Fulguleti de nov-dec 2006 (216)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Bravo Marculetz!

Refacere rapida si multa putere Lizzy!
Stiu ca o zi -doua dupa, va fi mai dureros gatutzul!

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

stiti ca eu nu pot fi telegrafica
marc e bine, cu fiecare 2-3 ore in plus e mai bine ca inainte...
multumesc de mesajele si gandurile transmise pe diverse cai... conteaza sa sti ca atata energie pozitiva ti se adreseaza personal
pt el a fost greu, dar e un copil tare curajos si intelegator. pricepe acum ca trebuie sa bea lichide sa nu ajungem la tanti asistenta cu fluturasul (=branula din vena) nu-mi place dar il santajam cu asta... de aseara am ajuns acasa pt ca am reusit sa-l hidratam fara perfuzii. alti copii au ramas acolo peste noapte tocmai pt ca nu cooperau deloc. azi inca isi tinea gurita inclestata si nu putea inghiti saliva, dar asta seara era deja ok cu partea asta. a reusit chiar, printre lacrimi, sa traga singur din biberonul cu lapte. eroul meu
e bine acum, are 36 de ore de la operatie si... reusim sa ne jucam, am facut baita asta seara amandoi, reuseste sa ingaime cate un sunet...
riscul de a mai sangera este tot mai scazut si asta conteaza, durerea se reduce treptat, rana de la gura se va vindeca - de cand a fost intubat este crapata buza fix la colt si se crapa dureros cand deschide gura pt ceva. dar e de admirat cat de bine face fata, cum e acum fata de ieri de pilda.
operatia a fost ieri dimineata, el a fost primul in sala la dr.gheorghe (budimex) de la 9.29 la 9.56. medicul a fost cu el timp de aprox.10 min, atat a lucrat pe el concret, in rest a fost anestezista (anestezie totala cu gaz) si asistentele. ni l-au dat pe la 10.10, plangand tare si subtire. nu era plansul lui. i s-a schimbat vocea am avut norocul sa fie sotul langa mine non-stop, pana seara la plecare. era ca la gara acolo... nebunie . intre somnurile agitate plangea de durere, calmante in vena a primit doar de 2 ori, nurofen supozitor 1 data.
eram 5 cupluri cu copii in salon, el era singurul cu amigdale+polipi, restul erau numai cu polipi. toti erau deja plecati pana la 1-2pm, numai noi am ramas pana seara la 8pm.
erau ca la noi inca vreo 5-6 saloane. deci faceti calculul. intrau si ieseau din sala ca pe banda. la trezirea din anestezie toti erau isterici. marc de ex incerca din rasputeri sa-si smulga branula. eu tineam o mana, sotul cealalta... cred ca i-au pus-o cand inca nu era de tot adormit si o fi fost ultimul lucru pe care si-l amintea...
s-a linistit abia dupa vreo 30 minute ce mi s-au parut un veac pt el...
cu fiecare ora durerea scade in intensitate si spiritul lui vesel revine. e bine ca evolutia e asa buna, desi operatia e totusi uratzica la nivelul amigdalelor, din cauza ca le avea foarte mari.
azi am fost la control la 8am. am vazut locul unde erau amigdalele inainte. acum are doua linii albe groase, lungi de vreo 2 cm pe fiecare parte. alea au fost radacinile in rest rosu in jur, arata mai bine decat credeam, doar ca suprafata afectata era mare la el... si iar ma mir si il admir cat de bine rezista in conditiile date
acum ma intind langa el, de cand am ajuns aici e si mai legat de mine, ma vrea langa el non-stop. abia l-am adormit si m-am gandit ca vreti sa stiti ca e bine...
aproape ca am trecut peste inca un hop, din pacate necesar la el...
noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Diana, ma bucur din suflet ca Marc e bine si ca aproape ati trecut si peste hopul asta. Multa sanatate si un la curajos iar tie un buchet mare de

dandusa, m-am ingrozit cand am citit mesajul tau. Multa sanatate Crinutei. Sa dea DD sa treceti repede peste asta....

Noi pe afara... Incerc sa-i explic ca va merge la alta cresa de la 1... si sunt oarecum pe ganduri ca nu stiu cum va reactiona la schimbare.... Se inchide cresa ei si trebuie sa o duc undeva pana iau eu concediu.... Sa dea DD sa ne descurcam...

Poze din mai 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Lizzi ma bucur ca ati trecut cu bine peste operatie!
Ruxandra multumesc mult pentru urari.
Dandusa sa-i ia gaia de limbrici. Sper sa scapati de ei repede. Da faceti toti tratament?
Lacramioara cred ca domnisoara se va adapta.
pentru toata lumea!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

dandusa, cred ca multi dintre noi am avut limbrici cand eram mici. se rezolva, din cate stiu nu e nici o problema. Singura chestie este ca stii tu ce inseamna. Presupun ca nu stie si Crinutza, nu?
Stai calma ca se rezolva :)

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

am trecut noaptea cu bine. fara zgomote in gat, deci fara secretii... azi a reusit sa faca kk la olita, dupa 2 zile de nimic+lichide la stomac. si... nici macar acolo nu am vazut cheagurile de sange pe care le-am vazut la alti copii dupa operatie. deci cred ca a fost bine curatat locul...
faceti capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Bravo Marc. cel mai curajos baietel.
aseara n-am indraznit sa deranjez. va pupam.

si continuati aici

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput