FIV 226
Raspunsuri - Pagina 8
many_bani spune:
Catalina vrei sa scot , nu imi place tonul tau. Sigur ca vrei sa faci bine unor copilasi, ok, dar de aici si pana a spune ce ai spus este mult. Capul sus, stii ca eu am imprumutat sau am incercat sa imprumut din taria ta, esti curajoasa si puternica si vei reusii.
16 +
Dana_bebe spune:
Gata a aparut si Dana cu listuta! Nimeni nu vrea sa ma ajute cu ea?
Am facut eco azi sunt 8-9 foliculi mari 19/... pe fiecare ovar - maine ultima fiola de gonal, sambata probabil Pregnyl-ul iar duminica punctia.
HGC
Asima - ziua 16 de la ET, in ziua 14 HCG- 530!
Alina Oprea - ziua 14 de la ET, in ziua 12 HCG -87!!!
Alrak - ziua 11 de la ET, in ziua 10 HCG -0.1777
Huski - ziua 10 de la ET - HCG - 40 Felicitari scumpa noastra!
In focuri:
Mirimir - ziua 13 de la ET
Rizzuca - ziua 13 de la ET
Blue-flower - ziua 8 de la ET
Iana - ziua 7 de la ET
Iazmin - ziua 7 de la ET
Kitta - ziua 6 de la ET
Langa focuri :
Oana_cnt - punctia facuta asteptam vesti despre ET
Dana_bebe - ziua 12 de stimulare
Simona2 - ziua 9 de stimulare
Anka_daria - ziua 6 de stimulare
si
Kora-urmeaza continuarea FIV 5 - ET cu embrioni criogenati
Ingeras -urmeaza continuarea FIV cu embrioni criogenati
orice zapaceala care am facut-o sa mi-o corectati!
ALRAK spune:
Husky, FELICITARI, ma bucur mult de tot pentru tine, sa te ajute DD sa ai o sarcina usoara si un BB sanatos nascut la termen.
Mirimirasteptam vesti bune de la tine .
Rizzuca , Blue flower, Iana, Iazminn, Kitta, asteptam BETAAAAA MAAAARI.
Oana, Dana bebe, Simona2, Anka daria sa aveti embrionasi frumosi si multi.
Kora si Ingeras, ma rog pentru voi sa fie bine.
Pupici la toate, vedeti ca in lista Danei toate trebuie sa fiti trecute cu rosu , nu cu negru, ca mine, parca asa am discutat , nu?
Va tin pumnii la toate si din suflet va spun ca va doresc sa reusiti.
Doamne Ajuta-ne!
huski spune:
Fetelor: Catalina, Kora, Blue flower, Iana_mari, Many bani, Iazmin, Anka daria, Madlen, Mihaele, Simona, Alina iulia, Liliana Fi, Byzi, Frank, Blanche, Alsima, Dana bebe,Alrak si sper sa nu fi omis pe nimeni, va multumesc din suflet, stiu sigur ca-mi sunteti alaturi si ca va bucurati sincer pentru mine. As vrea sa va strang pe toate in brate si mai stiu ca va bucurati sincer cand inca o aspiranta "paraseste incinta"
Eu o sa mai stau prin zona, nu de alta da as vrea sa trag si eu cateva dupa mine asa cum au facut Alsima si Alina
Va marturisesc sincer ca NU-MI VINE SA CRED, e ciudat ca pana acum stiam ce am de facut (analize, injectii, punctie, et....)dar acum?!?
Asa ca musai trebuie sa mai iau cateva cunostinte cu mine . O sa am nevoie de ajutor
- tuturor!
catalina2307 spune:
many bani - pup fata draga, nu te enerva ca faci riduri si iriti bebeul.
coltul meu de rai
rami 73 spune:
Catalina, desi citesc din pacate extrem de rar, iar de scris si mai rar, nu ma pot abtine sa nu-ti spun, ca si Many bani, ca nu trebuie sa ai o atitudine resemnata, sau ma rog, e bine doar in masura in care aceasta "resemnare" aduce cu sine si o relaxare, altfel sa nu incetezi niciodata sa CREZI ca vei fi mamica ! Eu una SUNT CONVINSA de asta ! Si se poate intampla mai repede decat crezi. Probabil imediat ce vei da toate lucrusoarele. Te A, si ai un colt de rai SUPEEEEERB, un adevarat balsam pentru suflet ! Si eu sunt mare amatoare de plante, natura etc. (spre disperarea sotului meu )
KITTA, iti tin pumnii LA GREEEUUU !!! Doamne ajuta !!!
Vad multe aspirante noi, le doresc tuturor numai reusite !!
Am pus si eu pozici cu dovlecica mea, pentru cine vrea sa o vada. Si invit toate prietenele la botezul bubulinei, pe 6 iunie, ora 13, la biserica "Sf. Spiridon Vechi".
ingeras26a spune:
Huski, felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
Dana_bebe spune:
ALRAK - sa stii ca nu esti neagra esti maritim.
Mi-e frica sa sper prea mult pana la urma statisticile dau doar 20-25% sanse de reusita.
Pana una alta dr. mea s-a razgandit
Vineri, Sambata - cate un Gonal, duminica la 5.30 analize si un Pregnyl de 5000.
Luni la 16!!! punctia. Of sper sa stie ce face! O sa fiu in ziua 19 a ciclului! nu e cam tarziu?
Cum se mai prind bebelusii de mine - se strica tot endometrul meu bun - ziua 19 cand facem punctia + 48-72 de ore...
catalina2307 spune:
rami - am vazut ramita mica si trimit un pup mare cat inima ta, cat inima ta....
coltul meu de rai
ingeras26a spune:
Alsima, Alina, Huski, ce fericite trebuie sa fiti! Bravo, fetelor!
speram sa va urmam si noi repede :)
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!