*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (54)*
Raspunsuri - Pagina 5
Olivia26 spune:
Flory, ne-au dat patut de la hotel ca altfel era greu de tot. Ei, Briannei i-o fi dor de gagiu'su de aia n-are somn Pupam ochisorii scumpi sa doarma mai bine de acum.
Laura, sanatate multa grasunicii, si mie mi-e tare frica sa nu raceasca ca aici e asa schimbatoare vremea, ba e de plaja, ba ninge (da, da ati citit bine, ieri a fulguit) Am vrut sa-i dau mai inainte Oscillococcinum cu bibe si surpriza, habar n-are ce sa faca cu biberonul, il ia, se uita la el, rade de nu mai poate (nu sh ce vede el comic), il musca in gingii, vede ca nu-i bun si-i face vant La voi ma gandesc ca poate fi febra si de la dintisori, nu neaparat raceala, mai ales ca zici ca-i si maraita.
Apropo de mofturosi, mie mi-e mult mai usor de cand misuna prin toata casa ca numai il urmaresc si il mai aduc inapoi daca ajunge la perete. In rest, umbla bucuros si nu stiu cum face dar isi cara si jucariile dupa el, singurel si le arunca in fata si apoi se duce dupa ele.
Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land
Asa cresc eu www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank"> Asa poti salva o inimioara!
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Olivia26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl Criss, noi am mers cu Malev. Am avut caruciorul pana la scara avionului, apoi l-au pus ei in cala si cd am coborat din avion era la scara. Noi am platit pt Ariannao taxa. Am tinut-o in brate. Am rugat la check-in sa lasa locul 3 liber, sa avem loc mai mult. Azi noapte am avut circ. S-a constipat zanica mea si a iesit cu urlete. Ea plangea, eu plangeam mai tare ...azi i-am dat suc de morcov. Apoi ne-am culcat de pranz si a supt f mult si cd s-a trezit a vomat de a facut baltoaca ...a dus-o tasu' direct in chiuveta |
Si noi am platit pt gras si inca multisor, zic eu, si tot asa l-am tinut in brate dar a fost ok.
Pt incearca para, la noi a mers de minune.
Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land
Asa cresc eu www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank"> Asa poti salva o inimioara!
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
criss703 spune:
Buna dimineata fetele
Olivia , Bravegirl voi ati mai platit o taxa in plus pt. bebei inafara biletului de avion ? .Noi am platit deja biletele de vre-o 2 luni si cel al Paulei a fost mult mai scump decat al nostru (bine ale noaste au fost jenant de ieftine )
Olivia pt. gagicu plimbaret prin camera
Bravegirl ceva supozitor cu glicerina ? ca tot sunteti in concediu si asta e destul de sigur , sper sa-i fi trecut deja si sa va bucurati de concediu
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
ginye55 spune:
Piciul meu e mucios rau!
ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
mamiseli_11 spune:
Poze!!poze!!poze!! Avem poze noi la semnatura la Mirunica mea iubita incepand cu pag 7. Am pus la poze si castronelul cu mancare sa vedeti cat haleste fimea (de obicei e plin castronul ala si mai are zile cand mai cere si supliment :)) Va pupam
Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
bertha spune:
Poate sa ma ajute cineva cu un pediatru bun care e dispus sa ia in evidenta un bb nenascut inca, dar pe ultima suta de metri si care va sta in Bragadiru? Transportul pana acolo l-ar asigura taticul cu masina.
Va rog, daca stiti, da-ti si mie date PM.
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
criss703 spune:
Hehe vazut Mirunica-albastrica cea papacioasa , ce bine seamana cu tati si ce a crescuut , sa nu zici ca s-a si ridicat singura de marginea spatarului canapelei ? Se vede ca-i in tonus bun si mami la fel
Azi mergem si noi la vaccin sper sa fie ok , pliuri inca are si ea inegale (nu mai retin mai zicea cineva )desi eco la sold a fost ok si de asemenea mi se pare ca are coastele mai departate in partea stanga , sunt curioasa macar la lungime sa mai fi crescut
ps.vazut si 2 perechi de ochisori albastri a lui Flowers , mai ales cea mare seamana bine de tot cu mami
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bertha Poate sa ma ajute cineva cu un pediatru bun care e dispus sa ia in evidenta un bb nenascut inca, dar pe ultima suta de metri si care va sta in Bragadiru? Transportul pana acolo l-ar asigura taticul cu masina. Va rog, daca stiti, da-ti si mie date PM. Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008) poze Cum s-a nascut Ioana |
nu stiu dc te ajuta, noi in prima luna am chemat-o acasa pe pediatra de aici http://pediasan.ro/ (si sotul tot pediatru e, lucreaza la IOMC parca si ea face garzi la medlife); mie mi-a recomandat-o tot cineva de aici de pe DC; vine doar acasa, nu are cabinet, si mi-a placut mult de ea (intre timp a mai mers si pe la prietelenel mele, noi in gasca suntem 6 fete, cu 6 bbei,) insa nu e f ieftin 150 lei/deplasarea; noi dupa prima luna am facut abonament la sanador, f convenabil;
dc se hotarasc poti sa le spui ca stii de ei de la mama lui robert, de pe Vaselor;
monicus spune:
Multumim frumos...draga mamicaMiky-eacrestem... si ne tinem de mici nazbatii... nu vrea sa mai stea pe spate deloc... se tot roteste de pe spate pe burtica de nu mai stai deloc... Ce sa ii faci.. ii place mult pe burtica...
Citat: | ||
citat din mesajul lui Miky-ea
Felicitari,Monicus pt primul dintisor al Anei!Ce printesa mare ai... Mamica fericita a printesei Bianca Alexia http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
Ne acordati si noua un vot?
Multumim anticipat!
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/21829/
mamiseli_11 spune:
Cris nu s-a ridicat singura la marginea canapelei, am pus-o eu in picioare cat am facut poza. Dar s-a tinut bine, e batoasa. De azi a inceput sa mearga de-a busilea, dar invers, ca racul. Pupam Paula delicata, sa nu aveti probleme de la vaccin.
Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica