Regasiri (34)
Raspunsuri - Pagina 6
Dbunny spune:
roxana bien ca grena ala nu s-a impregnat in alte haine...la noi sunt produse care nu lasa sa se decoloreze hainele, dar daca materialul e rau impregnat, ce tre' sa iasa va iesi...eu l-as lasa in apa cu niscaiva otet, vreo cateva ore...apoi clatit in cateva ape...
dastefa de cate saptamani esti? si eu am avut greturi, cam 19 saptamani...rontaie ceva tot timpul, sau o portocala taie greata...eu am apelat si la pastile ca nu mai puteam. Mare artista scumpa ta
ank pitica-i ok?
dodo ce scumpi sunt, mai spune-ne de progresele lui Bodo...
maya speram ca tatal tau sa se recupereze complect cat mai repede
eu am fost cu cortul vineri noaptea, eu cu inca 14 fete... a fost distractiv...dar nu mai e cum a fost odata. cand eram tineri eram innebunite dupa asa ceva...acu...nu mai dormi asa bine intr-un sac de dormit, te deranjeaza tantarii noaptea si sari 3 km in sus daca cumva a intrat un paianjen la tine-n cort. partea frumoasa e ca am facut yoga(???) activitati de relax pe malul marii, noaptea la 11 era toate intinse pe nisip privind stelele si ascultand valurile. Apoi am facut concursuri de mimica, cantece si voie buna...
Paco si dani au dormit la soacramea, si a doua zi au venit dupa mine...pe Dani in urlete l-am luat acasa. e topit dupa plaja, mare, apa, nisip...
Si cu ocazia asta lansez o tema: pruncii vostrii fac scandal la ora de plecat acasa? Cu dani nu ma mai inteleg in aspectul asta. nu vrea sa parasesca parcul nici in ruptul capùlui. Stam cam o ora jumate de vreo 4-5 ori pe saptamana si nu-i de-ajuns. Din cauza caldurii nu mergem mai repede ca-i arsita. Si cu plaja nici nu va povestesc...plans cu sughituri, d'apai era deja ora 1 si de la 12 ardea soarele de mama focului...
pup
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
roxana c. spune:
Dbunny, si Calin urla cand il bag in casa, cred ca-i chestie generala, il mai distrag atentia, ii spun ca mergem in casa si facem baie, sau coloram...chestii care stiu ca-i plac, uneori merge fara sa urle, alteori ....nu tine, si cand intra fara scandal, ma tin de cuvant si il bag in baie sau..fac ce-i spun, copiii au tinere de minte si daca nu te tii de cuvant o data, te tin minte
Din halatul ala nu mai iesea culoare, doar puf, si e stresant rau, incerc sa-l bag si in otet, eventual ii pun prenandez in apa
Dastefa, ptr greturi la mine mergea o gura de apa mai rece, asta am descoperit-o spre sfarsitul greturilor, dar mergea de minune. Si...rabdare, trece si perioada asta .
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
mayaione spune:
Dbunny te invidiez, vreau si eu cu fetele o noapte de rasfat...dar de unde fete???? Ca am mai propus eu dar ori nu le lasa sotul, ori nu au cu cine lasa copilul etc. Eu chiar simt nevoia sa plec macar o zi sa imi linistesc mintea si sufletul, ca in vremurile bune.
Cat despre tema zilei, pe Ana o anunt cu 10 minute inainte ca urmeaza sa plecam si ea zice mereu "mami mai lasa-ma o clipa" si nu stie cand trece clipa si o iau. Daca ii place f mult undeva cam greu cu convinsul, ca face si ea destul de urat, dar o anunt calm ca a fost invitat clovnul in locul respectiv si singura vine "mami m-am plictisit, hai sa mergem acasa", nu suporta clovnii, dar nici nu-i mai e asa frica ca inainte. Dar daca ii vede, prefera sa plece.
Dastefa pentru greata ia Rennie, sper ca am scris bine, eu numai d-asta am luat in sarcina si chiar functiona.
Ana adora sa picteze, din pacate, isi manifesta talentul pe peretii nostri, o sa fotografiez capodoperele, o sa zugravim din nou cand mai creste, asta e. Un prieten ne zicea ca ar trebui sa le pastram, sa-i aratam cand va fi mare dar sunt numai mazgaleli, e ceva abstract, nu prea prindem ideea.
dastefa spune:
dodo ce frumosi sunt puii tai impreuna!Mai am cateva cunostinte la care am avut ocazia sa urmaresc scene de legatura profunda intre frati.Ce frumos comunica si ce bine ii face celui mic un frate apropiat ca varsta
tema si la noi e cu jale la plecarea din parc dar incerc sa nu plec in hohote de plans ca nu-i mai trece-de ex la noi mai fct urmatoarea schema-o pun sa-mi promita ca ne mai dam de 3-4 ori(pe topogan,balansoar) si apoi mergem.Si numaram impreuna iar cand se termina ne mai dam de vreo 2 ori si ii tot amintesc ca a promis si pana la urma reusesc sa o urnesc.daca nici asa nu merge ii promit ca mergem sa cumparam bomboane si de obicei asa merge
Mihaela 7+ Daria-Stafania-16.11.2006
mayaione spune:
Buna dimineata! Ma gandeam ca am ajuns un parinte problema pentru gradinita, paranoia cred ca sunt etichetata. Cred ca e un stres in plus urmarirea asta online, adica observi f multe aspecte care nu-ti convin si care scapa educatoarei, dar deja e absurd sa comentez zilnic si ma zbat pe aici de nervi. O tot bate o fetita dar aceea fetita niciodata nu e pedepsita sau sa i se atraga atentia. In schimb Ana la orice chestie e pusa pe fotoliu, probabil ala e coltul de pedeapsa. Si mai e si gelozia intre ele, e o fetita mai mare, v-am mai povestit eu care din prima zi s-a luat de Ana si-i tot spunea "sa stii ca eu sunt printesa gradinitei si sunt mult mai frumoasa ca tine". Si eu incercam sa aplanez si le ziceam ca toate fetitele sunt frumoase si sunt prietene etc. Cea mare conduce jocurile si are grija s-o excluda mereu pe Ana si o vad mereu retrasa si trista si mi se rupe inima. Dar chiar nu imi mai vine sa comentez, imi pare doar rau de ea, nu stiu daca intelegeti pozitia mea, toti sunt copii si nu e vina lor, doar ca probabil asteptarile mele de la cadrele didactice sunt deja utopice. Regret acum enorm ca nu m-am facut educatoare, as fi putut pune in practica tot ce visez eu sa ofere un cadru didactic dedicat in totalitate profesiei. Poate ma apuc din toamna.
dolores spune:
imi place tare mult poza lui donu cum o tine de mana pe surioara lui. recunosc cinstit ca mi-au dat lacrimile..semnifica atat de mult acea poza..imaginile vorbesc de la sine
sa va dea DD sanatate si mereu sa va pazeasca
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui Pt voi Bazar pentru Bogdan Blogul lui Bogdan-Andrei Varsta lui Donu' Bodo Varsta Isabella-Elena goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! |
dolores si David Cristian -22.11.2006-
Dbunny spune:
mayaione ai dreptate, cateodata nici nu vrem sa stim ce se intampla cand noi nu suntem, dar daca ar fi sa am o camera acasa la soacramea cand il las pe Dani, crezi ca n-as gasi sa bag de vina? sunt atatea lucruri care nu-mi convin...
am fost la mare, de la 5 la 8.30 Dani s-a balacit la greu, s-a jucat in nisip, nu i-a mai tacut gurita de bucurie...dupa ce dau jos 7 kile si ma bronzez nitel pun poze
Roxana cum merge dieta?
dolores tu o surioara pt David n-ai in planuri?Priveste partea buna, in concediul de maternitate de 2 ani, stai acasa si cu David
koko, alexandra, bambo chiar nu mai vor sa stie nimic de noi?
pup
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
mayaione spune:
Buna dimineata! Ce rar intrati mai fetelor!
Miro pe unde ai disparut? Te-au acaparat complet cei doi feti frumosi?
Ank pe tine ma bazam, mai scrie si tu.
De Koko nu mai stim nimic de destul de mult timp, ne e dor de voi!
Dbunny pai ce mai stai, fa-i cadou de ziua ei o camera si o pui sub urmarire. Eu nu sunt absurda, e normal sa apara mici incidente, se mai ciondanesc, se mai lovesc, eu sunt revoltata doar de impactul avut asupra comportamentului Anei. Sa zicem ca-s de acord si cu pedepsele, dar numai in masura in care le stapanesti. Adik pui copilul la colt, nu o ora, ci in functie de varsta care o are si ma intereseaza si ce atitudine ai cand se termina time-out-ul. Copilul trebuie imediat reintegrat si incerci sa-i spui de ce l-ai pedepsit. Pai pe Ana ieri nu a mai luat-o nimeni de la colt, pana s-au dus la masa. Nu-i normal. O mai las sapt asta, mai observ una alta si o retrag daca continua asa. La joaca a devenit f fricoasa, nu se urca pe tobogan daca sunt multi copii, se fereste, clipeste des din ochisori, ea care inainte era prima avea mult tupeu. Asta inseamna ca ceva se intampla la gradinita cand ies la joaca, ori e batuta de cei mai mari ori e mereu lasata ultima. Chiar ma doare sa o vad schimbata in rau din punctul asta de vedere. Mai bine o tin acasa si lucrez eu cu ea, pai o duc sa imi distruga toata munca mea de 2 ani cu ea? Ana se integra imediat oriunde, avea tupeu, era si iubitoare, acum parca e alt copil si nu mai tolerez asta.
dastefa spune:
maya pacat ca o poveste inceputa asa entuziast trebuie sa se sfarseasca asa.Eu de felul meu sunt mai circumspecta cand totul pare prea ok si singura imi impun sa nu ma entuziasmez prea tare ca sa nu cad prea de sus cand descopar si alta fata a lucrurilor.Oricum mare pacat ca nu a fost totusi asa cum ne-ai descris-o initial.Dar cu educatoarea pe care Ana a indragit-o mai mult tot asa stau lucrurile?
Dbuny ce fain ca ati inceput balaceala.Daria imi cere din iarna sa mergem la mare,are amintirile vii de la mare de anul trecut.Din pacate cred ca zicem pas anul asta si ma doare sufletul pt ea.
si daca tot e sa strigam dupa fetele care ne lipsesc eu as trece-o in lista si pe Dayanara
Mihaela 7+ Daria-Stafania-16.11.2006
mayaione spune:
Dastefa nici nu mai stiu ce sa zic. Azi a fost o zi ok la gradinita, incidente doar mici. Sotul s-a dus croit sa spuna ce are de spus dar cand a ajuns acolo Ana era la ora de gimnastica si cand a coborat prima la care a alergat in brate era dna educatoare si o iubea nevoie mare. Asa ca nu a mai zis nimic, o sa mai urmarim cateva zile, e posibil ca eu sa percep gresit de acasa ce se intampla acolo. Dar o discutie tot o sa am pt ca nu vreau sa am niciun dubiu atata timp cat e vba de educatia copilului meu.
Mi-ar parea rau s-o retrag pt ca imi place mult cum e gradinita, eu am ce am cu doamnele. Patronii vad ca sunt dispusi sa discute sa investeasca mereu, sunt f ok. Azi le-au adus aparate de purificare a aerului. Mancarea e f buna, Ana a luat 1 kg de cand o duc, mananca cu pofta si ii place.