FIV in Ungaria 57

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

jovana sa-ti traisca flacaul..felicitariii
Moni kikul nu a aparut la unguri..iar aldi este dar nu in Szeged ci in satul vecin,.numai stiu cum se cheama...poate apare gyongyi si spune numele satului..sau oras ma rogdar ce vrei de la kik ca am io pe aci o gramada si poate te rezolv iote puppp
ALRAK sa fie cu noroc..pumnii sunt stransi..te pup

va pup pe toateee..

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

liana , moniland.. orasul vecin se numeste MAKO ..gresesc? ... si acolo imi amintesc ca am vazut ALDI..

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Liana, Georgia,

32+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy050277 spune:

moniland,
s-a deschis recent un Aldi in Szeged, undeva langa piata, sunt mai multe magazine mari in jur... si cred ca mai este unul in centru, chiar pe langa clinica.
In Mako este Lidl.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

georgia nu e mako iubita ca pe ala il stiu...e altu in directia opusa.puppp

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

Pup si eu toate fivoasele....

Alrak, ma bucur ca te vad asa hotarata si ar fi minunat daca s-ar dezvolta un folicul cu un ovocit norocos si cu un embrionas norocos...Dak ai timp si chef scrie-mi pe PM nr tau de tel, poate ne mai intalnim...si-ti arat burtica sa te molipsesti...vrei??? Oare marti nu ne intalnim la Szeget????

Eu si bulinutza suntem bine...eu un pic necajita ca am o burtica cam mare si la echo s-a vazut lichid...Incerc sa beau 3 l de apa dar deja m-am scarbit, in pat nu pot sta mai mult de jumatate de zi...Offff...oare in cat timp se rezoarbe lichidul asta??? Stiti alte remedii???

Succes tuturor!

cu bulinutza de 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Buna fetelor !! nu prea am timp dar simt ca e musai sa va lamuresc cu ALDI ,deci mai nou este si la noi la Szeged si cum zicea si Liana mai este si la Hodmezövasarhely.
Miramar ma bucur tare mutlt pt caruciorul albastruuuuuu , sa va de-a D-zeu sanatate si o sarcina usoara in continuare i-mi place si numele mult.
EU va doresc din tot sufletul Aspitantelor sa devina cit mai repede gravidutze , Gravidutzelor o sarcina usoara si la termen iar mamicutzelor si puiutilor lor multa multa sanataeeee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

atelocin, nici sa ma tai nu mai stiam cum se numeste localitatea unde am fost la aldi...stiam si eu ca si liana ca-i in sensul opus lui mako

alsima, iubita bea multe lichide si incearca sa o rezolvi pana mergi la Z...daca vede lichid te va pune pe perfuzii cu albumina; eu am patit-o si n-a fost prea roz, crede-ma...

Klu 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa78 spune:

Buna fetelor
Azi am fost la Debrecen pt punctia de chist. Totul a decurs foarte bine si vestea buna e ca nu a fost endometriozic. De azi incep stimularea cu gonal. Mi-e cam frica de injectiile in burtica, nu stiu cum le voi face. Incep azi cu 150,75,150,75, apoi luni(in 8 iunie) am programare la 12 pt analize de sange si ecografie.
Va tin la curent cu noutati si va pup pe toate.
Apropo care mai mergeti in Debrecen la Dr Botnar?
Pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Fetelor, eu iar am intrat in priza!
Acum constat ca s-ar putea sa am unele analize expirate. Ce valabilitate au PAP, secretia vaginala si spermocultura?

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput