FIV in Ungaria 57
Raspunsuri - Pagina 17
camy050277 spune:
Laura, 

ma bucur ca esti bine!
Fii fericita ca te dor ligamentele, asta inseamna ca bebe creste si isi face loc in burtica ![]()
Incearca sa nu faci miscari bruste si ai sa vezi ca o sa te lase durerile (zic eu din experienta...
)
iaia13 spune:
ceau la toata lumea,
isa eu sunt la d-nul dr BODNAR,si tot luni am si eu programare.dimineata analizele hormonale,apoi cred nu stiu sigur ce imi va face?cred ca ecograf...sunt in a 7 zi de stimulare
.cu siguranta o sa ne intalnim acolo luni.cum ne recunoastem?
sa speram ca va fi cu noroc.
va pup pe toate 

ALRAK spune:
Pupy, esti tare dragutza , multumesc pentru cele scrise, sa ajute DD sa fie bine.
In ceea ce priveste rezultatul analizelor si investigatiilor, trebuie multa rabdare pentru ca numai daca faci investigatii vezi de fapt ceea ce ai si din pacate, tot mai putine persoane pot spune ca totul este OK. Stresul, poluarea, alimentatia si multi, multi alti factori isi pun amprenta asupra sanatatii noastre. Ia-le incet si cu rabdare se rezolva totul.
Tin pumnii sa fie cu noroc.
Liana
pe tine si pe PRINTESA.
Alsima, eu merg luni la eco, sper sa fie bine. O sa-ti trimit un PM. Este bine ca te odihnesti, sa ai grija de BULINUTZA.
.
Camy,trebuie sa fii optimista, daca ti-au aparut 6 foliculi (ceea ce se poate intampla, pentru ca tratamentul de stimulare poate avea efect si in urmatorele luni) eu zic , ca trebuie sa fructifici aceasta sansa. Mai fa eco. vezi cum evolueaza cresterea foliculilor si daca dr spune ca se pot punctiona , de ce sa nu o faci? Este o sansa pe care nu trebuie sa o ratezi. Tin pumnii.
Pupici la toate aspirantele, gravidutzele si mamicile.
Doamne Ajuta-ne!
camy050277 spune:
Alrak,
tu esti o optimista incurabila!
Sa nu de dezveti! ![]()
Adevarul este ca nu ma asteptam sa produc 6 foliculi
Eu de fapt am ajuns la doctor (nu la cel la care am facut FIV), ca am vrut sa-mi repet Papanicolaul (pt. Budapesta) si am facut si echo, ca deh... asa e protocolul,
...eu nu prea vroiam sa fac, ca nu aveam chef de explicatii
si asa am vazut ce productie frumoasa am
(eu tot cred ca sunt chisturi...)
Nu mai vreau sa fac nici o monitorizare, nici punctie, nici nimic... sunt la pamant psihic
prin cate am trecut de la inceputul anului... m-am gandit sa mai fac o pauza, cel puti pentru cateva luni... daca e sa fie, va fi natural...
Nu mai vreau sa ma gandesc si sa planific nimic... Oricum cand am sa ajung la Budapesta am sa fiu in ziua 24 si atunci am sa vad ce s-a intamplat cu foliculii mei (chisturile
).
Va doresc numai reusite la toate
...cand vreti voi ![]()
alsima spune:
camy cine stie??? cu asa "productie" poate fi bine merci si natural...din 6...unul poate tot se nimereste...![]()
alrak...imi pare asa rau ca te ratez cu o zi...dar lasa ca ne intalnim noi acasa atunci...te puuuuuuuuuuuuuup
ALRAK spune:
Camy, vezi ca iau bata la tine
, trebuie sa fi o luptatoare. NU SUNT CHISTURI , SUNT FOLICULI!!!!
Bine, am inteles ca nu mai vrei monitorizare luna aceasta, este OK, dar atunci puneti-va pe treaba.....
..serioasa, din 6 foliculi ajuta DD sa se prinda natural 1-2.
Pupici tuturor.
Doamne Ajuta-ne!
camy050277 spune:
Fetelor, sunteti niste dulci! 
le aveti si voi pe ale voastre, dar tot sunteti alaturi de rebele ca mine
cum stiti voi mai bine ... ![]()
Alrak, da, sa traiti! Ascunde bata inapoi
Promit ca am sa trec la treaba
... aproape ca nici nu mai stiu cum este fara programare...
Alsima, ia sticla de apa cu tine si treci inapoi in pat. Pana marti trebuie sa fii "fit"
toate fetele!
pupy76 spune:
Alsima pofta mare, papa bun, mi-ai facut si pofta.
Camy toate devenim "rebele" intr-un anume moment dar te rugam fruntea sus...
Poop toate fetele...
camy050277 spune:
Pupy, 

Si tu fruntea sus!
Chiar daca trebuie sa treci prin tot felul de investigatii, mai bine le faci pe toate la inceput, ca sa poti sa estimezi cat mai bine sansele de reusita. 
Rabdare si tutun
(sau mai bine fara
), ca va fi bine!

16+