Fulguleti de nov-dec 2006 (216)
Raspunsuri - Pagina 17
lizzy spune:
deci ![]()
danita tocmai se intreba pe mess-ul unei prietene (adica tot io...) cine este lizzy asta![]()
prin urmare si asa deci...
mai e cineva care nu a priceput cine e lizzy si cum a aparut ea brusc scriind atat de familiar?!
PM-ul e deschis, raspund cu drag, nu va sfiiti ![]()
flore26 spune:
O singura problema am eu...sa nu dureze vacanta 3 zile, ca 3 fac pe drum
...adica sa stam cel putin o saptamana acolo
luciaro spune:
Acuma pot sa ma laud si eu putin? Am inceput si noi operatiunea chilotei de luni si pot sa spun ca merge chiar f bine. Prima zi nu a acceptat chilotei dar a stat in putza goala prin casa si facea pipi la wc (dar nu vrea deloc la olita sau pe colacel, numai in picioare, "ca baietii"). A doua zi dupa indelungi discutii l-a convins tati sa poarte chilotei si e ok, a mai avut mici accidente, dar doar 1-2/zi. Am renuntat deocamdata la pampers doar in casa, afara si la somn ii punem in continuare, dar deja a inceput sa ceara si afara cand e cu pampersul pe el, deci probabil prea mult n-ar trebui sa-l mai las nici cu cel de afara. I-am aratat ca mai sunt f putini pampersi in pachet si ca pe aceia trebuie sa-i pastram pentru noaptea, ca nu mai avem bani pentru altii si cam asta a fost (daca ar sti el ca duminica am mai luat 3 pachete care stau in portbagaj si tot aduc cativa pampersi la 2 zile in casa:D) Deja de ieri nu a mai avut accidente, problema va fi la un moment dat cu kk, pentru ca nu cere si mai face in chilotei. Deocamdata cam face dimineata cat are inca pampersul de noapte pe el, dar spun ca va fi o problema pentru ca nu accepta la wc decat in picioare si din pozitia asta clar nu se poate si kk...
In fine, vom vedea la momentul potrivit cum actionam, deocamdata sunt un pic suparici ca de dimineata pana acum a facut 4 scaune, cam moi... sa vedem in continuare... o sa incerc sa-i dau niste Hidrasec daca l-o accepta ca altadata n-a vrut...
Pupici de la noi!
danutz spune:
Ati inebunit toate cu Danes-ul?
Iaca ca am reusit cu chiu cu vai, sa gasim o camera libera 6 zile in iulie la Centrul Ecvestru.
Ruxandra, Da, camerele duble au loc si de patutz, cel putin asa ne-a zis o duduie cu accent de unguroaica la telefon!
Lucia, super pozele, intrebare, cum era la piscina, adica apa era ok, curata, dezinfectata si destul de calda? Intreb si eu, cam cum erau preturile la restaurant? Abia astept sa ajungem acolo in iulie...
Laura, ce frumos!!!
Porumbita, sa-ti traiasca baiatul cel mic si mai vino si tu cu vesti!
Shoshika gandeste asa: dupa atata chin o sa va bucurati si mai mult de prezenta voastra impreuna si de casuta cea mult visata! Nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi si la noi cu constructia...deocamdata anul asta nu cutezam sa incepem nimic!
Dbunny, la mare zici?!!! Super...
Oana, Manu, piscina unde mergeti e numai pentru copii presupun. De la cati ani primesc copii acolo?
Cu calculatorul...nu-l deschidem aproape deloc in prezenta lui. TV-ul da, acum aflu ca daca are strabism usor e interzis...bravo mie, habar nu am avut. Deci o sa inchidem si TV-ul...
Donia, eu nu am inteles bine, 12 ore sunt orele de program sau 12 ore sunt cu totul=programul+pauza+drumul dus-intors. Daca 12 ore =programul...e criminal, inseamna ca 14-15 ore esti plecata...
Lizzy, eu va tin pumnii...si ne auzim pe PM!
Danita, welcome back...mi-a fost dor de voi!
nu mai stiu...nu mai stiu...zi full si se preconizeaza o saptamana viitoare si mai full...
aka spune:
si noi venim in tabara. sa nu ne uitati.
Lizzy va pupam tare tare. si sigur va fi bine. ne auzim.
am incercat si noi sa stam fara pampersi. dar, au fost 2 kk in chilotei in parc, nu mai zic de pipi peste tot, si am zis sa mai amanam cateva saptamani.
la noi calculatorul sta deschis tot timpul dar nu e atrasa de el. la fel cu tv, sta la desene maxim 10 minute. ea e intr-o continua miscare, ma gandesc uneori ca nu are rabdare deloc, tot timpul alearga, se joaca, muta jucarii.
hai va pup pe toate.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
danita spune:
dragelor se vede ca e vineri . s-a mai animat atm aici .
hai sa va pove : noi suntem in epoca trenului :) . adika avem nust cate dar multe trenulete si locomotive pe care le insira pe metrii intregi , noi tre sa urcam in vagoane si sa coboram si tot felul de povesti cu trenul . cand suntem toti 3 sau mai multi , tre sa ne tzinem de mana sa facem un tren lung :) .
de luni am renuntat la pampu. io, ieri, mama cu capul in nori, uitasem sa mai intreb daca se intampla fenomenul si ma uitam hipnotizata dupa un catel superb .... si la un moment dat am auzit: mami fac pipi pe iarba :) . bingo !
nu va ganditi ca nu a scapat pe el ..dar face parte din film ;)
ieri , incaltat cupilul cu cizme de cauciuc( el vroia si sosete de lana daca ne incaltam cu cizmele ;) ) cu pelerina de ploaie si sa iesim pe afara. cand colo , s-a oprit ploaia :)) . am mers prin toate baltzile si am alergat prin iarba uda . el imi striga ca eu nu am voie sa ma bag in balti ptr ca am papuci normali :) .
azi s-ar putea sa repetam figura si sper sa vina si o ploicica usoara ca sa vedem cum ploua si cum nise scurge apa de pe gluga :)). oricum experimentul a fost super ...
tre sa mergem sa ne luam un alt mitzu, sper sa ne placem reciproc si sa avem noroc de el .
problema : ceva impotriva raului de masina ? am comandat bratara sea band dar inca nu a ajuns . cele alopate nu au functionat . alte secrete ?
va doresc un wk exceptional !
D cu P
lizzy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danutz Ati inebunit toate cu Danes-ul? Iaca ca am reusit cu chiu cu vai, sa gasim o camera libera 6 zile in iulie la Centrul Ecvestru. |
tu vorbesti?!
Ruxandra, Da, camerele duble au loc si de patutz, cel putin asa ne-a zis o duduie cu accent de unguroaica la telefon! |
normal ca-i unguroaica, asa-i pe acolo, sunt multi cu accent
| Abia astept sa ajungem acolo in iulie... |
cand anume in iulie??
la restaurant preturi modice, portii imense. vine lucia cu detalii, io numa' fac lobby

flore26 spune:
Am culcat fetele, asa ca am cateva minutele libere ( pana nu adorm
)
...i/am spus ca in afara de a sta cu fetele si a face mancare sa nu faca nimic...eu spal, calc, fac curat, sterg, curatz...nu i/a picat bine, dar na...Mi/a trecut prin cap sa ma intorc la lucru din toamna...Alessia e inscrisa la mine la grupa...cu emma ar sta soacra...i/am zis la Nicu, la care el: " asta inseamna sa se mute maicamea la noi?" " mai bine stai acasa"
flore26 spune:
Bey, sper ca nu/mi faceti pofta de intalneala...si raman cu pofta...
Am o plictiseala in mine...incat as pleca si acu , daca as avea unde...de fapt plec, dupa 15 ( at facem vaccinul la emma)...putin la Bocsa, putin la Fizes, putin la Resita...si apoi la mare