate. Numai ca de cate ori reusesc sa scot o pata de pe hainute, apare alta. Tot o veselie!

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Olivia,ce activ e David, "misuna" peste tot.Ai baiat mare de-acum...
Laura,multa sanatate grasunicii scumpe!
Mamiseli,f frumoase pozele cu printesa ta zambitoare!
Ginye,multa sanatate lui Stefanut!
Ramo,multa sanatate tatalui tau si refacere rapida!
Otilia,e tare simpatica Elisa, se tine bine in picioare
Anca,tare frumoase filmuletele,Sara e dulcica foc!
Anes, felicitari pentru dintisorii lui Remus!
Eli,uaoooo ce tare e Dimitrie!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Felicitari la toti dintosii
Anca faine filmulete , mi-or placut , da ce or sa va mai placa voua peste ani .Si noi in fiecare dimineata papam orez cu roscove (1-2 lingurite) amestecat cu fructe (acestea fiind prea zemoase )
Eliii azi maine il insori pe Balacila in ritmul asta , e un dragut cum paseste el
Bravegirl merci de informatii
Astazi ne-am masurat si noi si avem 66 cm si fantastica greutate de 5,8 kg , daar e bine ca de 1 luna am inceput sa luam in greutate cate 600 gr. sau cate 200 gr. intr-o saptamana macar de ne-ar tine , am facut si vaccinul si deocamdata e ok doar mai somnoroasa
Somn usor fetele si bebeii

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput