Fulguleti de nov-dec 2006 (216)
Raspunsuri - Pagina 13
kikineata spune:
Si dc o superi si-i explici mai abitir ceva...tzaca-tzaca...intoarce capul, se uita pe pereti si zice...nu te-aud, nu-te aud
Sau dc schimbi/ridici tonul vine spre tine hotarata si-ti zice brusc taindu-ti vorba si focul....dar io te iubesc, mami/tati!
Na te bufneste rasul.
Iaca poze de ieri din parc c-am primit reclamatii ca nu se vede cheliutza http://picasaweb.google.com/kikineata/2AniSi7Luni#5345564814074970978
dandusa spune:
Kiki,
in geanta plina cu de toate,pun si un sul de pungute mici.cand vine vremea de kk la plaja,scot punguta o rup pe-o parte sa fie mai mare,o asez pe nisip si tin fata sa faca nevoia.apoi imi pun o alta punguta pe mana ,adun tot.leg punguta si la cos cu ea
data trecuta i-am recoltat kk de pe o astfel de 'platforma',iar recipiectul l-am bagat in lada frigorifica langa branza si cirese![]()
........................
am admirat-o pe garga
imi place tare sa vad cat de eleganta e si cu toate astea cat de libertina e...de admirat ca o lasi sa murdareasca tot fara sa-ti pese de hainute.superrrrrr
in reteaua Romtelecom
0 900 900 320 pt 10 euro
0 900 900 325 pt 5 euro
Laura13 spune:
cred ca am sa stau pe tusa o perioada. o sa revin. pup.
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
ingeras26a spune:
Laura, de ce sa stai pe tusa o perioada?
Problema voastra trebuie rezolvata si numai voi doi stiti cum este mai bine...
Te pup.
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
saryta spune:
Laura -
o mare imbratisare!
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
lizzy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura13 cred ca am sa stau pe tusa o perioada. o sa revin. pup. Laura lui Daniel - 14.11.2006Poze Daniel slideshow Daniel Mamici din Iasi www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006 |
sper din suflet ca nu te-a suparat vreunul dintre comentariile mele. daca am fost dura si am devenit motivul pauzei tale, imi cer scuze
nu vreau sa te supar, departe de mine gandul de a te judeca in vreun fel, de asta am si precizat ca este doar o parere neavizata, ca tu vezi cel mai bine situatia avand toate elementele... daca nu reusesc sa pun in cuvintele corecte ceea ce gandesc, si daca aceste cuvinte ranesc... tot ce iti pot spune este ca imi pare rau. 
imi doresc sa va linistiti, sa apara solutiile bune si sa va bucurati de familia voastra frumoasa.

lizzy spune:
pentru noi, azi e ziua zero. azi se intampla cateva lucruri decisive legate de fiul meu, lucruri la care ne-am tot gandit si razgandit de ceva vreme.
Laura13 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lizzy
sper din suflet ca nu te-a suparat vreunul dintre comentariile mele. daca am fost dura si am devenit motivul pauzei tale, imi cer scuze nu vreau sa te supar, departe de mine gandul de a te judeca in vreun fel, de asta am si precizat ca este doar o parere neavizata, ca tu vezi cel mai bine situatia avand toate elementele... daca nu reusesc sa pun in cuvintele corecte ceea ce gandesc, si daca aceste cuvinte ranesc... tot ce iti pot spune este ca imi pare rau. ![]() imi doresc sa va linistiti, sa apara solutiile bune si sa va bucurati de familia voastra frumoasa. ![]() …I want to build a bridge from my world into yours. Will you meet me half-way? Maybe one day, can it really be that simple?! To shower you in unconditional love, not leave you to flounder, But inspire you to test the waters of this alien land… (‘Open Your Eyes’ - T.Granell) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna |
ne-am lamurit, da?

Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Donia spune:
Fetele, m-ati convins, incepem si noi operatiunea "chilotul". Totul e sa gasesc chilotei, ca am fost sambata intr-un supermarket si n-am gasit, deja schiopatam tot cautand pe acolo ![]()
lizzy, m-ai facut sa rad cu surpriza de la varful pantofului ![]()
N-am inteles ce e cu ziua zero... dar tin pumnii sa fie bine pentru voi! 
dandusa, deci va distrati pe plaja? Niste poze cu stralucitorii la malul marii nu meritam si noi? ![]()
| Citat: |
| Am uitat una tare. O intreb pe cine iubesti cel mai mult? Garga...pe nimeni io insist chiar pe nimeni? ahhh, ba da pe mine |
ce grozava e Garga! 
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
asiza spune:
Imi pare rau pentru intarziere, dar urez si eu din tot sufletul si cu drag
LA MULTI ANI, MADALUTA SI MIRACO!!!!
Sa aveti parte de tot ceea ce e mai bun in viata!

Laura, sper sa te linistesti si sa fie bine pentru voi! 
Donia, cum a fost prima zi la munca? 
Lizzy, pentru care dintre fiii tai? Banuiesc ca despre Ianis e vorba, nu? Pup si tin pumnii sa iasa bine! 
Noi suntem bine...noutatea ar fi ca am inceput sedintele de inot cu Denis. Am fost deja de doua ori si facem progrese...nu e prea incantat cand e bagat cu capul sub apa (asa, din joaca, caci totul merge acolo pe sistem JOACA), dar nici nu caraie mult si apoi se mandreste ca el e inotator si sta cu capul sub apa desi ultima data a batut-o la propriu pe instructoare cand l-a bagat cu capul sub apa
...in rest, cu gradinita toate bune...azi au fost la muzeul de biologie cu grupa si a fost tare incantat ca a vazut papagali si serpi. In 26 avem serbare, el el cowboy si are o poezie simpatica in engleza pe care o stie deja si e atat de haios cand o recita...Cam atat de la noi...va pup. noapte buna