Fulguleti de nov-dec 2006 (216)
Raspunsuri - Pagina 16
dandusa spune:
Donia,
cu mare drag.chiar mi-e dor sa va arat puii mei...dar acum calc mare este stricat si cardul de la ap foto nu-l pot desarca in laptop.fiecare are cate o buba,oare de ce?!![]()
apropo de asta,cum reusiti sa tineti copii departe de calc?
la noi merge f greu.nu am nici o prb sa umble.se descurca f bine sa-si puna muzica,sa se uite la poze,chestii simple...dar uneori incearca sa ma imite si scrie apasant pe toate tastele.acum vreo doua luni a luat un virus de pe undeva,ne-am rugat sa recuperam poze/filme etc.de data asta pare sa fie ceva mai serios.ceva troncane in unitate,pe cand se pregateste sa se deschida...si culmea...nu se mai deschide
Kiki,
se uita lumea stramb,cum nu?!dar cand vad ca strangi 'recolta',isi revin![]()
......................................
sper sa-mi fac timp sa va povestesc despre noi.am ceva noutati interesante
in reteaua Romtelecom
0 900 900 320 pt 10 euro
0 900 900 325 pt 5 euro
ank999 spune:
pe toata lumea!
\Nu am mai reusit sa intru de mult, da urez cu intarziere 

Ma daluta Miraco si Radu si anticipat 

Raluca_U. Sa vi se indeplineasca toate dorintele!
Fug sa citesc din urma.
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
dandusa spune:
Porumbita,
sa-ti traiasca puiul mic,sa creasca mare,sanatos
in reteaua Romtelecom
0 900 900 320 pt 10 euro
0 900 900 325 pt 5 euro
lizzy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shoshika in concluzie... viata e frumoasa! sanatosi sa fim ca le rezolvam noi pe toate, nu? |
FOARTE BUNA concluzie! e normal sa-ti fie incredibil de dor
insa e excelent ca se simte bine acolo si ii merge pe masura. chiar daca nu compenseaza prezenta lui fizica, macar it da liniste sufleteasca. va doresc sa se rezolve toate si sa va reuniti
lizzy spune:
| citat din mesajul lui ruxandra_sb Luciaro, suna tare bine Danes. Ati stat la pensiune, han sau la centrul ecvestru? In tarife am vazut doar micul dejun inclus.. cam cat este cu demi-pensiune sau pensiune completa? Iar intr-o camera dubla crezi ca mai intra un pat suplimentar + patut de bb? Multumesc. Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro) |
bey ce-mi place de voi. toate vreti la danes, huh??
ei bine, faceti lista!!! daca totul merge struna ne bagam si noi, ma duc, negociez la mai mutle camere, inchiriem pe acolo tot si facem MAREA INTALNEALA DE FULGUIME!!!

ce face stresu' din om, iaca, planuri...
lizzy spune:
| citat din mesajul lui dandusa apropo de asta,cum reusiti sa tineti copii departe de calc? |
stam si noi, adultii, departe de calculator
in plus, laptop-ul saracul e fara hard din toamna trecuta... nu reusim sa gasim ce trebuie... iar ala mare e in hol la etaj unde nu e interesant
sper sa-mi fac timp sa va povestesc despre noi.am ceva noutati interesante ![]() |
bebe 3 ?
danita spune:
intrebare intrebatoare : nu punem de o minitabara cu copii ?? marcelaaaaaaaaaa unde estiiiii ??? asa un wk scurt doar noi si copii !! 
lizzy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Donia
Exact asa gandesc si eu. Eu am vazut poze cu Marc si STIU ca e bine! Sa ne spui neaparat daca se confirma pentru marti, sa dam cu energiile pozitive in voi. |
nu apuc sa va mai confirm pt marti.
dimineata la 8 il vede, daca zice ca da, il opereaza tot in dimineata aia, dupa ce termina consultatiile... deci pana la 12 cred ca e totul finalizat...
ioi ioi ce stres m-a apucat deja...

luciaro spune:
| citat din mesajul lui lizzy |
stam si noi, adultii, departe de calculator
Tot asa si noi... cu atat mai mult cu cat Serban are un usor strabism si oftalmologul ne-a spus NU tv si calculator, evitam cat putem de mult. Calculatorul nu sta deschis in prezenta lui decat daca este absolut neaparat, mai ales ca se joaca la butoane si il tot restarteaza sau deschide/inchide cd-rom/dvd-rom. La tv nu a prea stiut el niciodata, decat uneori, 5 minute, cat sa taiem unghiile la maini (dupa care cere sa-l stingem). Noi evitam sa tinem tv-ul deschis in prezenta lui, pentru ca doctora a spus ca numai simplul fapt ca sta in preajma televizorului deschis nu ii face bine, si oricum se apuca sa schimbe posturile de la buton, asa ca nici noi nu apucam sa vedem mai nimic... normal ca nu sta vesnic inchis televizorul, dar mai dam drumul 5-10 minute cand si cand, sa vedem o stire, un meteo si atat... Mai mult, cand ne vede ca il deschidem a inceput el sa ceara "sa inchidem televizorul", asa ca trebuie sa ne conformam...
Poate ca il privez de anumite lucruri asa, dar atata vreme cat mai pot tine lucrurile sub control cred ca e mai bine pentru sanatatea lui si oricum sunt constienta ca nu pot sa-l tin toata viata departa de tv si calculator...
In alta ordine de idei, super ideea cu intalnire la Danes, dar probabil greu de pus cap la cap programul atator oameni...
flore26 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lizzy
bey ce-mi place de voi. toate vreti la danes, huh?? ei bine, faceti lista!!! daca totul merge struna ne bagam si noi, ma duc, negociez la mai mutle camere, inchiriem pe acolo tot si facem MAREA INTALNEALA DE FULGUIME!!! ![]() ![]() ![]() ce face stresu' din om, iaca, planuri... …I want to build a bridge from my world into yours. Will you meet me half-way? Maybe one day, can it really be that simple?! To shower you in unconditional love, not leave you to flounder, But inspire you to test the waters of this alien land… (‘Open Your Eyes’ - T.Granell) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna |