Burtici fericite de septembrie-octombrie (65)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica_dicut/monica_dicut.jpg)
monica_dicut spune:
Lutoniana, numaratoarea era la zi azi dimineata, deci e 1-0 pt baietei momentan. Oricum si cu cel al MihaeleiAmalia se face 2-0 hi hi. O voi trece si pe ea dar nu poci acusica. Eu cand modific ii si numar ca sa nu fie "discutii"
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 24+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kemsy/kemsy.jpg)
kemsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Ia uitati ce a patit Bahmu fetelor www.gardianul.ro/EXCLUSIVITATE.-Bahmu,-operat%C4%83-de-urgen%C5%A3%C4%83.-Copilul-familiei-Prigoan%C4%83-se-zbate-%C3%AEntre-via%C5%A3%C4%83-%C5%9Fi-moarte-s135959.html" target="_blank">AICI Sper din suflet si ma ![]() ![]() Emy, pt tine special ca a nascut cu dr tau ![]() ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica ![]() ![]() ![]() Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() ![]() ![]() |
Mai, ori nu m-am trezit eu bine dupa cafea...ori..Uitati-va aici, e scris altceva
http://www. antena3. ro/stiri/showbiz/adriana-bahmuteanu-a-nascut-prematur-pentru-ca-baiatul-lui-silviu-prigoana-a-vorbit-in-congresul-sua_72515.html
![](bang.gif)
Gianina
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
bebe
![](images/user_woman.png)
Emy10 spune:
citat din mesajul lui andraiulia Am o intrebare: merge oare vreuna dintre voi la un curs prenatal? Ca pe mine incepe sa ma intereseze. Kiss Andrutza 23+ ![]() |
Pe mine ma batea gandul, asa ca m-am inscris la cursurile Firstbebe.
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
Iepurica
kiki_cri spune:
Cristina,ma bucur ca esti bine! Bafta cu creditul sa puteti lua apartamenul pe care vi-l doriti!
Ce de vacante!!!Sinaia, mare si Turcia!!!Excelent!!!Iti doresc sa te simiti bine in concedii si sunt sigura ca nu vor fi probleme.Ai grija de tine si de puiutii tai
KIKI 22+
si
lutoniana spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Lutoniana, numaratoarea era la zi azi dimineata, deci e 1-0 pt baietei momentan. Oricum si cu cel al MihaeleiAmalia se face 2-0 ![]() ![]() |
Nu stiu celelalte fete ce zic dar eu ma bazez pe recensamantul tau
![](invazie.gif)
Cea mai fericita
![](gravida.gif)
![](surpriza.gif)
andraiulia spune:
Santorini, si eu am rh negativ si taticul pozitiv. Am facut dozare la 14 sapt si erau absenti anticorpii. Medicul mi-a zis ca tre sa merg din nou in sapt 28, desi cei de la Hematologie mi-au scris sa revin in sapt 30-32. U faci la 2 luni?.. Sa mai merg si eu pana atunci, la 28? Nush..
Biaz, apropo de concert, poate ne intalnim odata si mergem la unul sa ne delectam bebeii. :D Gala pe care ziceam ca am prezentat-o era una medicala,organizata la Ateneu. Si daca tot a fost acolo, s-au gandit sa o incheie cu un concert. Eu sunt actrita, deci face parte din treaba. Deh...cam obositor. Noroc ca burtica nu prea se vede sau poate fi mascata. Noroc,din punctul asta de vedere, ca altfel imi place sa se vada. Abia astept. :D
Andrutza 23+ bebelusa mea iubita
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica_dicut/monica_dicut.jpg)
monica_dicut spune:
Oricum mai am si ajutoare ca singura e greu
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 24+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata
kiki_cri spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kemsy
Mai, ori nu m-am trezit eu bine dupa cafea...ori..Uitati-va aici, e scris altceva http://www. antena3. ro/stiri/showbiz/adriana-bahmuteanu-a-nascut-prematur-pentru-ca-baiatul-lui-silviu-prigoana-a-vorbit-in-congresul-sua_72515.html ![]() Gianina ![]() ![]() bebe |
Da, is tampiti astia ce titluri baga la articole!!!
![](bang.gif)
KIKI
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](baietel.gif)
lutoniana spune:
Cristina Ana din partea mea poti sa lipsesti cat vrei...cu asa motive.
daca te concentrezi pe distractie, relaxare,plimbari, papica buna, muzica, apa, soare, umbra, gradini cu flori, exotism.....nu ai cum sa patesti nimic.
Pleaca cu incredere la drum si totul va fi minunat, nici nu lua in calcul alta varianta.
Iar cand vii, bagi mare cu apartamentul !!!!!
Cea mai fericita 24 + cu
kiki_cri spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
Nu stiu celelalte fete ce zic dar eu ma bazez pe recensamantul tau ![]() Cea mai fericita ![]() ![]() |
Word Lutonia!!!Si cu ocazia asta le multumesc inca odata celor care au rabdarea sa faca cate un nou capitol si sa ne numere bebeii
![](icon_smile_big.gif)
![](floare.gif)
KIKI
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](baietel.gif)