FIV 226
Raspunsuri - Pagina 10
oana_cnt spune:
HUSKI, felicitari si din partea mea! Multe, multe!
Mai fetelor, eu nu stiu ce sa zis, sunt cam noua pe aici, dar o data la cateva zile aici se mai anunta o gravi. Semne bune, nu gluma!
Sarcina usoara gravidutelor toate si sa ne luati si pe noi dupa voi la odisee.
Oana, , atunci cand va vrea Doamne-Doamne!
TOATE VIN LA TIMPUL LOR...
http://tt.lilypie.com/fllIp2.png
Dana_bebe spune:
ALRAK - sa stii ca maritim e numarul 2 in lista culorilor mele preferate acesta e motivul pt care l-am ales
cred ca e usor de ghicit care e nr unu. Albastru!!!
Gata - promit ca ma calmez - am vorbit cu maria, cu inca o prietena care are un fiv reusit si ele au facut trasferul in ziua 21-22 - deci tot pe acolo.
stau calma - promit!
sunt cam obosita insa - ma duc in pat poate gasesc un film ceva!
anka - nu fi suparata poate mai apar ceva foliculi! tinem pumii. Oricum bebe iese doar dintr-unul!
claudia79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui huski ziua 10 de la ET , BHCG = 40 nu ma pot opri din tremurat..... multumesc pentru sustinere si incredere va |
de cand am citit azi dimineata nu-mi iese din cap o poezioara din cartea mea preferata-"Aventurile lui Habarnam":))
"Totu-i posibil de-acum inainte
Ce bucurie, avem multa minte!":)) :))
uraaaaaaaaaa!!!!!!!Multumim Huski, mutumim, Doamne!
Succes tutoror fetelor!
ALRAK spune:
Dana bebe, asa te vreau, calma si relaxata. Gaseste si tu un film frumos cu feti frumosi si printese, neaparat cu happy-end, asculta o muzica relaxanta si totul o sa fie OK.
(si mie imi plac toate nuantele de albastru)
Pupici tuturor aspirantelor , gravidutzelor si mamicilor.
Sa dea DD sa avem numai vesti bune.
Doamne Ajuta-ne!
catalina2307 spune:
Fetelor am vorbit cu medicul meu si l-am rugat ceva mai putin obisnuit. Saptamana viitoare vine in Romania. L-am rugat sa se intalneasca cu noi si timp de 2-3 ore sa vorbeasca cu fiecare, sa raspunda la toate intrebarile. Lui i-a placut ideea foarte mult. Ma gandesc ca sunt avantaje de ambele parti.
Nu este necesar sa il mai "vizitati" a doua oara.
Am o mare rugaminte. Sa imi spuneti daca va place ideea , sa confirmati prezenta iar eu ma ocup de restul, urmand sa va anunt ora, data si locul. In principiu va fi sambata sau duminica viitoare.
Cele care vin si au nevoie de o alta parere sa vina cu analizele la ele.
coltul meu de rai
ALINAOPREA spune:
Huski felicitari si din partea mea (cu intarziere dar acum am intrat pe forum)
Sa dea DD sa fii sanatoasa si tu si bebicul si sa te bucuri de sarcina usoara.
Pupici la toate fetele.
Ioanatugs spune:
Huski felicitari iubita!!!Ce veste buna si ce mult ma bucur!! Felicita-l si pe taticul pe care l-am cunoscut si noi si care ne-a suportat discutiile indecente! O sarcina usoara si la termen i-ti doresc!!
Catalina2307 frumos gestul tau, tot respectul!
ellanik spune:
Huski, felicitari din inima.
Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !