Fulguleti de nov-dec 2006 (216)
Raspunsuri - Pagina 12
kikineata spune:
Laura, sa stii ca in general si starea lui de zi cu zi, dc exista stres, agitatie, tipete, nemultumire duc la constipatie. Asta poate fi un efect secundar in cazul in care lui nu-i convine Geta. Sau nu-i convine altceva a la long. Sincer m-as bucura f tare sa aud ca e la gradi cat mai curand. Cert e ca trebuie sa-l ajuti in momentul de fata cu medicamente si alimentatie.
Laura13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kikineata Laura, sa stii ca in general si starea lui de zi cu zi, dc exista stres, agitatie, tipete, nemultumire duc la constipatie. Asta poate fi un efect secundar in cazul in care lui nu-i convine Geta. Sau nu-i convine altceva a la long. Sincer m-as bucura f tare sa aud ca e la gradi cat mai curand. Cert e ca trebuie sa-l ajuti in momentul de fata cu medicamente si alimentatie. |
vorbind cu pediatra mi-am dat seama de mai multe cauze posibile pentru "constipatie" - pun intre ghilimele pentru ca nu e constipat, face destul de moale atunci cand face, dar se tine.
- faptul ca nu ii place mirosul si senzatia de murdarire - in secunda in care a facut un pic incepe sa planga ca vrea schimbat. iar cand face nu ne lasa in preajma lui pentru ca miroase urat. (in inregistrarea de joi am auzit cum a rugat-o pe bona sa stea cu el cat face kk si ea i-a spus ca kk se face singur nu cu mine de mana

)- de la eliminarea pampersului ... schimbarea a resimtit-o asa ... sunt mare nu mai fac im pampers ... dani a tras concluzia ca nu mai face nimic in pampers ... deci se tine.
- s-ar putea ca, la un moment dat, sa il fi durut iar acum sa nu mai faca de frica.
sunt variante ... daca ma gandesc bine am trecut, cumva, prin toate cele trei variante.
cat despre gradi sper si eu ca de luni sa il dam ... sper sa il conving pe florin si mai sper ca asta sa fie cea mai buna varianta pentru copilul meu.
pup.
ps. f faine pozele, frumoasa garga cum o stiam.

Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
lizzy spune:
am pus pe prima pagina si copiii sarbatoriti. m-am muncit in fel si chip sa fac cumva pe coloane textul, asa cum se poate face in word dar m-am lasat pagubasa. asa ca e un carnat lung si atat
daca doreste cineva sa se joace... sa o faca oriunde pe parcursul subiectului si eu schimb imediat prima pagina conform noii variante. iar urmatorul capitol il deschid cu userul comun ca intre timp am aflat parola...
personal consider ca putem renunta complet la lista. si asa nu se mai da mare importanta zilelor de nastere. lui miraco nu i-a zis nimeni nimic. nici macar cu intarziere. si eu stiu ca ea citeste
in fine...
cine vrea sa i se spuna la multi ani poate intra si povesti cum a petrecut...
marturisesc ca sunt un pic dezamagita de activitatea de pe topic. dar nah... cineva tre sa ramana sa stinga lumina... ![]()
lizzy spune:
laura, eu ti-am spus parerea mea legat de gradinita si bona. ce nu inteleg in final este de ce nu poti sa privesti din afara cumva toate astea si sa iei o decizie clara. nu cred ca-ti face bine nici tie, nici lui. crezi ca el nu simte nimic din toate tensiunile astea? daca totul e asa cum spui, atunci nu cred ca dani e indiferent... iar refuzul asta legat de pampers e ... imi pare rau, e un semn, asa cum il vad eu prin mesajele tale.
este doar o parere neavizata, dar sincera, din afara. tu insa esti singura care poate sa vada situatia in ansamblu si poate schimba ceva. pt mine nu mai exista "nu pot". chiar daca ar exista, atunci l-as inventa pe "se poate" intr-un fel sau altul...
danutz spune:
Si nu fiindca ne-a tras Lizzy de maneca, am vrut sa scriu toata ziua dar abia am terminat cu citit-ul si nu am mai apucat...
La multi ani Madaluta!!!
La multi ani Miraco!!!
Iar pe Lucia eu chiar vreau detalii de la Danes, fiindca vrem si noi acolo!!!
Asa ca Lucia...hai la apel!
Dbunny spune:
laura pai daca face moale nu-i constipat. Nu toti fac zilnic. sau poate face moale de la laxante ca al meu. dar mie nu mi-e clar plansul o ora jumate!!! fisura interna? ceva dificil de vazut? l-au cracanat bine?
Laxantele ce le-am primit noi sunt destul de taricele...face moale si-i vine de nu se poate abtine. noroc ca nu-l doare burtica, ca de obicei laxantele dau si crampe...sau diarie.
cu bona...daca tot cauti gradinita, scoate-o cu totul din program. la ce-ti serveste sa bagi pruncul la gradi daca de-acolo tot Geta il scoate?
lizzuca, ruxandra, iulia stefy felicitari pt progresele cu pampersul
dia voi cum stati cu burtika, ati facut copro?
de ramsan si burtika din dotare nu mai stim nika?
In dupa masa asta am fost la mare. Dani inca delireaza
a sarit, s-a jucat, s-a balacit, nici macar de galetusa n-a avut nevoie. Abia astept sa repetam...voi ce fel de jucarii luati cu voi la mare? ca azi am ramas in pana de idei...o cumnata i-a facut cadou u pistol de apa, dar dani stropeste oamenii la greu...deci il lasam pt curtea noastra...
pup
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
Dbunny spune:
am uitat sa spun ca noi la capitolul scutec l-am scos la somnicul de amiaz..dar spalat cearceaful protector tot la 4 zile
Azi in drum spre plaja, urcati in masina a inceput sa planga spunand pipi...casa pipi, pana acum n-a facut pipi pe strada niciodata, noroc ca nu era o strada po****ta sau principala...si ca sa faca din picioare trebe dat slipul jos si cracit bine![]()
stie sa-si dea jos singur chilotul, se pune pe olita, dar de cele mai multe ori cere sa fie dus/pus. Apoi se chinuie sa rastoarne olita in wc
...si trage apa bineinteles.
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
iulia-stefy spune:
La multi ani, Miraco!
Diana, felicitari lui Marc. Si la noi a fost foarte usor.... Seara mai facea, dar cu timpul se va obisnui... Iar cu faza de la restaurant.... a fost tare....
Laura, eu zic ca asta-i decizia cea mai buna. In ceea ce priveste
kk, e rau saracutul.... Multa sanatate.
Ruxandra, felitari la cavaler...
Kiki, Garga e o dulce... care continua sa ma imbolnaveasca cu ochii ei mari si frumosi...
Dbunny, felicitari lui Dani. Si Stefy se aseaza acum singurica, nu mai striga dupa mine sa o pun.
Aseara, venind din parc, fuge langa un gardut verde si numai ce o vad ca-si ridica rochita pana la gat isi da jos chiloteii si cand ma vede ca am ramas muta.... imi zice foarte calm... mami fac pisu... Se aseaza pe vine si dai... Nici n-am avut timp sa reactionez....
Poze din mai 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
kikineata spune:
Dbunny, tie nu ti-e deloc deloc rusine ca stai la mare ??![]()
Mor cand povestesti. Noi acu ceva ani am stat in Calella mi-a placut tare, dar...numa de plaja nu-mi ardea. Zece zile zilnic luam trenuletzul dimi, mergeam in Barcelona si-o luam la picior. Shopping nu mai zic. a ramas destinatia mea preferata. Dar acum m-as multumi si c-o Praga, Viena....ehhhh vrabia malai viseaza![]()
Am un gand ascuns
. asta apropos ca ma-ntreba Garga...ce e gandul, mami?
. Unde fac copiii pe plaja pipi dar mai nasol...no.2??
Apropos de Garga, replici scurte zic:
- am un lapsus, chiar nu-mi aduc aminte![]()
- nu am dispozitie
sa merg in parc
- stai jos sa vorbim la acelasi nivel
- sunt mica printesa cu tatal ei, adica regele iar tu mami cine esti? tu esti regina
kikineata spune:
Am uitat una tare. O intreb pe cine iubesti cel mai mult?
Garga...pe nimeni
io insist chiar pe nimeni?
ahhh, ba da pe mine