*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (54)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Anes, Monicus felicitari pt dintisori!!!
Bertha imi pare rau ca ti-au facut atata mizerie cand ti-au montat AC-ul. Te inteleg. Dupa ce ne-am mutat unde stam acum, sotul a montat AC-ul ca era frig (toamna tarziu), am inchis usa la sufragerie si cand am deschis-o, l-am fazut pe omul zapezilor. Se umpluse sotul de praf de la bormasina, nu mai zic de camera. Spor la curatenie!
Laura of, nu mai terminati cu mucisorii astia. De siropul de patlagina am auzit ca e bun, la mine chiar merge fata de altele care sunt apa de ploaie. Poti sa mai incerci si Stodal. Baga si oscilococcinum sa-i creasca imunitatea sa nu mai aveti probleme. Pupici
Ginye ser fiziologic sau apa de mare cu seringa sau puf, batista bebelusului si multa rabdare. Pupici si voua.
Olivia daca refuza mancarea de la inceput adik nici nu vrea sa guste, incearca cu delicatete sa ii pui un pic pe limba pana se pricepe el ce e si ca e bun. Si nu mai da san completare ca el asta abia asteapta. Mai lasa o jumate de ora, o ora dupa mancare apoi titi. Si Miruna facea asa la inceput, manca un pic apoi baga nasul la pieptul meu si incepea sa scanceasca. Poftim cultura!

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Hello!

Vesti despre noi.

Cumnata mea are TBC, e in spital si la faza asta de felicitam ca i-am facut Elisei vaccinul in Norvegia ca nu-i in schema obligatorie, e optional pentru cei care provin din tari cu risc . Probabil sta foarte prost cu imunitatea ca a fost vaccinata si culmea tuseste de 1 an dar a neglijat problema. Pitix a fost in bratele ei la botez.

Cu mezina nu ma mai inteleg. Teoria zice sa nu stea in fundulet pana la 6 luni. Pai nici in fundulet nu-i mai place, vrea in picioare. Ia uitati aici ce vesela este daca ii fac pe plac.
Pe spate mai sta cat sa-si suga degetele.

I-am luat niste tuturoaie de la Avent care se pun in loc de tetina cand se face trecerea de la san la canuta. A supt si ea 40 de ml de apa de dimineata.
Intr-o zi plangea pe strada si i-am dat un covrig in mana sa se joace. Ei, a descoperit fata ce se face cu el , a fost tare suparata cand i l-am luat.

Bertha, cum mai stati cu canuta/biberon? Ca poate merge si la voi adaptorul asta.
Julia, si chiar te intorci la servici?
Alina, gata pregatirile de botez? Te-au invadat rudele cred.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Hellooooooo,

Revin si eu dupa aproape 1 saptamana de pauza.
S-a operat tata, nu a fost nevoie de internare.I-au facut analizele si s-a operat miercuri si ieri i-au scos pansamentul.El spune ca vede ceva mai bine ca inainte, dar nu fff bine, nici nu are cum pt. ca are si glaucom...asa e la batranete.
Sara a invatat sa se dea inapoi de pe burtica si-i place tare mult.
Am inceput s-o pun sa stea in fundulet in coltul canapelei si e foarte vesela, se uita peste tot...studiaza tot in jur.
Il asteptam pe tati sa mergem in Carrefour sa cumparam papica....

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Cat timp au voie puiutii nostri sa stea in fundulet la sase luni?

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Miha, mercic pt sfaturi. O sa incerc sa insist ceva mai mult, mi-e cam teama sa nu perceapa insistentele mele, fie ele si delicate, ca pe o constrangere si sa dezvolte fobie fata de mancare. E tare ciudat ca aceeasi mancare care pare ca ii place intr-o zi, in alta zi nu-i mai place si cand vede ca o pun deoparte rade satisfacut, doar para o mananca de fiecare data. O fi modalitatea lui de a-si manifesta personalitatea ori poate chiar nu il nimeresc cand ii e foame. Completare nu i-am dat niciodata imediat ca avem alte treburi: spalat, dragalit (ca nu pot sa nu-l pup cand ii vad pielicica pufoasa si numai buna de pupat), schimbat... ca ne facem ca purcelusii, chiar si cand nu mananca tot tb sa ia lingurita plina sa se joace cu ea. O scoatem noi la capat pana la urma, cu rabdare, cand ma gandesc cat de greu mi-a fost si cu alaptatul la inceput si ce dureri aveam si apoi la 3 luni refuza sanul si uite ca acum e ok.

Oti, ce tare e Elisa

Ramo, sanatate tatalui tau.

E asa frumos afara ca am iesit cu grasul, amandoi la brandu' gol Asteptam pe tati si mai bagam o plimbare.

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land
Asa cresc eu www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank"> Asa poti salva o inimioara!

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Cat timp au voie puiutii nostri sa stea in fundulet la sase luni?

Ramo, personal fac cum imi dicteaza bossu' il urmaresc si mereu imi da semne legate de ce vrea si cat poate...eu zic sa ai incredere in ea si sa o lasi cat are ea chef si putere, cand da semne de oboseala, o pui la loc. Nu cred ca exista un timp standard pt ca bebeii sunt atat de diferiti, unii mai puternici, altii mai firavi. Pupam grasunica scumpa.

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land
Asa cresc eu www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank"> Asa poti salva o inimioara!

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Otilia, chiar vreau detalii despre acel adaptor, ma intereseaza orice o poate face sa bage altceva in burtica in afara de lapte. Sanatate multa cumnatei, intr-adevar inspiratie cu vaccinul Elisei, vezi, ne simtim prost cand suntem considerati din tara cu risc, dar ceva adevar exista.

Olivia, si la noi la fel, greu cu diversificarea, nici cand ii e foame prea rau nu-i bine ca n-are rabdare, nici cand e asa s-asa...nu nimeresc momentul. Nu deschide gura niciodata, ba mint, cand vede sanul se repede la el. Efectiv nu-i place nimic in mod deosebit. Azi incepu sa planga imediat ce vazu ca-i pun barbetica. Mai am rabdare, ce sa fac, nu mi-e teama c-ar fi slaba, ci ca deja are alte nevoi care nu pot fi satisfacute doar de lapte. Acum am pus in miscare tot arsenalul de cunostinte sa fac rost de o gainusa de tara, vine gata taiata de la Buzau in punga frigorifica, daca n-o mananca, cre'ca imi dau demisia sau dau timpul inapoi si punem cromozomul Y la treaba, ca fetele in familia noastra sunt prea fandosite si mofturoase. ([size=1]asa am fost si eu, da' mi-a trecut/size=1]). Darius ar fi mancat si lingurita si castronul si pe mine. Pacat ca nu-i putem duce la aceeasi scoala, faceam cu randul la alaptat, o zi eu, o zi tu.

Curatenia e gata, mai am maine perdelele.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

feteeeee
pe 24 am plecat prin pat ca rama si mergem cu o viteza de neimaginat , iar azi am pasit pentru prima data pe o distanta de 2 metri...am incercat sa filmez insa deja obosise juniorul...

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze
"Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans.
Alexandru Macedonski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Multumim frumos.

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

Anes, Monicus felicitari pt dintisori!!!
Bertha imi pare rau ca ti-au facut atata mizerie cand ti-au montat AC-ul. Te inteleg. Dupa ce ne-am mutat unde stam acum, sotul a montat AC-ul ca era frig (toamna tarziu), am inchis usa la sufragerie si cand am deschis-o, l-am fazut pe omul zapezilor. Se umpluse sotul de praf de la bormasina, nu mai zic de camera. Spor la curatenie!
Laura of, nu mai terminati cu mucisorii astia. De siropul de patlagina am auzit ca e bun, la mine chiar merge fata de altele care sunt apa de ploaie. Poti sa mai incerci si Stodal. Baga si oscilococcinum sa-i creasca imunitatea sa nu mai aveti probleme. Pupici
Ginye ser fiziologic sau apa de mare cu seringa sau puf, batista bebelusului si multa rabdare. Pupici si voua.
Olivia daca refuza mancarea de la inceput adik nici nu vrea sa guste, incearca cu delicatete sa ii pui un pic pe limba pana se pricepe el ce e si ca e bun. Si nu mai da san completare ca el asta abia asteapta. Mai lasa o jumate de ora, o ora dupa mancare apoi titi. Si Miruna facea asa la inceput, manca un pic apoi baga nasul la pieptul meu si incepea sa scanceasca. Poftim cultura!

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
Ne acordati si noua un vot?
Multumim anticipat!
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/21829/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

dovada

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze
"Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans.
Alexandru Macedonski

Mergi la inceput