Burtici fericite de septembrie-octombrie (65)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Emy10

Citat:
citat din mesajul lui andraiulia

Am o intrebare: merge oare vreuna dintre voi la un curs prenatal? Ca pe mine incepe sa ma intereseze. Kiss

Andrutza 23+ bebelusa mea iubita

Pe mine ma batea gandul, asa ca m-am inscris la cursurile Firstbebe.

23+ cu

Iepurica

Si cum e acolo? Ai inceput deja?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui danangie

MONIKUS si eu ma duc foarte des la baie.Dar si ptr ca eu noaptea beau foarte multa apa.Ajung sa beau 1,5l.

KEMSY tu stai in Milano città?

Si eu azi noapte am avut primul carcel.Ultimul tin minte ca l-am avut in sarcina cu Alessio.

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

[teal].....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Nu, lucrez in Milano dar locuiesc in provincia Pavia.

Gianina 22+ cu Loris Stefan

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Andraiulia eu m-am programat dar tocmai in iulie. Atunci am sa va povestesc ce si cum. Am facut-o mai mult nu de teama ca am sa-i pun pampersul pe cap sau am sa-l tavalesc prin cadita la baie.....CI pentru alaptat ca imi doresc asta foarte mult si sa invat cat mai multe.

Cea mai fericita 24 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Hai ca vad ca inca merge bine net-ul.
Kiki, daca am retinut bine, pe 6 iunie ai nunta. Ti-ai cumparat rochita? (scuze daca ai mai scris, dar nu prea am reusit sa citesc tot in ultimul timp)
Noi avem atitea concedii ca avem noroc ca atit eu cat si sotul avem o vila la SInaia, respectiv hotel la Mamaia apartinand de swrviciile noastre, unde avem preturi foarte mici si la cazare si la mancare. Asa ca ne permitem sa mergem mai des. Cel putin la Sinaia, cam la 2-3 week-end-uri venim.
Lutoniana, cam vad eu ca iti doresti baietel!!!! Eu una sa stii ca mamica de baietel te vad!
Vad ca vorbiti de cartofi prajiti cu telemea! Exact asta am mancat la pranz, o bunatate!!!! Si de dovleceii cu usturoi ai Monicai imi ploua in gura!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 23+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ma lasati sa nu o cred p'asta cu Honorius si Congresul DA-o-n masa de emotie... eu zic ca sunt mai plauzibile explicatiile din primul cu cerclaj si probleme...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 24+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Hai ca mai am una tare ....de rasul curcilor

http://www.realitatea.net/un-medic-clujean-a-inapoiat-mita-dupa-ce-pacientul-a-murit_525777.html

Eu mai stau putin prin zona ca ma apuc de facut mancare si astfel sa scap de durerea asta de burtica cand stau jos.
daca merg sau stau in picioare sunt al om.
Cred ca am sa-mi cumpar o masa dinaceea ca la bar sa-mi pun laptopul pe ea si sa citesc, sa scriu...din picioare

Cea mai fericita 24 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Emy10

Citat:
citat din mesajul lui andraiulia

Am o intrebare: merge oare vreuna dintre voi la un curs prenatal? Ca pe mine incepe sa ma intereseze. Kiss

Pe mine ma batea gandul, asa ca m-am inscris la cursurile Firstbebe.

Si eu as fi vrut sa merg la cursuri pentru gravide, dar inca nu m-am decis unde. Cum e la Firstbebe? Vad ca au sediul in sectorul 2. Se ajunge greu din centru?

Ma inscriu si eu in clubul celor care merg de cateva ori pe noapte la toaleta. Exact la fel si eu, in drum spre pat ma opresc sa beau putina apa si tot asa pana se face dimineata. Oricum adorm greu pentru ca eram obisnuita sa dorm pe partea dreapta, iar acum dorm mai mult pe stanga. Daca din saptamana 20 se schimba putin lucrurile ar fi bine ca mi-e dor de un somn bun. Mai e putin.

19 + cu probabil

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Ma lasati sa nu o cred p'asta cu Honorius si Congresul DA-o-n masa de emotie... eu zic ca sunt mai plauzibile explicatiile din primul cu cerclaj si probleme...

Acum daca tot ne-am dat la barfe, Honorius ce face de a ajuns la Congres sa tina discursuri ? Cu ce se ocupa el de felul lui ?
Nu de alta dar sunt genul care crapa de invidie cand ii vede pe unii asa buni si departe.....si ce ???? "eu sunt mai proasta".

Sper ca stie toata lumea ca glumesc, da ?

Cea mai fericita 24 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Andraiulia eu m-am programat dar tocmai in iulie. Atunci am sa va povestesc ce si cum. Am facut-o mai mult nu de teama ca am sa-i pun pampersul pe cap sau am sa-l tavalesc prin cadita la baie.....CI pentru alaptat ca imi doresc asta foarte mult si sa invat cat mai multe.

Cea mai fericita 24 + cu

Super. Pai si eu as vrea in cea mai mare parte din curiozitate, nu din teama. Oricum la 21-22 de ani esti mai inconstient. :D Ideea e ca primisem un pliant la piscina la care mergeam, de la o antrenoare. Ea incepea niste cursuri compuse din doua parti. Si gimnastica pt burtici si pregatirea pt bebe. Si mi se pare interesant. Sunt curioasa sa aflu pe unde mai mergeti ca poate primesc vreo recomandare. Thank you.

Mergi la inceput

Hai ca am scris atatea mesaje ca ma simt ca Adimercedes care posteaza la ceas tarziu din noapte si ne ia mereu la rand, cu mesaj dupa mesaj.....ce ma mai amuz cand o vad a doua zi, asa draguta este....cum scrie ea acolo singurica

Cea mai fericita 24 + cu

Mergi la inceput