Burtici fericite de septembrie-octombrie (65)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Sa va dau si eu un motiv de distractie ca sa mai uitati de griji.
In caz ca nu-l stiti, enjoy it !!!!

http://gugle.illegal.ro/

Mie personal cel mai mult imi place faza cu "germaneza"

Cea mai fericita 24 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Danangie eu am Rh negativ si sotul meu Rh pozitiv, de asta fac dozarile (o data la 2 luni). Nu stiu de ce ti-au recomandat tie daca aveti amandoi la fel!

24+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

sry, am uitat sa precizez ca iau in continuare Materna dar nu si supliment de mangneziu

daci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Coras si eu am pulsul mare, dar il aveam si inainte de sarcina! Mi-am cumparat aparat de luat tensiunea si de fiecare data cand o masor imi iese tensiunea mica (cam 9 cu 5 sau 10 cu 5) si pulsul mare, numai in jur de 90!

23+ cu

Iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Mihaela Amalia FELICITARI pentru cuculetz albastru, sa fie sanatos si papacios si cuminte.
Chiar ma intrebam dimineata ce mai faci cand modificam listuta cu carucioare

LE: Ma gandeam ca va aduc eu cu puterea gandului ca au postat mai multe fete dupa ce m-am uitat pe listuta si m-am gandit je, adica moi, la ele

La fel ma intrebam si de diamar78 Sper ca sunteti ok. Stiu ca parca trebuia sa se intoarca la job ca ii expirau cei 2 anisori...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 24+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Monica sunt doar curioasa...daca manuiesti listuta cu atata pasiune pentru care TOATE iti suntem recunoscatoare...ai numart cumva sa vezi cum stam la balanta fetite - baietei ?

Cea mai fericita 24 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela amalia

Vin si eu la raport cu una bucatica de baiat , sa echilibram balanta la luna octombrie, ca sunt 9 fetite si 8 baieti

Felicitari pentru baietel!

23+ cu

Iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna fetelor!
Eu sunt la munte de cateva zile, am vazut ca m-ati dat disparuta, asa ca am intrat repede sa va zic cateva cuvinte. Sunt de pe telefonul sotului, care se tot intrerupe, sper sa reusesc sa va trimit mesajul.
Noi suntem bine, sotul a intrat in concediu pentru 3 saptamani si o sa tot fim plecati. Asa cum v-am zis, acum suntem la Sinaia, sambata plecam la mare la noi, la Mamaia si la sfarsitul saptamanii viitoare plec doar eu cu sotul in Turcia. Am reusit sa gasim bilete, foarte greu, asa, pe ultima suta de metri. Sper din tot sufletul sa nu mi se intample nimic, ca am aflat ca asigurarea medicala de calatorie nu acopera riscurile legate de sarcina, asa ca daca patesc ceva pe acolo trebuie sa soct bani din buzunar pentru doctor, nici nu vreau sa ma gandesc! Eu sincer as fi renuntat sa merg asa departe, dar sotul strange bani pentru concediul asta de cateva luni, isi doreste mult sa mergem undeva sa ne relaxam asa ca a zis ca sa ne riscam si sa ne rugam sa nu patim nimic pe acolo!
Saptamana trecuta am gasit si un apartament superb, am depus dosarul de credit si acum astept cu nerabdare sa vad daca se aproba si ce suma. Stau cu telefonul langa mine, ca cel tarziu maine ar trebui sa imi dea raspunsul de la banca. In cazul in care se aproba, o sa incepem munca de amenajare, ca nu are finisaje, e intr-un bloc nou, si il luam fara nimic in el. Asa ca ma astapta multa munca si alergatura. Numai sa se rezolve cu creditul!
O alta veste buna pentru mine este ca am reusit sa-l inscriem pe Andrei la cresa. O sa il ducem de la inceputul lui iulie. Inca un stres de care am scapat!
Pana se termina concediul o sa intru mai rar. Imi cer scuza ca nu apuc sa va scriu mai mult, de citit mai reusesc printre picaturi.
Elenuta23, ma rog pentru tine si bebe mic!
In rest, vad ca toate sunteti bine si ma bucur mult pentru voi!!! Sa dea DUmnezeu sa ajungem toate cu bine la final!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 23+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Mihaela Amalia felicitari pentru baietel .....yuhuuuuu. Eu de cateori vad baietel ma bucur de parca ar fi al meu

Tinem pumnii si Madalinei si o asteptam cu vesti de la capitala, de la ecografie.

Cea mai fericita 24 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Multumesc din nou pentru lamuriri. Vroiam neaparat sa merg la Iosup, deci nu se punea problema sa vreau la alt doctor, de aia mi-am facut programarea din februarie, mama lor astazi si maine...ma rog, nu mai conteaza, bine ca s-a rezolvat. O sa iau stickul cu mine, merci de pont.

Felicitari pentru cele care au mai aflat culoarea carutului! Sper sa mi se confirme si mie marti.

Din pacate au aparut si la mine arsurile, nu sunt insuportabile, dar sunt....iar acum mor dupa niste cartofi prajiti din cauza voastra!, dar ma duc acusica la mama si deja am dat comanda.

22+ se pare ca fluturasul va fi Alessia
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput