FIV in Ungaria 57
Raspunsuri - Pagina 18
Isa78 spune:
Ceau iaia
Eu voi fi luni in a 5-a zi de stimulare. Tie ce tratament ti-a dat? Mie mi-a dat doar gonal 4 zile ( 150,75,150,75)si luni mai vedem. Eu sunt saten inchis cu ochelari, dar merg luni la 12 pt analize si la 14 intru la dr.
iaia13 spune:
ceau isa
eu am primit decapeptyl in prima zi una intreaga apoi jumatate in celelalte zile,gonal 150,150,75,150,75 din a doua zi,rutascorbin de 3 ori cateuna pe zi,magne b6,aspirin protect si vit e.luni e ziua 7-a
.eu sunt slaba tunsa scurt ,satena cu ceva suvite blonde si vb romaneste..
.eu merg dimineata la 8 sa fiu acolo pt sange.
Isa78 spune:
Ceau iaia
Eu cred ca nu am primit decapeptyl, pt ca eu sunt in menopauza din 30 ianuarie. Ultima injectie de decapeptyl am luat-o in 27 martie, 3.75 si inca sunt sub efectul lor. Si eu am primit restul medicamentelor si vitaminelor ca si tine.
Tu mergi tot prin Moriko la dr Bodnar? Pt ca mie mi-a zis ca pot sa vin la analize la 12 pt ca dimineata este foarte multa lume. Esti la prima FIV?
Tinem legatura
Liana30 spune:
Avaloaneee la multi multi ani fericiti si impliniti impreuna!!!va pupam
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita 
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
Avalon spune:
Multumesc, Liana! Si voua va doresc toate cele bune, sa cresteti frumos

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
15+ 

Isa78 spune:
Buna fetelor
Am si eu o dilema: am primit sa fac gonal-f 150,75,150,75. Acum am facut a 3-a injectie si am constatat ca ramane destul de mult in seringa. Dupa ce imi dau maine ultima de 75 ar trebui sa nu mai ramana nimic in seringa? Sunt destul de speriata. Cred ca prima nu mi-am dat-o bine. La voi cum a fost?
Astept raspuns
Va multumesc
irinaflorea spune:
Isa, mereu ramane putin in siringa, e normal. Sigur ti-ai facut injectiile bine.Eu si acum mai am seringile cu ce a ramas in ele..(zice Dr. ca se poate lua afara continutul cu o siringa normala)
Fetelor multumesc pentru incurajari.....

Dar.....

Dr. Bodnar pleaca IN "VACANTA" pe 25 iunie si vine pe 27 iulie....si eu trebuia sa incep tratamentul pe14 sau 15.....dar a zis sa ma hotarasc daca vreau sa incep stimularea cu el si sa termin procedura cu colegul lui...am uitat cum il cheama....ce stiti despre el?....eu oricum sunt hotarata sa incep si sa merg inainte fie ce o fi, ca nu pot sa astept tocmai pana in August, si sa ratez vacanta de vara...

ALRAK spune:
Isa , stai linistita, ti-ai facut bine injectiile. Eu dintr-un pen de 450 mi-am facut 3 injectii de 150 si una de 75 si tot a mai ramas in seringa. Tin pumnii sa fie cu noroc.
Doamne Ajuta-ne!