FIV 226

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana_bebe

ALRAK - sa stii ca nu esti neagra esti maritim.
Mi-e frica sa sper prea mult pana la urma statisticile dau doar 20-25% sanse de reusita.
Pana una alta dr. mea s-a razgandit
Vineri, Sambata - cate un Gonal, duminica la 5.30 analize si un Pregnyl de 5000.
Luni la 16!!! punctia. Of sper sa stie ce face! O sa fiu in ziua 19 a ciclului! nu e cam tarziu? Cum se mai prind bebelusii de mine - se stica tot endometrul meu bun pana atunci

Dana, eu am facut in ziua 25 a ciclului si mi-a venit CM exact la 31...ziua in care faci tu este chiar ok.
Eu incep sa cred ca exact asta a fost "secretul" nereusitei mele...

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Ingeras - din ce am citit chiar are legatura !
poate ca ziua 19 + 48-72 ore nu este chiar rau dar nu e departe de ziua 25, iar ziua 25 nu suna bine deloc !!!
nu ne zic fetele "reusite" in a cata zi erau ele?
macar vedem daca are legatura sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

BLUE FLOWER , da, iau inca Arefam + acidul folic si m-au chemat abia joi pe 4.06 sa repet Bhcg-ul.

Dar parca ma bate un gand sa-l repet sambata la Bios, voi ce ziceti?

Iazmin, semne de sarcina au fost cateva dar tot timpul m-am gandit ca sigur e autosugestie asa ca nu prea speram in ele. Am avut usoare ameteli,stari de greata...sani durerosi si tari (apropo in dimineata zilei 7 de la et nu ma mai dureau deloc si erau moi dar pe parcursul zilei si-au revenit plus ca am avut dureri de cap care data trecuta au prevestit cm-ul). Parerea mea e sa stai linistita si sa nu mai cauti semne ca nu sunt intotdeauna reale si fiecare organism raspunde altfel la sarcina. Bafta multa!

Anka Daria, saru'mana pentru dansatoare si...DA ai avut dreptate

Madlen, nu ma las pana nu o iau si pe Kora

Simona , multumesc de sfaturi!
Demne de luat in seama

Blanche, deci se poate, ai vazut! Hai da manuta

Unde si cand e mare intalnire?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Huski, acum am intrat pe forum, felicitari din toata inima, sarcina cat mai usoara si la termen. Ti-a purtat noroc intalnirea:)

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

huski -am un stres nou - in a cata zi de CM ai facut ET?

Mergi la inceput

Ingeras, multumesc mult!

Mergi la inceput

Ralucapaun, sa fii sigura ca da! Multumesc tare mult

Dana bebe, et-ul la mine a fost in ziua 16.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Rami73in caz ca mai citesti, eu incerc sa vin. Numai sa nu fiu deprimata ca am testul pe 05.06, iar pe 6 e chiar ziua mea asa ca mi-a placea sa sarbatororesc impreuna cu Ilinca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Dana bebe , te rog nu mai fi asa de stresata , fii linistita si calma ca dr. stie ce face si in plus de asta chiar TREBUIE sa fii linistita si relaxata in perioada asta. Iti doresc numai bine.
Ma bucur ca nu sunt colorata in negru, ci in maritim, DD o sa ma ajute sa fiu colorata in rosu in cateva luni.

Pupici pentru aspirante , gravidutze si mamici.

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetelor, si mie mi-a l-a transferat pe BB in Z25, iar la mine CM in conditiile normale venea intre 25 - 30 zile maxim in rare cazuri. Va dati seama ce mi-a tatait ca daca imi vine CM tocmai in ziu transferului...Cum azi sunt Z31 sper sa incep sa ma linistesc dar tot cu ochii in chiloti sunt si uite asa sunt: .Eu nu m-am stresat cu chestia asta, daca am avut o stimulare mai lunga si daca BB a crescut in 4 zile (cat altii in 40) am mers pe mana dr. si nu i-am mai "controlat" cu intrebari de genul, dar cat are endometrul meu, daca nu conteaza ca e Z25, etc. Ori am fost cam nesimtita or nu stiu cum sa zic la FIv-ul asta.

Mergi la inceput