Fulguleti de nov-dec 2006 (216)
Raspunsuri - Pagina 18
lizzy spune:
deci gagix ![]()
aici este prezentarea locatiei http://www.dracul.ro/pensiunea_dracul_danes.html
fiti dragutze si dati un mess, PM, mail sau ce vreti voi timp de 1 saptamana la subsemnata. dupa care reluam discutia si daca e sa iasa ceva, atunci stabilim si o perioada optima pt cat mai multe familii.
so, let's do it! macar in al 12-lea ceas ![]()
eu de maine dimineata nu mai sunt pe aici timp de 1 saptamana. sunt la bucuresti cu marc si sotzul. la budimex si prin imprejurimi ![]()
Dia1609 spune:
iulia_stefi, iti raspund repede. dc transpiratia excesiva (se numeste hiperhidroza) e pe fond nervos, deci nu are alte cauze, iti pot recomanda ceva ce pe mine m-a scos din belea. se numeste apaxil, eu am folosit pt axila, dar exista si varianta pt maini/picioare. eu zic ca merita incercat, pe mine m-a salvat. dc vrei mai multe detalii, scrie-mi pe mail sau messenger sau chiar pm. importatorii sunt din timisoara, pot sa-ti cumpar si sa-ti trimit pe posta dc vrei
pupici
am fugit homeee ca e weeekeeeeennndd1!!!!!
Dbunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flore26 ...cu emma ar sta soacra...i/am zis la Nicu, la care el: " asta inseamna sa se mute maicamea la noi?" " mai bine stai acasa" |

stie el ce stiedanudsa ce noutati??
revin...vrea lapte
Dbunny si
Danielwww.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
porumbita80 spune:
Buna dragele mele!
Cum am timp cum arunc cate un ochi pe ici pe colo, am vazut poze mistoace cu fulguleti superrrrrr. Mai frumosi ca-i nostri copii nu exista bre in Romania asta
. Nustiu cum la voi dar la mine timpul asta are aripi, nu reusec bine sa ma trezesc dimineata ca deja e seara, si uite asa a trecut inca un an... Puiul cel mic deja are aripi
.Acum pe bune, suntem bine sanatosi, veseli si frumosi ca deobicei
.Ceea ce va doresc si voua dragelor.Bucurati-va de viata, ceea ce ganditi azi, maine se va adeveri, creeativa un viitor frumos, prin ganduri pozitive, fapte frumoase si vorbe dulci. Iubiti-va si traiti asa cum meritati. Cu totii avem acest drept sa traim bine si sa ne bucuram de aceasta experienta frumoasa care noi o numim "viata".
Va pup cu drag si nu in ultimul rand pun si niste poze de la petrecerea noastra de ieri
Stela mamica de voinici
Radu(11.06.2008)+
Mario Gabriel(31.10.06)
ruxandra_sb spune:
sunat la domeniu, nu prea mai aveau locuri..
oricum, e bine de stiut pt la anul
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
ruxandra_sb spune:
m-au abucat bazdacii.. vorba lui Lizzy.. si acu caut o pensiune faina, preferabil la munte dar nu musai, preferabil cu piscina si musai cu papa buna si loc de joaca, curte mare,... pt cateva zile in iulie
Acs, voi unde mergeti la Poiana Marului? Si la care Poiana Marului mergeti voi c-am mai gasit una in Caransebes 
alte idei, alte recomandari?
(nu Valea Prahovei)
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
asiza spune:
Woww, ce-mi place ca s-a mai animat atmosfera!!! 
Porumbito, sa-ti traiasca Raducu, sa creasca mare si sa fie sanatos! Frumoase pozele, frumosi protagonistii si ma bucur tare ca am vazut-o si pe Bambo cu caprita Antonia, ca tare demult n-am mai auzit nimic de la ele! 
Si DAAAAA, vreau intalnealaaaaa...Flore, nu stiu daca o pot face chiar de-o saptamana, da' de cateva zile, cel putin un weekend sigur o rezolv eu cumva!...Lizzy, ai pile?
O cunosti pe tanti cu pensiunea si ne rezolvi cazarea?
Lizzy, va tin pumnii sa treceti cu bine peste operatie! Sigur va fi bine! 
Danutz, noi mergem la bazinul Olimpic din Cluj, unde, pe langa bazinul mare pentru competitii, mai e un bazin mai mititel, dar acolo fac cursuri de inot chiar si adultii...si cursurile de inot se desfasoara neoficial, in particular, pentru ca doar o instructoare avem in tot Clujul asta care se incumeta sa faca cu copii asa mici si se tot lupta sa organizeze astfel de cursuri in mod oficial. Ii ia chiar si de la 6 luni din cate am inteles, nu stiu sigur...
Luciaro, superbe pozele si locatia! Se vede ca v-ati simtit minunat! Cum era apa din piscina?
Dandusa, noi n-avem problema cu calculatorul pentru simplul fapt ca momentan nu-l intereseaza, e mereu afara, alearga, se joaca...azi-iarna, cand nu era asa mult pe-afara se uita mai mult la calculator, insa stia ca nu are voie sa umble la el si nici nu-l voi incuraja prea curand in ceea ce priveste treaba asta...si butonul de la unitatea centrala (cu care avea treaba inca de cand era micut, micut) l-am burdusit bine cu o banda adeziva neagra si tre' sa apesi bine ca sa se deschida calcu', asa ca n-avem treaba nici cu asta. Stiu ca ti-am ramas datoare cu povestea cu olita, n-am uitat
...te-am tzucat si abia astept povesti noi cu Crinuta si Raducu!
Dbunny, vazut poze cu Dani...si filmulete...si-am ramas masca cand am vazut cum merge Dani cu bicla...nu-mi vine sa cred nici acuma ca e el...ma, sigur n-ai trucat ceva???? Fenomenal...si-mi place cum vorbesti spaniolaaaaa ![]()
Yagmur spune:
Pe scurt.. vrem si noi la Danes, un weekend sau oriunde altundeva unde putem ajunge cu trenul...
Cu intarziere LA MULTI ANI sarbatoritilor, nu mai nominalizez... admirat pozele lui Raducu...
Eu sint in butoi, cam stresata cu mutarea, ma doare sufletul ca renuntam la mansarda noastra, care arata mai bine decat noua locatie..... off, mi-e greu sa iau singura decizii, am de luat si mobilier, sa mut toate, cu Luca dupa mine... imi vine sa imi iau campii.. nici nu mai realizez ca vine vacanta...
Weekend placut.. eu sint la munca, iar diseara incep sa car cutii 
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
iulia-stefy spune:
La multi ani, Raluca!
Sa fii fericita alaturi de cei dragi.
Cu calculatorul... cu ceva vreme in urma era mai interesata.... Acum nu prea. Acum vrea desene cu "Catea giunghei.... 101 Masieni... Mica Silena..." Dupa cum apar cartile de la Adevarul... In rest o preocupa cartile, sa scrie..si masinile... Altceva nu e interesant.... Si afara cat cuprinde... Eu scriu la calculator si ea aranjeaza ferma de animale...
dandusa, asteptam noutatile...
Diana, si eu m-am intrebat o vreme... Si mi-am dat seama cand am incercat sa-i scriu pe mess lui lizzy si am vazut ca e adresa te de mess. M-am blocat pe moment, am incercat iar si apoi am priceput.... Greu, dar m-am dezmeticit... Ne
sa fie totul ok marti. Drum bun si va asteptam cu vesti bune.
luciaro, felicitari lui Serban. L-am admirat in poze...
danita, pentru raul de masina eu folosesc Metoclopramid. Recomandat de medic.
Dia, multumesc. Trimit PM.
Stefy a picat in extrema cealalta... acum e deranjata rau la burtica... si nici nu stiu daca sa-i dau orez sau nu.... ca mi-e sa nu ajunga iar la constipatie... Ea e la extreme....
Poze din mai 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Dia1609 spune:
repede-repede, sa scriu si eu 2 vorbe despre noi, ca-s cu mancarea pe foc si oana doarme... si asa m-as pune si eu langa ea ![]()
noi suntem bine, oana a facut sapt asta o viroza mai ciudata, numai febra vreo 4 zile, dar febra mare, 39-39.5, in pusee, crestea ff repede, in 5 min ii sarea 2 grade... fara tuse, fara muci... dar am depasit cu brio momentul, si sper sa fim pe drumul cel bun, sa nu mai bifam nimic macar vreo 3 sapt, ca imediat plecam la mare. sapt viitoare o tin acasa cu maica-mea ca sa nu mai culeaga ceva de pe la gradi... iar pe 25 dim zburam pana la bucuresti cu avionul si de acolo ne culege tati si plecam in bulgaria la mare pt 10 zile. abia astept, sper sa fie copiii sanatosi ca restul nu mai conteaza. mergem in formatia de anul trecut, cu bebinuta si ada, fetele se joaca extraordinar impreuna ... nici nu ne vine sa credem, deja le putem lasa sa se joace singurele si noi sa stam deoparte sa savuram o cafea/inghetata ca ele n-au treaba... vorbesc, comunica, impart, fac scenarii,etc... si cel mai important, se plac, se cauta sa se joace impreuna ... mai vorbesc si la telefon
... de-a dreptul de necrezut pt noi... avem fete mari, ce mai 
deci, in concluzie nu mai stiu ce sa zic decat ca am un copil minunat
si ca-mi sta gandul numai la mare
... si ca ieri am implinit 5 ani de cand ne-am casatorit
... si ca imi sta capul la bb2
... na, sanatosi sa fim, ca in rest toate-s bune!
nu sunt in stare sa raspund nimanui, poate mai tarziu dc nu se trezeste oana... si dupa amiaza mergem la un party si la oserbare de balet (oana abia asteapta sa vada balerinele si sa manance tort
)
la toata lumea, ma duc sa va vad in poze