Burtici fericite de septembrie-octombrie (65)
Raspunsuri - Pagina 11
kawaichan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coras fetelor am 2 intrebari...una e mai dificila de explicat 1. de vreo 3 sapt imi creste brusc pulsul pe care il simt ca pe un pacanit in ureche ca si cum iti auzi imina batand cand te sperii..pulsul creste de la 88 la max.105-110 batai pe minut, creste brusc indiferent de ceea ce fac, efort sa nu, si in general, dimineata, tensiunea oscileaza intre 10 cu 5 si 11 cu 5 in rest nu imi e rau, nu ma ia cu calduri, nu ametesc, nu prea stiu ce inseamna si sunt cam panicata pana joia viiotare cand merg la dr 2 eu eram obisnuita ca Sofi sa misune toata ziua ei uite ca de ieri abia a miscat de 4 ori si atunci slab si azi de 2 ori ff slab oare ce se intampla? era ff activa si deodata e adormita rau....voua vi s-a intamplat? oare doarme asa cu zilele? eu stiu ca se misca continuu dar de ce nu o simt asa de mult ca zilele trecute? 22+ in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia stai la mama in burtica! |
Coras nu stiu ce sa zic de puls pt ca n-am nici o experienta asemanatoare dar cu bebe am patit si eu la fel zilele astea-era vioi si dintr-o data parea cam adormit asa..in doua zile insa s-a reintors la ritmul lui normal,acum e f activ.Ai incercat sa papi ceva dulce,o inghetata ceva?
Kawaichan,cu la purtator 25+
ramsan spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Ramo, eu te-am admirat aseara si ti-am scris ca esti frumoasa foc iar Rares este minunat. Sunt convinsa ca si Tudor va fi la fel Esti o mamica deosebita, eu asa te vad. ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 24+ cu Mamica de INGERAS in ceruri Si minunea bebe 2 din burtica Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata |
Multumim frumos de aprecieri .... frumoasa si modesta
Ramona
Tudor Gruia 21+
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
alex25 spune:
IMI CRAPA CAPUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Am primit telefon de la CMU unde aveam programare luni pe 01.06 la Iosup la morfo II si imi spune ca dl dr nu mai face morfologii la ei, doar eco normale, si ca isi cer scuze, dar abia ieri a anunta dnul dr....deci nu mai pot, m-a busit plansul instant...si eu ce fac????????????????????????
22+ se pare ca fluturasul va fi Alessia
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
alex25 spune:
Auuu, doamne traim in romania si asta ne ocupa tot timpul....m-am pus pe telefoane si dna. de la Fortis a fost super draguta si mi-a dat nr dl dr si am vorbit cu el, spunandu-i ca plec si ca abia acum m-au anuntat cei de la CMU......ma duc la Fortis marti la ora 14....doamne, ce emotii am avut, cumplit!
Stie cineva cat e morfo II la Fortis? (eu la CMU aveam card si reducere, fir'ar sa fie)
Danuta1979 spune:
citat din mesajul lui alex25 IMI CRAPA CAPUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Am primit telefon de la CMU unde aveam programare luni pe 01.06 la Iosup la morfo II si imi spune ca dl dr nu mai face morfologii la ei, doar eco normale, si ca isi cer scuze, dar abia ieri a anunta dnul dr....deci nu mai pot, m-a busit plansul instant...si eu ce fac???????????????????????? 22+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Da Doamne sa ne nastem sanatoase |
Draga mea
Daca vrei neaparat la Iosup, suna la clinica Fortis, vorbeste cu asistenta si sigur se rezolva. Eu asa am facut la morfo 1, cand disperata fiind dupa o morfologie facuta la alt doctor care imi zisese ca fetita are probleme cu inima, am sunat la Fortis, am explicat ca e urgent si fara multe intrebari aasistenta m-a programat in 2 zile.
Nu stiu daca la CMU aveai gratuit, dar la Fortis te costa parca 450 Ron morfologia 2 (400 sau 450..chiar nu mai stiu exact cat am platit). Iti da in banii astia si poze si inregistrarea ecografiei - pe stickul tau.
Dana 23+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
monica_dicut spune:
Hmmm, alex, interesant ce spui tu... ar fi trebuit sa te certi cu ei si sa le zici sa iti ofere atunci o morfo la alt doctor sau il suni pe Iosup si ii spui sa te programeze la Fortis. Ma intreb daca nu cumva nu o mai face deloc morfologie...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 24+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
Danuta1979 spune:
Gand la gand.
Bravo, ma bucur ca s-a rezolvat!
Sa ne tii la curent cu ecografia, da?
Si mai usor cu plansul...ca faci rau la bebe!
Dana 23+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
alex25 spune:
Danutza, merci mult de rapuns!Pregatesc banii, ce sa fac, bbelina sa fie bine, ca in rest.....bine ca imi da poze si filmare!Oare acolo are si 4D?
Monica, am scris mai sus cum am rezolvat....dar era sa imi bubuie inima din piept....
Asadar, dl dr Iosup nu mai face morfologii decat la Fortis, ca sa stiti!
monica_dicut spune:
La Fortis e 400 morfo de trim 2.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 24+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
Danuta1979 spune:
citat din mesajul lui alex25 Danutza, merci mult de rapuns!Pregatesc banii, ce sa fac, bbelina sa fie bine, ca in rest.....bine ca imi da poze si filmare!Oare acolo are si 4D? Monica, am scris mai sus cum am rezolvat....dar era sa imi bubuie inima din piept.... Asadar, dl dr Iosup nu mai face morfologii decat la Fortis, ca sa stiti! 22+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Da Doamne sa ne nastem sanatoase |
Da, la Fortis are si 4D si o sa-ti dea si o poza cu 4D.
Dana 23+ cu Alexandra