Fulguleti de nov-dec 2006 (216)
Raspunsuri - Pagina 20
Dbunny spune:
dandusa iti aduci aminte ca si pe noi ne-au apucat scarpinaturile de Craciun? nici in ziua de azi n-am aflat de la ce-au fost. alergii 0, analiza la caca foarte buna...Aerius mi s-a parut ca n-a fost bun in perioada respectiva, dar uite ca nu se mai scarpina. Nu se scarpina pana la sange, in schimb se trezea de 5-6 ori pe noapte si cerea sa-l scarpinam peste tot...
noi www.flickr.com/photos/dbunny/3630166990/" target="_blank"> la mare , sau mai bine spus o broscuta-n barca...
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
Donia spune:
lizuca, sunt cu gandul la voi, sa rezistati maine si sa ajungeti acasa fara probleme! 
Astept vesti, macar un scurt "am ajuns".
dandusa, ce mila mi-e de Crinuta, saraca! Chiar ai testat-o pentru alergii sau ai incercat doar prin metoda eliminarii?
Si tu, de ce depresiva? Oboseala multa? 
raluca, La multi ani
sa fii fericita si implinita!
ruxandra, ce baiat mare si de incredere! 
danutz, chiar 12 ore lucrez, si cand spun lucrez inseamna ca sunt pe baricade, nu gluma! Drumul pana la servici imi ia doar 20 de minute, insa a doua zi sunt rupta... dar si banii imi convin (si trebuie!), ochiul dracului
Pe de alta parte nici nu vreau sa ma gandesc ca voi lucra si cate 12 ore de noapte...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
iulia-stefy spune:
Diana, multa putere sa treceti si peste asta. Ne [ruga pentru voi.
Dbunny, inca nu l-am comandat... Is dusa zilele astea ... Ma preocupa niste probleme urgente.... Cu burtica inca nu s-a reglat de tot, dar sper ca e pe drumul cel bun.
Poze din mai 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Laura13 spune:
lizzy Doamne ajuta sa treceti usor peste ziua de azi! ma gandesc la voi, la Marc si ma rog sa fie cat mai usor pentru el. 
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
chinico spune:

Raluca la multi multi ani sanatosi si impliniti!
Lizzul tinem pumnii sa fie bine maine.
iulia-stefy spune:
Salutare!
Va ofer o
frappe....
Diana, cum a fost? Cum e Marc?
Poze din mai 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
ingeras26a spune:
Lizzy, ma-m rugat sa fie bine bebe. Cum a fost ieri? este ok?
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
dandusa spune:
se pare ca am descoperit cauza scarpinatului.are limbrici.de ieri am inceput tratamentul.sper sa scapam repede.da' mi-e groazaaaaa numai la gandul ca cel putin o aratare de 15 cm se plimba nestingherita prin organele ei firvae.imi vine sa moooorrrr,o privesc...si vad interiorul ei.am o stareeee.acum m-a luat frica la gandul ca urmeaza sa-l/i elimine.dumnezeuleeee.urmeaza o luna de tratament si apoi facem iar coproparazitologic.
Donia,
n-am facut nici un test de alergii.mancarimea apare din senin.pielea este impecabila.dar din momentul in care a inceput sa se scarpine,incep sa 'erupa' bube de diferite forme si marimi.seamana cu ciupituri de tantari.
in reteaua Romtelecom
0 900 900 320 pt 10 euro
0 900 900 325 pt 5 euro
ruxandra_sb spune:
Muschetaru' al mic a trecut cu bine peste operatie.
Off, off saraca Crinuta.
La multi ani Ank999!
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
Dbunny spune:
Mii de imbratisari lizzicai si muschetarului. sa ajungeti repede acasa
dandusa ai vazut tu limbricul? sau asa au spus analizele? 15 cm?? poa' sa ajunga la 15 cm? ce neam de limbric ii ala?
sincer nu pricep cum Dani care-i tot timpul murdarel pe maini, transpirat, alearga si baga mana-n tot wc-ul nu-mi culege infectii tip limbric, stafilococ sau mai stiu eu ce...
laura la voi totul ok?
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...