Regasiri (34)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

buna fetelor

noi am fost la spital.
miercuri noaptea spre joi (adica exact acu o saptamana) la ora 1 noaptea am plecat cu ea la urgenta ca nu mai putea sa respire
bineinteles ca a plans la control, la pus flexura, apoi a plans cand am ajuns in salon ca vrea acasa
a doua zi nu m-a slabit din "vreau acasa", cand a venit dimineata dra la control i-a spus si ei plangand "te rog frumos, vreau acasa". zau ca mi-au dat lacrimile cand am vazut cum implora sa mearga acasa.
partea proasta este ca asa a tinut-o toata ziua respectiva, a plans incontinuu, a avut doar cateva pauze in care s-a jucat.
i-am spus ca o sa mergem a 2-a zi acasa si sa venim sa faca tratamentul la spital
a doua zi a fost foarte fericita ca o sa mearga acasa, insa dimineata la controlul doctorei ni s-a comunicat ca nu mergem acasa ca pe langa laringita are si o forma usoara de pneumonie
am fost distrusa sa aud ca o sa raman cu iulia in spital pana marti cel putin (era weekend lung si nu se fac externari in weekend) in conditiile in care stiam ca o sa ma bata mereu la cap sa o duc acasa
in fine, au fost multe peripetii, ne-a facut iesirea vineri (la cererea mea) si dupa multe discutii am reusit sa convingem dra sa ne dea sa facem tratament la spital din 8 in 8 ore
cand am ajuns vineri cu ea acasa, dupa ce a mancat a dormit 3 ore neintoarsa (ea nu doarme mai mult de 2 ore la pranz)

acum este bine
maine dimineata la 6 face ultimul antibiotic in flexura (noi ii spunem "fluturas") apoi o scoatem
deja am pus fluturas la 2 maimutoi si "le dam sa bea apa" de cateva ori pe ora
maine o sa scoatem fluturasii de la mana si la maimutoi
la 2 la pranz avem infatzisare la dna doctor si la orl sa ne spuna daca suntem mai bine
si sa ne spuna cu ce tratament sa continuam
ia deja antibiotic de o saptamana incheiata
si miroase toata numai a medicamet
este nespalata pe cap de o luna
ma mir ca se mai piaptana parul ei
si deja este o caldura... ca transpiram cu totii... iar asta pentru parul ei este super
din cauza ca este ea bolnavioara nici nu dam drumul la AC si ne coacem cu totii in suc propriu
a mai ramas cu niste muci si o tuse care se manifesta cand se acumuleaza mucii si cand plange
eu o banuiesc ca mai are ceva rosu in gat, nu cred ca a trecut de tot
ma bucur ca ii place ceaiul de tei cu miere si lamaie, ca asa pot sa ii dau ceva cald pentru gat
daca ii spun ca am pus un medicament in el il bea tot, asa drag ii este sa ia medicamente
asta pentru ca toate de le are sunt dulci si bune la gust
eu nu m-am dus inca la servici, o sa ma duc abia vineri
atunci o sa vina mama mea sa stea cu ea, ca bona a profitat de ocazia asta si a plecat la bucuresti la fiu-sau

maine dupa-amiaza o sa mergem la tea la serbare
tea este fata nasilor si termina acum clasa intai
tea o sa fie printz
ea dintotdeauna si-a dorit sa fie baiat
i-am zis iuliei ca o sa spuna si ea o poezie si deja am facut ceva repetitii cum o sa spuna ea poezie acolo
sper sa o lase si pe ea sa spuna poezia

acum ma duc si eu la nani
sper sa fie prima noapte in care nu ma trezeste

va pup , noapte buna

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

of Angi pare asa rau pt Iulia.Dam un pup dulce printesei sa se faca bine cat mai repede si neaparat sa spuna poezia.Tinem pumnii

Mihaela 7+ Daria-Stafania-16.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Angi o pupam pe Iulia si sa se faca repede bine! Ana a ramas cu mucisori de acum o saptamana si ceva. Nu mai pare racita, dar din cand in cand ii mai curg mucii, in special cand plange sau se enerveaza. Nu am patit-o niciodata, fi-r-ar el sa fie de virus. Si la mine la fel e, eu luasem de la ea si tot asa am ramas, am nasul plin uneori. Nici nu stiu ce sa-i mai dau sa-i opreasca odata. Am siropelul de muguri de brad si propolis, ii place rau si il ia. Celalalt de cimbru nu-l vrea, desi e mult mai eficient, dar nu-i place si nu pot decat cu forta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

pe toata lumea!
Of Angi!!! Multa sanatate printesei si sper sa nu mai ajungeti niciodata la spital.
Dbunny si la noi e chin sa plecam e unde ii place. Ii zic ca e ultima oara de 2-5 ori, iar apoi o iau pe sus. Cateodata plange, da am noroc ca uita in 2 minute.
Maya sper sa fie bine cu gradi, ca tare ii placea fetei!
Dastefa mai ai greturi?
Dodo tare frumoase pozicile.
Fug la treaba....am niste zile...

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Of, n-am apucat sa mai vad din poze, sper ca de saptamana urmatoare sa am timp berechet

Angi, brrr, o inteleg asa de bine pe Iulia ca nu vroia in spital....eu am 38 de ani si tot asa sunt si eu, nu suport spitalul de niciun fel. I-a facut pana la urma si exudatul? Raceste prea usor, si face forme destul de urate dupa cum ai mai povestit. Multa sanatate va doresc!

Dbunny, dieta aia am tinut-o o saptamana, dadusem 5 kg jos, acum am in minus doar 2, de luni o incep iarasi, si vreau ca pana la sfarsitul lui iulie, cand plec in concediu sa nu mai pun nimic dulce in gura, nu de alta, dar cand m-oi dezbraca, se vor speria aia pe plaja. Am 89 kg, sa ajung la 85 macar, si sunt multumita cat de cat, daca ajung la 80 ma imbat

Maya, nu stiu ce sa-ti spun, imi pare rau ca se intampla asa, totusi...mai ai rabdare si vezi in continuare ce se intampla, o saptamana- doua. Eu zic ca poti vorbi si cu directoarea, spui ca e deschisa la alte pareri, idei noi. Vorbeste deschis cu ea si spune-i ce nu-ti convine, apoi dupa aceea vezi ce se mai intampla. ( si ce daca va spune ca esti un parinte problema...d-aia nu mai poti tu, tu vrei ce-i mai bun ptr copilul tau si mi se pare ca asa vrem toti, nu? )

Ank, tu parca spuneai de poze cu Erica cea cheliuta, ai pus si nu le-am vazut eu?

Dolores, voi ce mai faceti, ati luat bilet ptr mare?

Mirona , ce mai faceti ?

Cu Dayanara ce este, ca n-a mai scris de nu mai tin minte. Parca a fost in tara, nu?

Hi, hi, am uitat sa va dau cafea, dar acum cred ca este tarziu, ati baut deja.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Roxana aruca cafeaua ca mi-e tare somn! Poze n-am pus ca nici nu am apucat sa descarc din aparat, plec de la munca la 18-19, ajung la mama si iau capra , stau afara pana la scubi, curat, baie , bagat nebunu la culacare(a inceput sa se culce iar dupa 12) si tot asa, de sunt franta. Nici in week-endul asta nu cred sa am timp, ca duminica ma duc la mot la cumnatu, iar sambata program de voie la smotru si bucatarie.
Dc gasesti leacul de ajuns la 80 kg mi-l daui si mie , da?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Roxana tu parca ai incercat dieta daneza, de 13 zile? Vreau si eu s-o incep de luni ca duminica taie matusa porcu si nu ma duc sa salivez pe langa gratare. Eu mor de ciuda ca s-a blocat cantarul la 58kg, nu mai pot da jos nici 100 gr si nu inteleg, ca daca ma vedeti cat de putin mananc, va mirati de unde sunt asa. Mult nu am de dat jos, vreo 4 kg si o sa fiu vis, dar asa de greu merg astea 4, of si inainte nu aveam eu treaba cu grasimea, eram snur si mancam muult mai mult. De cand am nascut nu mai reusesc sa imi revin.

Mergi la inceput

Bai am niste nervi de simt ca pocnesc!

Va spuneam eu ca facusem rezervare ptr ziua Oanei,astazi, la o pizzerie. Si vorbisem ca sa stam in salonul de nefumatori, care e mai mic, numai noi. Si ce-mi vine sa sun adineauri, sa le spun ca in loc de profiterol vreau inghetata, ca m-am gandit eu ca nu stiu la cati le plac eclerele alea , pe cand inghetata nu cred ca e vreunul caruia sa nu-i placa. Si ca sa aflu ca de fapt a fost o greseala, ca salonul acela era inchiriat deja, unei salariate de-a lor, tot cu copii, si ca daca vreau imi poate face si impreuna cu aia, auziti voi, calare acolo toti, sau sa imi faca un separeu in salonul cel mare, ca oricum nu prea sunt clienti , si nu ne vor deranja. Ei, ce ziceti, ca am simtit cum mi se urca sangele-n cap, si ca incep sa scot flacari pe urechi. Am inceput sa urlu la aia , ca puteau sa ma anunte nesimtitii, aveau nr meu de telefon. Nu mai ma duceam in alta parte ca nu zapaceam copiii sa le spun alta locatie, dar asa, daca nu sunam azi aflam diseara cand ma duceam acolo, si cred ca faceam box cu ei. Si aici nu mai ma duc eu cu laptopul ptr muzica, au ei muzica, in salonul asta, acum sa vad ce muzica, s-a apucat Marius acum sa traga muzica din calc pe cd-uri.

Mergi la inceput

Am apasat aiurea si mi-a plecat mesajul, mi-era frica sa nu-l fi pierdut.

Ank, am livrat cafeaua, am trimis-o cu fan curier, a ajuns, te-a trezit?

Maya, da, cura aia am tinut-o, cu mici modificari, in loc de carne de vita am mancat piept de pui, spanacul ala l-am sarit...da rezultate, dar nu trebuie sa vezi nimic in jur, sa poftesti. Cel putin eu sunt pofticioasa rau, dar rau de tot, la dulciuri. Ma abtin de la orice, dar nu si la dulciuri, sau hai sar de o ispita, sar si de a 2-a, dar deja la a 3-a gata, ma impiedic de ea si-o inghit.

M-a sunat acum una ca e de la nu stiu ce firma, ceva cu dieta si nutritie si ca m-a recomandat sotia lui var-miu, ca sapt asta pot beneficia de o consultatie moka, si sa ma duc dupa ce ies de la servici, azi, dar azi am treaba, asa ca ma duc maine la 14.30, cand plec de aici, sunt curioasa ce-o fi. Diseara ma voi intalni si cu sotia aia a varului meu, s-o intreb despre ce-i vorba. Va tin la curent.

Mergi la inceput

Roxana pai ai dat ceva, eu citisem ca numai pui kg la loc daca reusesti s-o tii, chiar daca revii la alimentatia dinainte. O sa vad si eu ce pot sa tin din ea.
Nasoala faza cu rezervarea, ce nu suport si eu rasturnarile astea de situatie. La motz la Ana rezervasem o sala mai mica, apoi ne-au zis ca era ocupata si vor cauta alt spatiu, sa ma ia cu rau. Norocul nostru a fost ca unii care aveau botez au anulat botezul si nu au avut decat sa ne ofere sala alora, care era super frumoasa.
La Multi Ani pentru Oana si sper sa va distrati super!

Mergi la inceput