FIV 226
Raspunsuri - Pagina 6
iazminn spune:
FELICITARI HUSKI!. Spune-mi te rog ai avut ceva simptome? Sarcina usoara si la termen!
anka_daria77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui huski ziua 10 de la ET , BHCG = 40 nu ma pot opri din tremurat..... multumesc pentru sustinere si incredere va |
Mai Husky mai data viitoare sa nu ma mai contrazici cand te chem la apel da numai graviduta.
Sa-ti traiasca, sa duci sarcina la termen in conditii optime. Felicitari iubita.
Hai ca plec si eu la eco sa vad daca am produs ceva.
Ziua 6 de stimulare asa ca lipseste Dana la organizare.
catalina2307 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui KoraPop Cata da' tu de ce nu mai ai rabdare un pic? Kora CARPE DIEM!(Traieste clipa!) |
Kora- pentru ca nu stiu daca voi fi mama, pentru ca daca o sa fiu nu stiu cand se va intampla si pentru ca pana atunci sunt copilasi care au nevoie de hainutele astea. Si m-ar bucura mult mai mult ca cineva sa le poarte decat sa stea la mine in pod sa se prafuiasca.
coltul meu de rai
iazminn spune:
Buna fetelor. Sa va spun care este ultimul meu stres. Observ ca fetele care reusesc au numai embrioni A8. Eu cu 2 A6, si 1A7 am vreo sansa?Imi este tare frica ca o sa ratez si acest FIV( Eu am facut FIV cu ICSI, iar in dim cu ET 2 erau A4 si unul A6, insa pana la Et, adica dupa 2-3 ore de cand ii citise dr Cocei ultima data crescusera la A6 si A7).
P.S In loc sa stau linistita uitati-va ce intrebari tampite pun!Dar voi ma credeti,stresul e de vina.
IANA-Mari ce faci?
madlen spune:
Felicitari, Huski! Ai reusit! Sa ai o sarcina usoara si un bebelus sanatos si la termen! Ma bucur foarte tare pentru tine!
Kora, e randul tau!
mihaele spune:
Husky si tuturor fetelor care ati reusit felicitari sarcini usoare si la termen
Kora
Catalina
Kitta,Ina-Mari,Iazminn,blue_flower,Ioanasi tuturo fetelor care sunteti in asteptare sa veniti cu teste pozitive
Puisori dragalasi
KoraPop spune:
madlen
iazminn stai linistita ca si embrionii tai erau foarte buni,chiar daca putin mai lenesi,important e ca nu aveau fragmentatii. Hai nu te stresa acum ca nu are rost,sincer! Bafta multa!Si sa stii ca au fost si reusite cu A4!
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
catalina2307 spune:
iazminn - eu te suspectez de putin masochism .
De ce nu stai tu cumintica ?
coltul meu de rai
simona2 spune:
Way to go, Husky!!!. Odihna multa si hrana sanatoasa, apica la indemana si cat mai putin stres. Sa ai o sarcina minunata!