FIV in Ungaria 57

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

KLU...m-ai bagat in sperieti...cum sa rezolv chestia asta pana marti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Alsima, 2-3 ltr lichide/zi si sa elimini cam tot atat . Sa mananci multe proteine si albus de ou fiert.

Multumesc fetelor pt lamurirea cu Aldi.

32+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

alsima, asculta ce zice moni multe lichide si proteine...perfuziile alea tot cu proteine se fac...eu faceam haz cu Z cand venea sa vada cat mai am din perfuzie si-i spuneam ca mai am ceva cartofi prajiti de mancat
Sa speram ca la tine nu va fi nevoie !!!

Klu 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupy76 spune:

ALRAK sa auzim numai de bine de la tine, tu esti urmatoarea graviduta, obligatoriu. Salutari tuturor gravidutelor si aspirantelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

tamaryllis
parerea mea este ca analizele sunt valabile 6 luni.
pupy
tot parerea mea este ca tsh-ul e un pic cam mare , nu stiu ce sa zic daca as incepe tratamentul !!!
Dr tau ce zice ?
Bafta !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

tamaryllis
eu zic ca royal jelly este mai mult pentru endometru !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Tamaryllis, din cate stiu eu PAP e valabil un an (mie aici asa mi-l fac, o data pe an si stiu ca si Kovacs mi-a zis ca trebuie sa nu fie mai vechi de un an). De celelalte nu stiu sigur.

Mult succes fetelor in focuri!

Noi azi am fost iar la dr si suntem bine. Am reinceput serviciul... Acum am o durere la incheietura piciorului sus, in fata, probabil de la ligamentele care se intind, dar doare cam rau. Acum sunt culcata si e ok, dar cand merg e nasol.

Va pe toate!

Laura 17+ baby Nicholas James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Multumesc fetelor. Se pare ca sunt in grafic. Nu stiu cum e cu analiza secretiei...probabil ca macar pe asta o voi repeta.
Greu e dumul asta...eu credeam ca doar injectarea si asteptarea dupa ET sunt grele. Dar ma mobilizez eu!
Luck, nu stiu exact cum sta treaba cu royal jelly, dar mie nu mi-a crescut endometrul. In z 15 il aveam de 8.5 mm, ceea ce nu e tocmai ok, tiand cont ca in mod normal eu il aveam asa in z 10-11. In schimb, aveam mai multi foliculi si probabil ca unul se sparsese deja, caci se vedea si corpul galben. Asa a reactionat organismul meu...

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

Buna dimineatza!
Mi-am luat liber azi si sunt in patuc...
Meniul de dimineatza a fost: omleta formata dintr-un galbenus si 3 albuse...2 felii de paine de secara cu unt si rosii, precum si 0,5 l ceai...
TREBUIE sa ma "repar" pana luni...

Offffff.....

azi bulinutza mea implineste 6 saptamani! Manca-o-ar mama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy050277 spune:

'Neata fetelor!

Alsima,
Ai inceput bine cu meniul de dimineata Tine-o tot asa si ai sa vezi ca o sa fie bine
E important sa bei multa apa (eu am ajuns si la 5 litri pe zi in timpul FIV-urilor pe care le-am facut, ca ma hiperstimulez foarte usor) si sa mananci alimente "albe" - albus de ou, lactate, carne de peste. Bafta!

Alrak,
Iti doresc sa ai un folicul norocos si sa reusesti de data asta...mai natural
Si eu am facut FIV in mai (nereusit), iar acum, facand un echo in ziua a 9-a, mi-a depistat 6 foliculi!!! 3 foliculi pe ovarul drept (de 13, 10 si 8 mm) si 3 de 6-8 mm pe stangul
Eu tot nu sunt convinsa, cred ca sunt chisturi, ramasite de la FIV , dar doctorul m-a asigurat ca sunt foliculi... Nu stiu ce sa zic...
Oricum eu imi pregatesc analizele (din nou ) pentru jumatatea lui iunie, cand am sa merg la Budapesta.

Va si va doresc numai bine la toate!

Mergi la inceput