Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (31)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

si acum sa ma apuc sa citesc din urma....ca aveti un ritm...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

16+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Ma bucur pentru tine ,CAMY..ai vazut cum se rezolva toate....si eu raman din 8 iunie in conc de risc maternal ..asa ca putem sta toata ziua la taclale....

miany
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Bravo Camy, odihna placuta si "chat-uilala" pe cinste

monis 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vicroria28 spune:

bravo Camy ce ma bucurde acum te rog doar sa stai linistita cu bebelul tau ok?te pupacesc
Fetele va rog eu daca intra sotiorul pe me acel sitecu numele alea ''frumoase'' cred ca imi taie internetul de maine voi fii solo
Poi cum sa-l cheme pe piticul meu Belzebut?????
E tare haioasa chestia dar acum serios eu m-am gandit la MATTEO si mai vreau unul dar sotul dragu de el e dus cu pluta si nu accepta orice,adica eu as vrea :Mihnea sau Sebastian.mai vedem noi pana la sfarsit!
Pt Ramo ma bucur ca ai o atitudine pozitiva si nu te mai gandi la rau ca totul va fii bine
Adriana din Oradea, cati ani ai?te intreb pt ca intrebai de pliul nucal?Cum de te gandesti la asa ceva?ai ceva antecedente in familie?
Va
pe toate si sa aveti o zi minunata,ca la mine la Dublin ploua si e frig ddeci.....nasol cred ca voi face un nani cu bebe al meu iubit.
Vicky+Matteo

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

bravo Camy. Felicitari!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Ramonika de mult nu am ras asa
Miany - "ma bucur ca cel putin v-am facut sa radeti" - pai draga mea, e putin lucru?!?!? in lumea asta?

monis 16+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

si eu am mai spus despre ce nume am ales.....

fata- diana
baiat- david

doar la astea m-am putut intelege cu cubis, mie imi plac alea mai sofisticate, lui alea mai comune....

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

12+

strumfulet + poza strumfulet

asa si la mine...chiar am facut o lista de nume...atat pt fetite, cat si pt baieti..si i-am aratat lui Pustache..si a inceput sa scrie in dreptul lor:Ex:
Catinca - URSS
Erika -Maghiar sistem
Miriam - made in USA
Melisa - idem..samd

la baiat ramasesera 2 nume...Flavius si Matei...si el a ales Flavius, a zis ca seamana cu Darius..

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

si acum merg sa termin mancarea..., pana atunci puteti sa terminati si acest capitol dragalaselor...

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Hello burtici!

Iar sunt in urma,nu mai pot tine pasul cu voi,ca aveti un ritm...of,of Am multe pagini de recuperat,sper azi,daca nu,maine,ca e sarbatoare si n-am ce trebalui;de vineri cred ca se taie iar firul,ca face asta mic 2 ani si trebuie sa gatesc si eu cate ceva ca vin neamurile...in valuri:unii vineri,altii sambata
M-am trezit f fericita ca am visat bijuterii multe de argint(nu sufar aurul)...imi cumparam un inel,cu piatra mov(ador movul)Eee,ce-o fi asta?FETITA,nu?
...insa,tensiunea 8 cu 4 iar si durere de cap;am baut cafea,dar nu mi-a trecut complet si mai tarziu m-a apucat si tremuratul,am mai bagat o cioco mica kinder si inghetata cu cioco si acum sunt mai bine.
Acum m-apuc sa citesc,sa vad voi ce mai faceti.Poate recuperez pana diseara,desi mai am si treburi

fetele!

Laura, (11+) a lui Radu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

sa te auda DD

da, am gresit...era borba de povestea ionelei.....
si uite asa se lungeste lista cu mieii de paste

Citat:
citat din mesajul lui miany75

poate iti ajuta DD si va fi fetitza!!..nu am inteles faza cu povestea....cred ca te referi la povestea Ionelei..

miany
16+

krelia 15+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput