Fulguleti de nov-dec 2006 (216)
Raspunsuri - Pagina 14
Donia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui asiza desi ultima data a batut-o la propriu pe instructoare cand l-a bagat cu capul sub apa |
Ce mi-a placut!
Dar asta inseamna ca tu nu intri cu el in apa?La servici a fost bine, e mult de lucru, normal, foarte obositor, mai ales ca am inceput cu 12 ore dintr-un foc, asa ca azi parca sunt batuta. Insa colegele par faine si asta e un lucru tare bun, se lucreaza mult in echipa.
kikineata, de ce ai chelit gargarita? Tare bine ii sta in tinuta aia!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
ruxandra_sb spune:

La multi ani Radu de Porumbita 

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
iulia-stefy spune:
La multi ani, Raducu!
Kiki, ce dulce e Garga cu replicile ei.... Cel putin ca se iubeste pe ea....
Laura, capul sus... va trece. 
Donia, multa bafta....
asiza, felicitari inotatorului....
Poze din mai 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
Am si eu o intrebare.... Spuneti-mi ce fel de medic sa consult pentru a-mi rezolva problema cu transpiratia cu care am ramas din ultimul trimestru de sarcina si pe care nu mai reusesc s-o rezolv.... Iarna-vara transpir de groaza si deja m-am saturat si medicii la care am mers ma tot duc cu... pluta...
Poze din mai 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Yagmur spune:
Buna dimineata,
Nu am citit nimic din urma, dar vreau sa va mai zic cate ceva despre noi.
1. Azi cred ca semnez contractul pentru noul apartament. Bineinteles ca nu pot sta linistita si acum sint stresata ca poate si noul proprietar se gandeste sa vanda, desi i-am spus ca sintem chiriasi de termen lung... dar deh, eu si piticii mei sau mai bine zis premonitiile mele...
; o camera este nemobilata, iar Luca va dormi in camera lui, insa in pat matrimonial.. el nu este prea incantat de mutare, dar sper sa fie bine pana la urma.
2. Luca este bine, am fost la inot cu el, nu a fost mega incantat, dar mai vrea sa mearga.... am fost impreuna cu Denis si acum vrea sa mai mearga... Nu ii place deloc sub apa, imi tot zice cum a cazut el sub apa.....
Acum este super incantat de noul lui trotineta, are inca vreo 527 de vanatai...
. Capitolul pampers: acasa nu prea mai are accidente, dar afara refuza sa faca kk, la pipi mai zice.. dar kk chiar daca zice, refuza sa stea la copacel.. asa ca tot in chilot e mai bine. Acasa insa zice, isi duce olita in spatele patului, imi spune sa plec.. arunca olita si trage apa...
Eu, inca lucrez 4 zile/sapt, dar cand lucrez nu am timp nici sa respir.. cand ma intorc de la mare voi trece la program normal, ptr ca de 2 zile stau pana la 8 seara la munca...
Pe 19 iunie sintem in Bucuresti iar pe 21-22 plecam spre 2 mai... poate, poate apuc sa vad ceva mamici din Buc...
Va pupam dulce, dulce Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
asiza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Donia
Ce mi-a placut! Dar asta inseamna ca tu nu intri cu el in apa?La servici a fost bine, e mult de lucru, normal, foarte obositor, mai ales ca am inceput cu 12 ore dintr-un foc, asa ca azi parca sunt batuta. Insa colegele par faine si asta e un lucru tare bun, se lucreaza mult in echipa. Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat. |
Ba da, si eu intru cu el in apa ca altfel nu se poate. Daca la prima sedinta, primele cateva minute a stat efectiv incolacit de mine, acum e mai relaxat, pluteste singurel, ba chiar da din manutze si din picioruse incercand sa ajunga la jucariile din apa.
12 ore???? Muuult...cred ca e extrem de obositor! Si cu Cristinel ce faceti? Il duceti la gradi?

lizzy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia-stefy Am si eu o intrebare.... Spuneti-mi ce fel de medic sa consult pentru a-mi rezolva problema cu transpiratia cu care am ramas din ultimul trimestru de sarcina si pe care nu mai reusesc s-o rezolv.... Iarna-vara transpir de groaza si deja m-am saturat si medicii la care am mers ma tot duc cu... pluta... Poze din mai 2009 Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006) |
ar trebui sa aiba legatura cu glandele, cred. deci la un endocrinolog bun. intreaba la fete de iasi. si in mod sigur un set de analize complete sunt necesare.
am o problema similara cu a ta, dar stiu clar ca este pe fond nervos. am zile in care sunt foarte agitata, stresata, cu premonitii si presentimente aiurea - care aparent nu au logica - ei bine in zilele alea elimin la toxine pe calea asta de numa'.
am facut analize, am fost la endocrinolog, n-am nimic in neregula. totul mi-e la alt nivel.
posibil sa te ajute si un regim de detoxifiere a organismului, pe termen lung. adica hrana "vie" (neprocesata). cauta pe net elena nita ibrian - are mai multe carti pe tema asta, inclusiv carte de meniuri. eu tocmai am comandat pt parintii mei. dar cred ca e utila in orice caz de organism dereglat.
lizzy spune:
asiza, este vorba despre marc.
donia, ziua zero este intalnirea cu neuropsihiatrul, cu psihologul si cu diagnosticul. nu vreau sa vorbesc despre asta acum.
doar ca stim in principiu ce avem de facut, mai sunt cateva investigatii de facut si ne vom apuca de treaba dupa operatia de la ORL.
care operatie (DACA zice nenea dr ca nu se poate amana) va avea loc marti dimineata la Marie Curie (Budimex). tot ieri am facut programarea pe bune. toate s-au lamurit cumva ieri...
va fi totul bine. nu concep altfel.
Laura13 spune:
ca sa nu raman datoare ...
Poze de la peste
Poze de la munte
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
kikineata spune:
Dandusa, multam fain. Bun pont. Luam pungutzele dupa noi. Gandeam la ceva cat de cat similar dar ma gandeam ca se uita unii chioras, na.
Donia, Garga transpira fff tare la cap cu toate ca parul e fin/subtire. E leoarca afara, la som, la mare vor fi 2/3 dusuri pe zi. Perna /patul la som insemnau un rotund ud de vreo 30 cm diametru. Nu-i de ici colo. Si se incurca la spate ca la oitze de frecat de perna.
A tuns-o tati, in 5 min era asa mandra. Cu oglinda in fatza sa vada ce i se intampla. Fetitzele in parc, unele evident vor cheliutza acum.
Spor la job, mamaaaa enorm 12 ore, 10 mai e cum e, dar 12....hmmmm