Burtici fericite de septembrie-octombrie (65)
Raspunsuri - Pagina 10
kemsy spune:
Eu carcei aveam si inainte....nu e chiar iesit din comun pentru mine. In schimb, slava domnului ca nu am arsuri (deocamdata, sper sa nu) .
Am sa-mi intreb dr, poate imi da si mie ceva, sa vad ce zice...
Monikus, nu stiu daca e prea mica tensiunea, eu o am la fel, 10 cu ceva, 11 cu ceva cand is agitata (problema cu pulsul nu o am). Dr a zis ca e f bine asa, si nu ma mai agit pe tema asta!
Beii, ma omorati cu poftele astea!!Eu si inainte eram la fel, dar acum dezavantajul ca mereu mi-e foame...s-a reintors afurisita de foame . Dovlecei am mancat sambata (fara usturoi )!!Dar daca tot vorbiti, sambata asta imi fac fasole prajite si ca supliment, poate fac si o salata de vinete . Mi se intampla totusi sa poftesc la ceva, dar cand imi fac, dupa un timp...sa nu mai mananc .
Gianina 22+ cu Loris Stefan
bebe
ramsan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kiki_cri Fetelor de Madalina, Cristina si Panda mai stiti ceva??? KIKI 22+ si |
Madalina spunea ca azi se duce la control la Bucuresti.
Ramona
Tudor Gruia 21+
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
THEA22 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kiki_cri
Anamaria, nu stii daca deja iau Elevit, mai pot lua si MagneB6? KIKI 22+ si |
THEA2222+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
monica_dicut spune:
Ramo, eu te-am admirat aseara si ti-am scris ca esti frumoasa foc iar Rares este minunat. Sunt convinsa ca si Tudor va fi la fel Esti o mamica deosebita, eu asa te vad.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 24+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
monica_dicut spune:
cristina, ori e in concediu ori isi cauta casa ca zicea ca i-au aprobat creditul. Asa ca probabil e in focuri ca deh...
panda ar fi dragutz sa ne dea un semn ca sunt ok
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 24+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
liliac1 spune:
Eu...mai greu cu scrisul...incerc sa citesc tot ce se scrie...
Elenuta, eu sper ca totusi sa nu fie nimic si sa i se fi parut medicului...sau daca este ceva...sa primiti niste raspunsuri pozitive din partea dr. Ne rugam ca totul sa fie in ordine.
Cealalta Elenuta, care ne facea inviorarea...m-a determinat sa nu mai vreau sa stiu ce va fi bebe si pentru asta ii multumesc. Am stat si m-am gandit...si m-am razgandit...si cred ca asa va fi mai bine pentru mine. In felul acesta voi avea o depresie in minus (eu imi doresc sa fie fata dar sunt convinsa ca daca nu va fi sa fie...voi fi cea mai fericita cand voi tine un bebe mic si sanatos in brate)
Rezultatul la TT este bun asa ca s-au risipit si gandurile negre in ceea ce priveste eventuale rezultate negative...
Despre burtica miscatoare...eu am un rugby-ist(a)!! Nu stiu cand doarme bebele meu. Dimineata are program artistic, la pranz are ora de dans, seara isi face chef de somn...si noaptea... de cate ori ma trezesc parca ar vrea sa-mi spuna: "Salut, mami, uite sunt si eu p-aici!!Nu ne trezim??" In schimb ii place la plimbare. N-am treaba...cum ma misc cum se potoleste.
Se pare ca suntem o odisee plina de moldovence cu niscaiva radacini in Bucovina. Si daca unele fete povestesc despre Botosani si altele despre Falticeni... eu raman fascinata si privesc cu ochii mintii intr-acolo. Mama mea e din Falticeni...tatal meu dintr-un sat la 20 km de Botosani. Vacantele le petreceam acolo si ma intorceam de fi9ecare data cu un vocabular imbogatit. Datorita locurilor copilariei mele am putut sa citesc "Amintirile..." lui Creanga fara prea mult ajutor
As vrea sa pot sa raspund si eu tuturor fetelor, punctual...dar din pacate (pentru mine!!) cand am timp sa va citesc, voi deja sunteti departe, cand am timp sa scriu, deja sunt in contratimp.
In concediu poate o sa reusesc sa tin ritmul.
Liliana, Andra-Maria & 19+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
kawaichan spune:
Salutare si de la noi.
In primul rand un gand bun si o imbratisare calda pentru Elenuta23.Tin si eu pumnii sa nu fie nimic
Multumim pt aprecierile la adresa pozelor si nu numai
Angelli ceremonia propriu-zisa a durat cam o ora pt ca optasem pt versiunea completa a ritualului.Exista mai multe optiuni iar tarifele sunt evident diferite-cu muzica sau fara,cu dans ritualic sau fara etc..de obicei lumea opteaza pt cea mai simpla si ieftina varianta,adica fara muzica sau dans,doar cu juraminte si atat si care dureaza cam 20min.Muzica e live,cantata la instrumente traditionale iar dansul este efectuat de fetele de la templu,pe mine m-au impresionat ff tare.Nu stiu daca apare vreuna prin pozele puse,daca nu o sa mai uploadez.
Monikus,Lutoniana intr-adevar drumul emigrarii nu e presarat cu floricele dar home is where your heart is,you know that
Anadomnica nu te batAm invatat-o in mare parte de la sotul meu dar si din contactul cu oamenii din jur-la cumparaturi,la un interviu sau apoi la locul de munca etc Japoneza vorbita nu e chiar asa de grea precum pare,cred ca lumea se raporteaza mai mult la scrierea lor hieroglifica si aici intr-adevar nu e usor:limba scrisa e cu totul alta mancare de peste..sunt utilizati kanji in combinatie cu hiragana si katakana.Cu ultimele doua ma descurc fara probleme dar cu kanji slabe sperante Din cei aprox 10.000 cati exista sunt folositi curent cam 3000 insa mie mi se pare o misiune imposibila deocamdata invatatul lor.Mai mult de 500 nu stiu sa citesc,desi cateodata mai deduc din combinatiile cu hiragana ce vrea sa zica in textul respectiv.Recunosc ca nu m-am ocupat mai deloc pt ca am avut alte prioritati dar pt cine vrea un job bun,calificari etc trebuie sa treaca de obstacolul asta..din fericire sunt destule persoane care au reusit ceea ce-mi da speranta ca intr-o zi o sa fac parte si eu din categoria lor.De Japonia nu pot spune ca m-am indragostit..chiar am urat locul asta multa vreme dupa ce m-am casatorit pt ca adaptarea mea a fost mai anevoioasa(stiu pers care s-au adaptat ff repede totusi).Am ajuns insa sa apreciez partile bune pe care le ofera chiar daca nu am uitat de cele mai putin bune..
Danangie nick-ul mi l-am pus cand eram afona rau la japoneza Chan se adauga la orice nume pt a-l indulci sau ma rog, a alinta pe cineva.Daca-l pui pe langa Popescu de ex o sa sune cam ciudat,dar daca-l folosesti cu Maria e cu totul altceva.
Adimercedes,Selen ok ok,I give up cu lista
Adi,ai dreptate cu cosul de cumparaturi insa noi ne-am asumat asta din start.Nu stiu cum o sa fie,daca o sa avem nevoie neaparata sau nu,te tin la curent
Kawaichan,cu la purtator 25+
kiki_cri spune:
citat din mesajul lui ramsan Buna ziua dragelor! Ieri nu am apucat sa va citesc deloc iar azi sigur nu am timp pentru tot ce mi-as dori sa fac. Kiki-cri eu iau Elevit si in plus MagneB6 si ma simt mai bine (adik am contractii mai putine si nici carceii nu ma supara). Intentionez sa o tin asa pana la sfarsit cu MagneB6. Cine vrea sa ne cunoasca este invitat sa ne vada albumul de pe webshots Ramona Tudor Gruia 21+ Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006) |
Multumesc de raspuns cred ca e cazul sa incep sa iau si eu.
KIKI 22+ si
kiki_cri spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui THEA22
THEA2222+ cu''Matei Alexandru "http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1" |
Mersi
KIKI 22+ si
kiki_cri spune:
citat din mesajul lui monica_dicut cristina, ori e in concediu ori isi cauta casa ca zicea ca i-au aprobat creditul. Asa ca probabil e in focuri ca deh... panda ar fi dragutz sa ne dea un semn ca sunt ok ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 24+ cu Mamica de INGERAS in ceruri Si minunea bebe 2 din burtica Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata |
Ai dreptate, de Cristina imi amintesc si eu acum ca isi cauta casa...poate a gasit ceva...
Panda chiar ca nu a mai intrat demult...
Madalina, daca e asa cum zic fetele, te asteptam cu vesti bune!
KIKI 22+ si