Burtici fericite de septembrie-octombrie (65)
Raspunsuri - Pagina 9
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kiki_cri Moni, nu mai ai mult de mers noaptea la baie...cam pe la 20 saptamani parca nu m-am mai dus nici eu asa des...carceii sunt GROAZNICIbine ca nu ai...nici sa nu ai vreodata... KIKI 22+ si |
Vai ce veste buna mi-ai dat. Abia astept. Am crezut ca tot asa o sa o tin.
Monica 18+ cu
kiki_cri spune:
citat din mesajul lui anamaria1979 Fetele cu carcei pot lua magneB6 (produs Sanofi) ca am intrebat eu o doctorita draguta de la mine de la job si avem voie. Monica tu vrei sa bagi burticile in boale. Deci vreau si eu dovlecei cu usturoi. Ultima oara cand am mancat asa ceva nu am putut dormi din cauza arsurilor da ce buni erau.. |
Anamaria, nu stii daca deja iau Elevit, mai pot lua si MagneB6?
KIKI 22+ si
monica_dicut spune:
Me scuzati io ma gandeam ca va dau idei ce sa mai papati. Si nu mi-i face mama, doar mi-i cumpara din piata, de facut ii face moi, adica je
Asa adela, bravo, bifez si eu picioare de balerina nu de balena si tensiune de aviator de data asta Presimt eu ca va fi totul bine acum la cum decurge sarcina. Pluuuus ca am buna dispozitie si chef de una alta, la cealalta cam zaceam in pat si ma obosea orice. Acum iete-ma, urc scari, car sacose, fac mancare, curatenie... atunci nu puteam. Eu sunt foarte incantata
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 24+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
monikus spune:
ralu, stiu ca sunt persoane carora le place Bucurestiul. Din punctul meu de vedere este un oras super aglomerat si super poluat care ma scoate din minti. Totusi, trebuie sa recunosc ca in criza asta, cred ca aici e cel mai bine pt ca orasele mici deja sunt pline de someri. Sunt si in Bucuresti dar intr-o proportie mult mai mica.
Oricum, eu cred ca fiecare tanjeste dupa un loc drag lui, un loc unde s-a simtit bine, s-a simtit cu cei dragi lui, s-a simtit protejat. Pentru mine acest loc este Botosaniul, locul unde am copilarit, unde sunt bunicii mei si mare parte din rude.
Monica 18+ cu
coras spune:
fetelor am 2 intrebari...una e mai dificila de explicat
1. de vreo 3 sapt imi creste brusc pulsul pe care il simt ca pe un pacanit in ureche ca si cum iti auzi imina batand cand te sperii..pulsul creste de la 88 la max.105-110 batai pe minut, creste brusc indiferent de ceea ce fac, efort sa nu, si in general, dimineata, tensiunea oscileaza intre 10 cu 5 si 11 cu 5 in rest nu imi e rau, nu ma ia cu calduri, nu ametesc, nu prea stiu ce inseamna si sunt cam panicata pana joia viiotare cand merg la dr
2 eu eram obisnuita ca Sofi sa misune toata ziua ei uite ca de ieri abia a miscat de 4 ori si atunci slab si azi de 2 ori ff slab oare ce se intampla? era ff activa si deodata e adormita rau....voua vi s-a intamplat? oare doarme asa cu zilele? eu stiu ca se misca continuu dar de ce nu o simt asa de mult ca zilele trecute?
claucia spune:
Buna dimineata mai spre pranz, as mai bea o cafeluta dar nu imi face nimeni asa ca...si mi-e o leneee
Elena, tu vei stii cel mai bine ce e de facut, iti urez doar sa treaca odata perioada asta si sa te linistesti, tu esti cea care trebuie sa te linistesti si sa te gandesti cum o sa faci in viitor, foarte bine ca ai facut o programare repede, ii urez "bubulinei" sa fie sanatoasa si sa nu o sperie pe mami.
Si eu fara excursii la toaleta, doar daca ma trezesc sa imi iau ceva...si in ultimul timp imi cam iau rennie sau dicarbocalm pt ca mor de arsuri. Nu stiu ce sa mai fac, mananc diverse, nu neaparat fac exces de ceva si de aceea sa am arsuri, e foarte neplacut. Cand ma intind seara in pat zici ca imi vine sa vomit de arsuri , nici nu stiu ce sa mai fac, nici rennie asta nu ia arsurile cu mana, doar parca se amelioreaza. si numai noaptea.
Cu Magne B6 votez si eu, sarcina trecuta luam si 4 pe zi la inceput, dupa aceea cam 2 pe zi, acum am luat toata sarcina 1/zi sau 2/zi, si asa continui si nu am carcei. Acum l-am teminat, ma duc sa mai imi cumpar.
Pofte nu am avut nici eu si nu am nici acum. Dar am acum ca va "aud" pe voi , as manca si dovlecei cu usturoi si gogosi poate chiar deodata!
Clau 23+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
ralu0308 spune:
citat din mesajul lui monikus ralu, stiu ca sunt persoane carora le place Bucurestiul. Din punctul meu de vedere este un oras super aglomerat si super poluat care ma scoate din minti. Totusi, trebuie sa recunosc ca in criza asta, cred ca aici e cel mai bine pt ca orasele mici deja sunt pline de someri. Sunt si in Bucuresti dar intr-o proportie mult mai mica. Oricum, eu cred ca fiecare tanjeste dupa un loc drag lui, un loc unde s-a simtit bine, s-a simtit cu cei dragi lui, s-a simtit protejat. Pentru mine acest loc este Botosaniul, locul unde am copilarit, unde sunt bunicii mei si mare parte din rude. Monica 18+ cu |
When you put it that way
Eu stau in Suceava acuma...desi am persoane fff dragi mie in SV, Botosaniul mi se pare mai frumos.
De bucuresti mi-e dor diin alte puncte de vedere:
Mi-e dor de parcuri - masi si frumoase;
Mi-e dor de prietenii foarte buni pe care am reusit sa mi-i fac acolo;
E aproape de mare...(pana ajung eu la mare din Bucovinaaaaaaaaa)
si lista poate continua
Raluca 25+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09
monikus spune:
coras, de puls nu stiu ce sa iti zic. mie mi se pare totusi tensiunea ta cam mica.
cat despre bebe, eu stiu ca acum un bebe in burtica doarme si cate 20 de ore pe zi asa ca, nu vad de ce ti-ai face griji. S-a mai discutat despre grija asta si stiu ca daca vrei sa simti bebele exista varianta cu bautul paharului cu apa si stat pe partea stanga vreo 30 de minute si sigur misca.
Monica 18+ cu
ramsan spune:
Buna ziua dragelor!
Ieri nu am apucat sa va citesc deloc iar azi sigur nu am timp pentru tot ce mi-as dori sa fac.
Kiki-cri eu iau Elevit si in plus MagneB6 si ma simt mai bine (adik am contractii mai putine si nici carceii nu ma supara). Intentionez sa o tin asa pana la sfarsit cu MagneB6.
Cine vrea sa ne cunoasca este invitat sa ne vada albumul de pe webshots
Ramona
Tudor Gruia 21+
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
monikus spune:
Claucia, si eu am probleme cu arsurile. Eu am observat totusi ca daca incerc sa adorm cu capul mai ridicat pe perna, uneori imi pun chiar doua perne, si iau si un rennie pe mine ma lasa pana dimineata in pace arsurile.
Ralu e normal ceea ce ti se intampla. Iar faza cu marea... e chiar buna.
Monica 18+ cu