Burtici fericite de septembrie-octombrie (65)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Asa:

monikus, nici pe mine nu ma dor sanii, nu m-au durut niciodata, nu mi s-au umflat, nu mi-au crescut. Singurul lucru pe care l-au facut este ca au inceput sa se inchida la culoare ceea ce este normal.

Carcei, slava Domnului inca n-am dar sigur vor veni. ORicum sarcina asta e total diferita de prima, marog nu chiar total ca greturi n-am avut nici atunci nici acum. Dar nu am contractii, dureri de picioare, de burtica... zic eu ca e muuult mai bine. De mers noapte la shushu nici gand. Probabil ca va veni si asta mai tarziu, deocamdata ma multumesc cu un "good night sleep" de bebelusi Oricum asta tine de cum sta bebe si vad ca al meu momentan nu are probleme cu vezica mea...

Am mai trecut si modificat niste carucioare pe listuta, daca mai e cineva cu vreo dorinta sa "urle" va rog

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 24+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri
Kemsy, asa si eu, la baie nu ma mai duc noaptea in schimb ma omoara carceii, si eu am avut crampe care la inceput m-au speriat f tare dar mi-am dat si eu seama ca sunt de la gaze
KIKI 22+ si

Aoleo ce bine de voi care nu va mai duceti la baie noaptea. Pe mine m-a apucat obiceiul asta prost de vreo 3-4 zile. Sper sa nu ma tina mult. Dar nici carcei nu vreau

Monica 18+ cu

Moni, nu mai ai mult de mers noaptea la baie...cam pe la 20 saptamani parca nu m-am mai dus nici eu asa des...carceii sunt GROAZNICIbine ca nu ai...nici sa nu ai vreodata...

KIKI 22+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

Citat:

Monica, fie-ti mila de noi cu mancarea ta. Ce noroc ai ca are cine sa iti faca ce iti pofteste inimioara.

Eu am niste pofte de te lasa nervii. As manca numai ce e contraindicat in sarcina. Pe mine ma bufneste si rasul uneori cand ma duc la dr. Ea imi spune stii ca nu ai voie aia, aia, aia si eu cand ajung acasa exact in alea ma bag. Ce sa-i faci? Asta e.

Si eu mi-am trimis sotul dupa salata de fasole batuta la magazin la 9 seara. Imi e mila de el saracutul. Nu a comentat nimic dar cred ca a cam strans din dinti mai ales ca se uita la meci

Monica 18+ cu

wauuuu si s-a dus ? mama ce sot model ai
al meu nu se ducea
nu am avut pofte la prima sarcina , nu am nici acum , si poate din cauza asta nici nu ma prea baga in seama cand spun ca as manca una sau alta

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

26+ cu razvan andrei

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui MariaI
Esti foarte dulce dar e un sat (nic macar ceva mai mare) nici gand de orasel. Si intr-adevar o ia inapoi doar ca pe alta linie
Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 17+

Am aflat si eu acum cativa ani buni treaba asta pt ca atunci cand eram mica intotdeauna plangeam cand ajungeam acolo. Eu consideram ca trenul ala nu vroia sa ma duca la bunicii mei. Iti dai seama ce traumatizant era. Intre timp, nu mai port pica Verestiului. Si stiu ca zona e foarte frumoasa.

Uneori mi-as dori sa ma pot intoarce in Botosani, in zona aia oricum. Pana acum cativa ani, inainte sa ma casatoresc, cand inca eram in facultate, eram convinsa ca ma voi intoarce acolo in zona natala ca sa predau copiilor de acolo. Acum insa, mai sper doar ca atunci cand voi iesi la pensie sa ma pot duce acolo. Imi pare nespus de rau ca nu am ajuns inapoi acolo insa acum e foarte greu sa mai gasesti ceva de munca acolo, in Moldova in general. Daca mai pui ca intre timp ai deja o familie aici.... e si mai greu. Offff m-au napadit amintirile. Bine ca nu am multa treaba azi si pot sa imi plang linistita de mila.

Monica 18+ cu

Depinde...sunt botosaneni care duc dorul bucurestiului (ca mine)

Raluca 25+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Nici eu n-am avut la prima pofte si am crezut mereu ca sunt o fitza. Eh, acum mi-am dovedit mie insami ca nu sunt
Al meu saracu se duce c aprima data il tot amenintam cum il voi trimite la 12 noapte dupa cai verzi pe pereti si spre final am avut o singura pofta: gogosi, ei cum v-a adus voua sotul meu gogosi asa mi-a adus si mie NEMA, ZERO, NICHTS... si acum evident ca recupereaza gogosile alea... ma mai intreaba daca am pofta de ceva, sa-mi aduca

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 24+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Asa e si la mine Adela. Dupa ce a intrat in casa nu s-ar mai da dus de pe canapea nici mort. Noroc ca nu am avut pofte, sau daca am poftit la ceva mi-am cumparat eu sau i-am dat telefon inainte sa ajunga acasa!

24+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

si la noi ploua , in sfarsit
eu ma bucur ca nu trebuie sa scot una bucata copil din casa
si nu ma simt vinovata din cauza asta , ca daca e soare si frumos ma simt naspa sa o tin in casa
asa ploua , nu putem iesi

monica-dicut totusi ce a facut mamica ta de mancare ? dovlecei ? ca din aia as manca si eu cred ca-mi fac cand ajung acasa

si la mine sarcina asta e diferita de prima cu bune si rele
adica in primul rand pe lista de bune e ca nu ma mai umflu si tensiunea e buna
iar pe lista de rele sunt carceii , e groaznic cat pot fi de durerosi
din categoria " la fel " sunt kilogramele
deja am luat 25 de kile ( probabil sunt cea mai mare de pe aici )

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

26+ cu razvan andrei

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Fetelor de Madalina, Cristina si Panda mai stiti ceva???

KIKI 22+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Fetele cu carcei pot lua magneB6 (produs Sanofi) ca am intrebat eu o doctorita draguta de la mine de la job si avem voie.
Monica tu vrei sa bagi burticile in boale. Deci vreau si eu dovlecei cu usturoi. Ultima oara cand am mancat asa ceva nu am putut dormi din cauza arsurilor da ce buni erau..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui adela2006
wauuuu si s-a dus ? mama ce sot model ai
al meu nu se ducea
nu am avut pofte la prima sarcina , nu am nici acum , si poate din cauza asta nici nu ma prea baga in seama cand spun ca as manca una sau alta
26+ cu

S-a dus saracul, ce era sa faca? Ca sa scape de gura mea (pt ca am o gura foarte mare cand vreau eu).

Bine, nici la mine nu stiu daca sunt chiar cine stie ce pofte dar.... si acum un mare DAR.... prea profita de noi barbatii astia in general de aceea trebuie sa sufere macar acum in perioada asta. Stiu ca am fost rea dar nu m-am putut abtine. Promit sa nu fac prea des chestia asta. Dar fetelor, stiti ca acum e momentul sa ne scoatem parleala.

Monica 18+ cu

Mergi la inceput