Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (31)
Raspunsuri - Pagina 9
krelia spune:
Mira, daca e asa...apai decat sa mananc si apoi sa stau cu morcovu' cu tot cu iarba si cu iepure...mai bine zic pas pana dupa ce-oi redeveni una singura..ca si la mine paranoia e la rang inalt, sa stii.....
dar la intalneala nu renunt.e in plan ![]()
bravo camy, ce ma bucur ca ai reusit! ah..si pt ca ma tot tineam de cateva zile sa-ti spun...ce nume frumos ai ales pentru baietelul tau ![]()

lauradi, si eu am avut azi tensiunea 8 cu 6..n-am baut cafea...insa vreau acum sa pap o milky way...cine stie, poate o mai pacalesc....la tremurat nu ama juns..insa simteam cu mi se topesc picioarele de fiecare data cand mergeam sau trebuia sa fac ture prin birou.....asa ca, stat la orizontala scrie pe mine...
krelia
15+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
miany75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Ramonika de mult nu am ras asa Miany - "ma bucur ca cel putin v-am facut sa radeti" - pai draga mea, e putin lucru?!?!? in lumea asta? ![]() ![]() monis 16+ |
ideea de baza era alta ,dar cum zici tu nu e putin lucru sa mai si radem..ar trebui sa o facem in fiecare zi ...

miany
16+
vias spune:
buuun mi-am gasit timp..![]()
Laurairina eu nu am acasa nici o poza a acestui bebe2..pt ca nu mai vreau..le am pe cele de la darius...ca sa am cu ce sa-mi dau in cap..

Prefer sa-i fac multe poze dupa ce se naste...sa fie el sanatos...ca-i fac eu poze ![]()
Cine vine cu rezultate de la eco??????![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
16+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
miany75 spune:
astept mielutul
si cine stie poate DD ne va exact ce ne dorim...![]()
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui krelia sa te auda DD ![]() da, am gresit...era borba de povestea ionelei..... si uite asa se lungeste lista cu mieii de paste ![]()
krelia 15+tzutzupida noastra creste si pozeaza ![]() |
miany
16+
elenic spune:
Ma inscriu si eu in clubul "tensiune mica" 
10+
www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
BoboMom spune:
Am fost la dr. Totul pare ok. Inimioara bate bine, sange nu mai e, colul e inchis. Ecografie facem maine dimineata, ca n-aveau loc acum. Intre timp stau la pat. O sa stau inclusiv sapt viitoare si vedem dup-aia daca ma pot intoarce la serv.
Acum ma duc sa ma culc, pt ca n-am dormit bine azi-noapte. Citesc mai tarziu din urma.
Pupici
Laura
15+ baby 
laurairina13 spune:
Cami , ma bucur taaareee mult ca nu mai tre sa mergi la scarbici!!!! 

De acu nu mai ai voie sa te mai enervezi, tre sa stai linistita pt bbeu tau! Si apropo si mie imi place numele ales pt baitoi!![]()
Laura Garner, ma bucur ca a fost ok la control si iti tin pumnii pt maine la eco, sa ne arati pozici dupa! si sa ne povestesti ce facea ala micu'
Eu-s acasa, nu am chef de nik , mai fac AMR pan la nunta...mai am 17 zile...off..asa greu mai trec zilele astea, abia astept..sa treaca!
Pe 1 iunie ma fac si eu gagica, imi fac suvite blonde cu suvite satene, deh..tre sa arat si eu mai a miresica !![]()
Pe 8 iunie am eco de 18 sapt, si ne confirma at nenea doctoru daca's coitze sau nu.. Si tot pe 8 iunie vin la mine ai mei:fratele, un prieten bun de-al nostru, prietena lu fratemiu, si maicameaa!!! Nu i-am mai vazut pe toti de aproape un aaaannnnn...abia astept sa stau la cioace toata saptamana inainte de nunta!!!!
off..de ar trece mai repede zilele astea....
'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones
Laura,
16+
poze
Madyna spune:
ionelamaria imi pare rau pentru sora ta, ea e fericita sau a fost fericita langa sotul ei? pentru ca asta e cel mai important. Sunt femei care sunt fericite imbracandu-se decent si altele care nu sunt. Fiecare are dreptul sa aleaga. Cat despre chestia cu a ajunge de la note de 9 si 10 la 5 si 6 iti pot spune ca si eu cunosc fete care s-au cuplat cu baieti de cultura romano-crestina nu arabo-musulmana si de la 9 si 10 au ajuns nici sa nu se mai duca pe la scoala, sa fie exmatriculate pentru ca se drogau sau plecau silite sau de buna-voie la prostitutie in tari mai frumoase... e un exemplu mai dur pentru a spune ca nu are nimic de-a face una cu alta.. sunt cazuri si cazuri, povesti de viata mai vesele sau mai triste.. Dar nu e religia de vina in nici un caz.
X-ray spune:
laurairina vai ce putin mai e!si uite ca pun si eu paie pe foc la emotii
.
camy felicitari pt caruciorul albastru si pt concediul maternal!
mai vroiam sa scriu o groaza dar tusesc ca o magaritza
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007) .....si hapy
11+
povestea noastra...
simonette spune:
Iata-ma-s!!!!!!
M-am intors si sunt f impresionata, in primul rand de cum am fost tratata si in al 2-lea de spital
Bineinteles ca impresia cea mai puternica mi-a facut-o bebelina
care a crescut f frumos (4,03 cm) si care drmea de rupea pam. Dar...ecografistul mi-a impuns abdomenul de cateva ori si a trezit-o si sa fi vazut ce mai inota
!!!
Nu am carucior va dati seama ca la 10s si 5 zile nu poate fi vb de asa ceva dar am prog peste 2 sapt la morfo!!! Merg sa pap ceva si ma intorc sa citesc din urma!!!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in
10+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!