Regasiri (34)
Raspunsuri - Pagina 5
mayaione spune:
Buna dimineata!
Dolores finul nostru care are 4 ani, ultima oara cand am fost la noi i-a zis Anei "marta vorbareata". E cateaua din desenele de pe minimax care a papat supa alfabet. Si Ana era f mandra ca seamana cu Marta vorbareata. I-am luat niste caiete pt grupa mica si ieri ne uitam impreuna pe ele si erau niste flori, identifica ea 3: laleaua, ghiocelul si trandafirul, apoi jos erau margaritar, floarea soarelui si mac si p-astea stiam ca nu avea de unde sa le stie si o intreb daca stie. Si ea "da, stiu"..."si ce flori sunt daca stii", replica: "sunt niste flori minunate". Ea nu spune niciodata ca nu stie, baga cate una d-asta de mor de ras.
Cel mai des foloseste "mami am o idee.." si propune ce-i trece prin cap, e asa dulce, a invatat f multe cuvinte, are vocabular clar de om mare. Ieri am fost la ziua unei fetite si erau toti fascinati de ea, nu le venea sa creada ca are doar 2 ani si 7 luni la cum se exprima. Aaaa..i-a zis ieri lu bunica-sau, care bause putin cam mult "tataie, de ce te uiti la mine cu ochii astia goi", am ras de numai puteam toti, asta o stie de la calculator de la chirila. Retine f repede expresiile care-i suna ei interesant
mayaione spune:
V-am zis parca ca l-am internat pe tata la elias, azi am aflat si vesti mai bune, nu e f grav. Adik doar ficatul e afectat de hepatita C, dar se poate trata zice dr. La colon si stomac nu are nimic, ne-a fost teama sa nu aibe neoplasm ceva si metastaze, bine ca e cat de cat ok, ca nu mai suportam sa trec iar prin ce-am trecut cu mama, e mult prea greu.
roxana c. spune:
Neata!
Va era dor de-o cafea facuta de mine? E gata, poftiti de serviti!
Nu am citit din urma, n-am vazut poze, voi recupera eu. Sunt pe ultima suta de metri, mai am o saptamana si iau vacanta. Daca ati sti ca de-abia astept....macar ptr 3 luni voi uita de lectii, scoala, drumuri....etc. De fapt...trebuie sa ma ocup de scrisul Anei ca scrie oribil, dar cel putin nu va mai fi un program strict, si tot e ceva.
Calin e bine, neastamparat cum il stiti, am aflat de o gradinita langa scoala fetelor- alta decat cea la care a fost Ana- si am auzit numai lucruri la superlativ, ma voi duce in primavara sa vorbesc ptr Calin, speram ca pana atunci sa invete sa-si dea singur chilotii jos, ca altfel nu cred sa-l accepte( e gradinita, nu cresa)
Saptamana asta va fi incarcata, vineri am serbare la Ana, Serbarea Abecedarului , si premiile ( la clasa I se dau premii +diplome la toti copiii, ptr incurajare, cel putin asa a fost la Oana , dar Oana in clasa I a fost la alta scoala, acum...sa vedem), sambata e festivitatea de premiere la Oana, aici tare-s curioasa ce premiu va lua, pe sem asta are media 9.85, dar are pe sem I 9.36 , iar in clasa erau 5 copii in sem I cu media 10, deci cu o medie generala 9.60 va lua premiul 2 sau 3, cred, ca am inteles ca celor cu 10 se da premiu de excelenta. Vom vedea sambata.
Joi m-am hotarat sa-i serbez ziua Oanei, cu o luna inainte, ptr ca in iulie multi colegi vor fi in tabere, la bunici..etc, iar anul trecut nu i-am serbat-o, iar ideea mi-a venit joi, dupa ce 3 zile la rand am fost cu Ana la zile de nastere ale colegilor ei, care-s nascuti in iulie sau august. Joi am stat in telefoane si pana la urma m-am hotarat sa i-o fac la o pizzerie, e la aprox 200 m de blocul nostru, si mi s-a parut ok din toate punctele de vedere, chit ca ma costa ceva mai mult decat in alte parti( si nici cu banii nu stam prea bine, dar e copil bun si facem un efort).
V-am zapacit , asa ca inchei si ma duc sa citesc din urma.
Maya, am apucat sa citesc ultimul mesaj al tau, ma bucur ca tatal tau e bine, nu stiu ce inseamna faptul ca doar ficatul e afectat, dar banuiesc ca-i un lucru bun, se va vindeca, si ma bucur ptr tine, ptr voi
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
dastefa spune:
salut fetele
eu nu am prea reusit sa va scriu saptamana asta dar vine vacanta si sper sa recuperez
eu deocamdata ma "laud "cu o stare de greata de imi vine sa ma urc pe pereti.Nu ma slabeste deloc toata ziua.Imi dau seama ca ce a fost la Daria e minciuna ;a capitolul greturi.Si pentru ca tati tot e in somaj deocamdata i-a revenit sarcina de a avea grija de Daria si de casa
sa va zic acu si ce imi veni cu infrumusetarea.Anul asta am fost diriginta la cl a VIII a asa ca miercuri am avut banchet.Pana la urma nu m-am mai nuantat-am amanat pana in trimestrul II de sarcina.Desi mi-a fost f rau pana sa inceapa banchetul in timpil pretrecerii nu am avut absolut nimic-am topait cu ei,am mancat de toate-super.
ma simt tare ametita si astapt saptamana viitoare sa am timp de niste analize amanuntite
Daria e deocamdata f cuminte si sanatoasa.Abia astept sa-mi traca starea de rau si sa pot sta cu ea mai mult.
si un w/e minunat
Mihaela 6+ Daria-Stafania-16.11.2006
dastefa spune:
miro ieri a implinit Raul 2 luni nu? Mai dati-ne de veste despre voi
Mihaela 6+ Daria-Stafania-16.11.2006
Dodo-pui spune:
,
nu dati;dar mai greu cu timpul....
Si noi am trecut de 2 lunitze:avem 4,8kg si 56cm
Radem impreuna cu mami,tati dar cel mai mult cu Bodo,gangurim....
Va dorim numai bine
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
dastefa spune:
Ce fac fetele mele dragi - pe unde petreceti?
eu am ramas acasa pe motiv de greata maxima.Mi-am trimis fata cu Titi in parc iar eu mi-am facut un pic curaj sa va pun vreo 2 poze
aici
va pup
Mihaela 7+ Daria-Stafania-16.11.2006
ank999 spune:
Neata fetele!
Eu sunt la munca si am un chef de nu mai pot . Si mai si ploua pe la noi!
Maya ma bucur ca tatal tau e bine
Roxana ma da multe evenimente aveti saptamana asta. O sa o tineti intr-o petrecere continua. Arunca si la mine 2-3 cafele
Dodo multe lunisoare si kg inainte!
Miro si voua. Ce mai faceti?
Dastefa frumoase pozici. Sarcina usoara si las ca trec ele greturile
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
Dodo-pui spune:
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
roxana c. spune:
Neata!
Dastefa, am vazut-o pe Daria pictand. Buna idee cu pictatul afara, ca nu picteaza si casa, dar eu n-am curte, ne primesti la tine ?
Dupa ce termin de scris ma duc sa mai caut poze( sunt la servici si e o linisteeeeee....asa ca am timp)
Am luat ptr Ana un halat de baie din Selgros., ca sa-l aiba la inot. Si cum cel pe care l-a avut pana acum era alb initial, iar acum e ruginiu, ca pe unde-l lasa la bazin cred ca-i rugina, si e plin pe la poale de ruginiu, am zis sa nu-i mai iau tot alb, sa fie colorat, daca-l murdareste de rugina sa nu se mai vada. Si am gasit grena. Si miercuri a fost prima data cu el, iar cand a iesit de la dus era grena peste tot, profesoara mi-a spus ca e materialul de vina, sa il clatesc si nu va mai fi asa. Sambata l-am spalat, a iesit culoare din el....la greu, iar scame din alea tot mai cad din el, e ca un puf, nu stiu ce sa-i mai fac, imi vine sa-l arunc, in ce pot sa-l bag sau ce sa-i fac sa nu mai curga din el? Culoare n-a mai iesit, dar scame la greu, cand l-am stors,dupa ce ma saturasem de cate ori l-am clatit- eram grena pe maini, dati-mi idei ce pot sa-i fac , ati mai patit vreuna asa?
De cand tot scriu aici, a inceput sa toarne afara cu galeata, iar Oana e plecata la Bucov, undeva la marginea Ploiestiului, e cu clasa, cu diriginta...i-a dus parintii, cu masinile, a fost Marius cu ea, cand am sunat eu erau bagati toti prin masini. Afara nu mai ploua dar continua sa tune si sa fulgere.
Gata, ma duc sa mai caut poze.
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)