Burtici fericite de septembrie-octombrie (65)
Raspunsuri - Pagina 7
kemsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelli Biaz scuza-ma dar de data asta ai exagerat.Scrii mesaje foarte frumoase si le ajuti pe fete dar nu cred ca era cazul sa aduci aminte despre drama prietenilor tai mai ales ca Ellenuta e acum si asa destul de speriata.Ceea ce ai povestit tu nu are nici o legatura. Sper sa nu te superi sunt sigura ca scopul tau a fost de incurajare dar mie mi s-a facut rau din ceea ce ai povestit.Parca ar fi stirile de la ora 5. Adrianasi Andreas(28.07.2006) baby Iannis |
Nu cred ca ai dreptate, iti zice o persoana ce uraste stirile de pe Protv. Eu consider ca a vrut doar sa o incurajeze si sa ii arate ca chiar si in cele mai negre situatii exista o speranta. Mereu trebuie sa avem o speranta, nu trebuie sa renuntam usor la un asa miracol.
Gianina 22+ cu Loris Stefan
bebe
monikus spune:
citat din mesajul lui santorini A si sa stii Monicus ca nici pe mine nu m-au durut sanii si nici nu ma dor. Au fost doar un pic tensionati la inceput. Asa ca stai linistita 24+ cu |
Santorini, multumesc frumos pentru raspuns. Eram putin ingrijorata pt ca stiu ca majoritatea fetelor s-au plans de asa ceva. Oricum stau cu sufletul la gura de la o eco la alta. Dar cred ca toate ne-am dori sa vedem bebele cat mai des ca sa ne asiguram ca e bine.
Daciana iti doresc vreme cat mai frumoasa pt ca de simtit bine sigur te vei simti. Stiu de la mine cum e cand scap de jungla asta de Bucuresti pt a ma retrage un pic la tara. Din pacate "tara mea" e cam departe, la vreo 450 km de Bucuresti asa ca... ajung destul de rar.
Monica 18+ cu
MariaG spune:
sunt asa de adormita ca am raspuns la capitolul trecut ca nu vedeam link-ul catre unul nou
(re)Postez aici raspunsul si ma apuc de citit ultimele 7 pagini.
citat din mesajul lui monikus Am ajuns acasa, in sfarsit. Fetelor, ce ziceti: ii arata bebe putza lui crissbebe? Eu sper ca da. Maria, cand merg cu trenul la Botosani, acolo la Veresti se schimba unele vagoane si ai impresia ca trenul o ia inapoi spre Bucuresti in loc sa mearga mai departe la Botosani. Eu asta stiu. Nu am vazut insa oraselul niciodata. Monica 18+ cu |
Esti foarte dulce dar e un sat (nic macar ceva mai mare) nici gand de orasel. Si intr-adevar o ia inapoi doar ca pe alta linie
Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 17+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
kemsy spune:
Buna dimineata!!si eu tot pe la amiaza
Felicitari mamicilor!!!
Crissbebe, ma distreaza la tine trecerea de la "probabil masculin" la "probabil feminin". Bine ca sunt doar astea doua variante!!
Elena: sa dea Domnul sa nu fie nimic, iar daca e ceva sa nu fie grav.
Mangagirl: ce lume nebuna...Nu ma pun acum pe povestit cu ce motive veneau vecinii la usa mea ca va ia durerea de cap!
Eu nu mai merg la baie ca inainte, acum dorm si toata noaptea fara. In schimb, ieri un carcel pe stangul, azi unul pe dreptul Cand sa se intinda omul ca lumea...
Dureri am si eu, uneori, ca niste crampe, dar nu ma mai stresez pentru ca am inceput sa le recunosc si toate sunt de la gaze...
Si eu as vrea sa fiu LA MARE, LA SOARE , dar raman cu dorinta, pana la anul!
O zi buna
Gianina 22+ cu Loris Stefan
bebe
monikus spune:
citat din mesajul lui MariaI Esti foarte dulce dar e un sat (nic macar ceva mai mare) nici gand de orasel. Si intr-adevar o ia inapoi doar ca pe alta linie Maria Alex (5 mai 2004) si BB nou 17+ |
Am aflat si eu acum cativa ani buni treaba asta pt ca atunci cand eram mica intotdeauna plangeam cand ajungeam acolo. Eu consideram ca trenul ala nu vroia sa ma duca la bunicii mei. Iti dai seama ce traumatizant era. Intre timp, nu mai port pica Verestiului. Si stiu ca zona e foarte frumoasa.
Uneori mi-as dori sa ma pot intoarce in Botosani, in zona aia oricum. Pana acum cativa ani, inainte sa ma casatoresc, cand inca eram in facultate, eram convinsa ca ma voi intoarce acolo in zona natala ca sa predau copiilor de acolo. Acum insa, mai sper doar ca atunci cand voi iesi la pensie sa ma pot duce acolo. Imi pare nespus de rau ca nu am ajuns inapoi acolo insa acum e foarte greu sa mai gasesti ceva de munca acolo, in Moldova in general. Daca mai pui ca intre timp ai deja o familie aici.... e si mai greu. Offff m-au napadit amintirile. Bine ca nu am multa treaba azi si pot sa imi plang linistita de mila.
Monica 18+ cu
monica_dicut spune:
Pe mine cred ca ma mananca undeva
M-am dus pana in piata si mi-am cumparat mere, cirese si cartea de ieri de la Jurnalul ca o ratasem si am mai bagat o serie de scari... ca nu ma durea burta si trebuia sa fac ceva... sa ma doara... da cine mananca acum mere iar diseara meniu: dovlecei prajiti cu usturoi ca am vb cu mama mai devreme si ce credeti ca facea??? Am trimis-o in piata sa-mi cumpere si mie Mama asta a mea e de belea. V-am povestit cum m-am dus alaltaieri la 9 jumate in Auchan dupa peste afumat nu??? De ce? Pt ca mi-a zis la telefon ca asta mananca... si eu ...
kiki... da azi si maine
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 24+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
monikus spune:
Monica, fie-ti mila de noi cu mancarea ta. Ce noroc ai ca are cine sa iti faca ce iti pofteste inimioara.
Eu am niste pofte de te lasa nervii. As manca numai ce e contraindicat in sarcina. Pe mine ma bufneste si rasul uneori cand ma duc la dr. Ea imi spune stii ca nu ai voie aia, aia, aia si eu cand ajung acasa exact in alea ma bag. Ce sa-i faci? Asta e.
Si eu mi-am trimis sotul dupa salata de fasole batuta la magazin la 9 seara. Imi e mila de el saracutul. Nu a comentat nimic dar cred ca a cam strans din dinti mai ales ca se uita la meci
Monica 18+ cu
kiki_cri spune:
citat din mesajul lui kemsy Buna dimineata!!si eu tot pe la amiaza Felicitari mamicilor!!! Crissbebe, ma distreaza la tine trecerea de la "probabil masculin" la "probabil feminin". Bine ca sunt doar astea doua variante!! Elena: sa dea Domnul sa nu fie nimic, iar daca e ceva sa nu fie grav. Mangagirl: ce lume nebuna...Nu ma pun acum pe povestit cu ce motive veneau vecinii la usa mea ca va ia durerea de cap! Eu nu mai merg la baie ca inainte, acum dorm si toata noaptea fara. In schimb, ieri un carcel pe stangul, azi unul pe dreptul Cand sa se intinda omul ca lumea... Dureri am si eu, uneori, ca niste crampe, dar nu ma mai stresez pentru ca am inceput sa le recunosc si toate sunt de la gaze... Si eu as vrea sa fiu LA MARE, LA SOARE , dar raman cu dorinta, pana la anul! O zi buna Gianina 22+ cu Loris Stefan bebe |
Kemsy, asa si eu, la baie nu ma mai duc noaptea in schimb ma omoara carceii, si eu am avut crampe care la inceput m-au speriat f tare dar mi-am dat si eu seama ca sunt de la gaze
KIKI 22+ si
monikus spune:
citat din mesajul lui kiki_cri Kemsy, asa si eu, la baie nu ma mai duc noaptea in schimb ma omoara carceii, si eu am avut crampe care la inceput m-au speriat f tare dar mi-am dat si eu seama ca sunt de la gaze KIKI 22+ si |
Aoleo ce bine de voi care nu va mai duceti la baie noaptea. Pe mine m-a apucat obiceiul asta prost de vreo 3-4 zile. Sper sa nu ma tina mult. Dar nici carcei nu vreau
Monica 18+ cu
kiki_cri spune:
citat din mesajul lui monica_dicut kiki... da azi si maine ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 24+ cu Mamica de INGERAS in ceruri Si minunea bebe 2 din burtica Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata |
YESSSS!!!Facem chef virtual!!!
KIKI 22+ si