Fulguleti de nov-dec 2006 (216)
Raspunsuri - Pagina 19
saryta spune:
Fetele v-am pupat ... maine dimineata ne luam zborul spre Eforie ... sper sa prindem vreme buna si sa ne auzim cu bine
.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
ruxandra_sb spune:

La multi ani Raluca_u! 

Ce mai face burtica?? Dar dulcea Adinuta?
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
iulia-stefy spune:
Am intrat sa va salut si sa va urez o saptamana linistita.
Va ofer o
.....
Poze din mai 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
ruxandra_sb spune:
.. din ciclul momentele lui G: 
Ieri, de amiaza s-a sculat, plangand, cu cam 1,5 ore inaintea trezirii "regulamentare"... el care doarme si peste 3,5 ore uneori. Tati de abia se pusese in pat sa traga un pui de somn. Ma dusei la dansul, ii ofer apa, incerc sa-l linistesc.. nimic. Vroia "dincolo" sa se joace. Ii zic.. cum sa facem? Dincolo doarme tati. Il intreb daca este ok sa se joace pe balcon in liniste, sa nu-l deranjeze pe tati. Zice ca da. In gandul meu.. da, da.. si peste 2 minute o sa fi calare peste tati in pat.. da ata ete. Mergem dincolo, ii deschid usa la balconul cu jucarii si se pune pe treaba. Nu a fost mucles, i se mai auzea glasciorul.. dar nu tare.. S-a jucat peste o ora singur, nici nu a venit in camera la noi. Tati a apucat sa doarma, pana si eu am atipit vreun sfert de ora. Si in final eu l-am deranjat din joaca.. ca tb sa ma duc la celalat copchil.
.. ma gandesc ca a ramas impresionat ca, o data, i-am inchis geamul cand sa se culce de amiaza.. faceau unii zgomot mare in vecini. M-a intrebat de ce inchid geamul? Ca sa nu te deranjeze oamenii. Si de atunci a mai amintit de cateva ori.. "sa nu ma deranjeze oamenii cand dorm".
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
dandusa spune:
nu-s gravi,meiiii.asta ne-ar lipsi in situatia noastra....
am altceva sa va pove...da pe masura ce trec zilele,se schimba povestea![]()
imi fac timp azi...,promit
[s[La multi ani,Raluca.
in reteaua Romtelecom
0 900 900 320 pt 10 euro
0 900 900 325 pt 5 euro
dianav spune:
Dia unde mergeti la mare? Si eu voi fi in Sunny Beach incepand cu 1 . Eu stau 4 nopti pt ca nu am voie soare si nu am gasit single doar pt mama cu Oana, asa ca voi merge si eu cu ele.
Si la Danes daca mergeti, dragi mamici, va pot vizita si eu pt ca in luna iulie voi fi in BV, si pana acolo facem o ora si ceva doar...
Raluca_u spune:
buna fetelor
revenim si noi dupa o absenta lunga de 2 saptamani in care am fost in vacanta. ca bine a fost, dar de acum gata s-a terminat.
de recuperat nu stiu cand. am vrut doar sa va salut, sa va spun ca suntem bine sanatosi si crestem mari, am o burta... de toti cred ca mai am putin si nasc, si eu abia am 26 de saptamani. bine ca la capitolul kg stau bine - 6 jumate pana acum.
Adina creste vazand cu ochii, o iubesc asa de mult. I-a placut f mult la mare si dupa 2 sapt aseara cand am ajuns acasa ne-a intrebat cand plecam iar in vacanta la hotel ca ea vrea la discoteca si sa mai inoate putin in mare. ii place apa f mult, drept pt care s-a balacit in mare f mult, a inotat cu ajutorul lui tati de nu prea se mai vad sunculite pe ea.
multumesc din suflet si pentru mesajele si pentru telefoanele primite de ziua mea.
acum ma intorc la bagajele care ma asteapta sa le desfac.
pupici cu lipici
Raluca
20+ si
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
lizzy spune:
una la mana...
in bucuresti e cald de mor
comparativ cu ardealul adica...
doi la mana...
azi fuseram la budimex sa facem foaia de internare si dam sangele pt analize, asa am convenit telefonic cu dna asistenta sefa de la orl. foarte bine si ok, scurt si la obiect. mai putin faptul ca luatul sangelui din vena a fost evident foarte traumatizant,
ca de obicei... asa sa face in ro, pe viu...
macar nu ne-a lasat sa stam pe coridoare, toata povestea de azi de la spital a durat, cu tot cu urcat/coborat 4 etaje (pe jos, ca liftul e pt blocul operator!!
) deci cu totul a durat vreo 20-25 minute. zic eu, a meritat suma strecurata subtil, si necomentata de altfel de catre destinatara...
m-a pus sa semnez ca sunt de acord cu orice riscuri/interventii suplimentare operatorii - am mai semnat asa ceva la 7 saptamani la operatia de la stomac... mi se strange inima dar asta e procedura, nu exista alta varianta...
in al 3-lea rand, maine la 7.30 sa fim in pijamale si papuci pe sectie. nu stiu la cat intra in operatie, intai il vede medicul, pe el si pe altii programati la operatie apoi ii ia pe rand.
ce pot spune, beau o bere amu sa-mi fac curaj
. zau, sunt morcovita asa cum ma asteptam sa fiu. marc se joaca cu tac'su si ne pregatim sa iesim sa cumparam ceva jucarii smechere pt maine, vom avea nevoie de intariri.
a plans/suferit mult dupa treaba cu intepatul in vena de azi, dupa ce adormise pe masina in drum spre casa, acasa a mai plans peste 1 ora de stres/durere de mana, carat si leganat in brate, plimbat cele 14 kile in brate, numa pe mine ma vrea, clar... deci maine posibil sa fie mult mai rau...
cica spre seara pe la 6pm, daca totul e ok, ne lasa acasa, numai sa ramanem in bucuresti cateva zile...
bey si ce cald pe acilea...
vai cum reusiti? nici nu ma mir ca nu se imbolnavesc copiii in picioarele si fundu' gol prin casa, aici e cald de numa!! ![]()
ieri am fost in IOR, dusa de o amica ce citeste da' nu scrie pe forum.
foarte faine parculetele alea multe, pacat ca ard toboganele de la soarele asta... altfel marc a fost surescitat de atata agitatie in jurul lui... ![]()
cu putin noroc mai trec maine la raport...
dandusa spune:
am aparut la povestit.poveste care iasrasi isi schimba cuprinsul si implicit incheierea.in mare,era vorba despre Crinuta si scarpinatul pana la sange.de cand v-am pus pozele cu ea scarpinata...,a tot tinut-o.acum are deja o luna jumate,daca nu mai bine de scarpinat.am studiat si restudiat tot ce putea fi studiat.nu este de la ou,nici de la lapte,nici de la capsuni,nici de la caldura/soare/transpiratie,nici de la sapun/sampon/detergent,nici de la...,nici de la...
in tot timpul asta,am fost cu ea la dr.,a urmat tratament de alergii si viermisori.ultima data,acum cateva zile...,am fost la dr si vorbind cu ea in incercarea de depistare a cauzei...,am banuit ca s-ar putea sa aibe legatura cu Raducu.o gelozie a ei,nexterioriata...sau o lipsa a atentiei,sau un stres cauzat de oboseala...pentru ca ea ziua doarme f rar...,sau poate un stres cauzat de starile mele din ultima vreme,care au fost cam depresive etc.a ramas sa studiez mai mult comportamentul ei fata de Raducu,cand raman singuri...sau s-o provoc la o discutie despre fratior etc.offf,complicat.f complicat.ea il iubeste nespus pe 'cucu',nicicum nu arata altceva.mai degraba lipsa atentie mele,care oricat de multa ar fi,tot nu-i de ajuns.greu s adai cu presupusul.cert este ca ceva este!tind sa cred ca are o legatura psihologica.si culmea...,cand sa-mi impamantenesc ideea mai bine,vine si Claudiu cu rezultatul la corpoparazitologic...,pozitiv!deci,nu stiu ce sa mai cred.maine merg iarasi la dr,de data asta ii duc si ap foto s avada in ce hal se scarpina.pt ca,daca nu se scarpina...,nu are decat urmele precedente de la rani pana la sange.altfel nu se vede nik.
Lizzy,
ma gandesc la voi,va tin pumnii sa fie bine
Raluca,
vreau si eu poze cu voi,burtica,Adina
Ruxandra,
mi-e asa dor de voi...
in reteaua Romtelecom
0 900 900 320 pt 10 euro
0 900 900 325 pt 5 euro
Dbunny spune:
lizzy tinem pumnii maine dimineata si ne gandim la voi sa scapati repede de spitale si de caldura din bucuresti 
dandusa....???...!!! ![]()
dia pai baga mare fata mea, sau ce? numai la mare se poate face bb2? si la mai multi ani de mariaj 
iulia stefy cumperi apaxilul recomandat de dia sau ba? ca am dat si eu ordin sa mi se trimita...daca-l primesti tu inainte sa-mi spui cum iti merge...cu burtica cum mai stati? eu am luat pt dani orez si spaghete integrale dar nu stiu cum le va accepta...el e mare fan orez si paste, dar astea integrale n-au nici un farmec la vedere...maine fac orez integral. Stiti careva daca-s ok produsele integrale pt copii mici? eu am citit odata pe net ca n-ar fi indicate sub 3 ani...si mi s-a spus ca mai bine orez alb decat orez integral de la pravalie(no- biologic)...
raluca poze?
vacanta placuta celor ce pleaca deja in concediu....
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...