FIV 226
Raspunsuri - Pagina 7
alina_iulia spune:
Husky felicitari felicitari si iar felicitari.......sanatateeeee tie si la bebe.....se inmultesc reusiteleee.....bafta tuturor
lilianaFi spune:
Huskiii ..in sfirsit ai reusit!!!...yupiiii ..felicitari din tot sufletul..sas ai o sarcina frumoasa iubita
tuturor si sa auzim numai de bine
bytzi spune:
husky, felicitari,sarcina usoara
am observa multe reusite in ultima vreme,tineti-o tot asa
bafta multa pt toate fetele care asteapta rezultate
rizzuca,tin pumnii
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe
"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
iana_mari spune:
IAZMIN si eu ma stresez din toate prostiile.Am slabit 3 kg din cauza mancatului fara sare si corect.
De aceea am hotarat cu sotul meu ca luni dimineata sa merg la bios sa fac testul.
Ce zici ne intalnim?
blue_flower spune:
Iana-Mari, si eu m-am hotarat sa merg luni dimineata la BIOS pt analiza.
Ce mi-as dori si eu sa pot slabi asa de usor.....am scos sarea 95% din aleimentatie si gatit, beau 2 l de apa/zi, dar....statul la birou 10 ore zilnic nu ajuta la slabit.
of.
frank spune:
huski FELICITAAARI!!! asteptam cu nerabdare rezultatul tau. minunat k e pozitiv!
de-abia astept sa vad listutza danei rosie toata
KiraClara spune:
Felicitari proaspetelor gravidutze! Vad ca de cand nu am mai intrat pe forum s-au inmultit vestile bune ! Super ! Tineti-o tot asa! Sa facem lista cu reusite cat mai lunga si sa ne trageti pe toate dupa voi! cat mai curand ....!
Va pup si felicitari inca o data! Sa faceti bebei sanatosi si frumosi!
Clara
Blanche25 spune:
HUSKI FELICITARIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DOAMNE DACA AI STI CAT MI.AM DORIT SA AI UN REZ.POZITIV, POZITIVUL TAU ESTE SI AL MEU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SARCINA USOARA, LA TERMEN SI CU BEBE SANATOS SI FRUMOS!!!
Iana pup si pregateste.te ca urmezi tu
fetele eu intru rar, stiu, dar de cand ne.am mutat la noua casa nu mai avem timp de nimic. Nu stim cum sa fugim de la munca acasa, si acolo mereu gasesc de facut ceva si nici nu imi aduc aminte sa desc. calc. LA munca nu prea am timp deloc de forum. Dar eu citesc printe picaturi, macar o data la 2-3 zile si va tin pumnii stransi tare.
Eu sper sa fac iar o incercare la vara, la o alta clinica.
va pup pe toate si numai bine
alsima spune:
Huskiiiiiiiii....iubita mea!! FELICITAAAAAAAAAARI!!!!
Asa mult ma bucur pt tine!!
Unde-i Dana cu listutza??? toate fetele trebuie sa treaca la burtici!!!
Yuhuuuuuuuuuuuu!!!!!!
4 sapt si 6 zile
Luna MAI e luna MEA!!! :)