Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

de fata
Anzelma, Caliopi, Cornea , Dragaica, Eliconida, Eupraxia, Filadefia, Leopoldina, Mitzura, Perena, Puica, Sevastita, Sulamit, Veneranda, Zaraza

aveti de unde alege

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Filadefia? sau Philadephia?

monis 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Ramonika am intrat si eu pe site-ul ala....inainte sa-mi propun sa am un bebe/..... sunt niste nume..... asa incat....

pentru fetita eu ma gandeam la Adela ( repet... eu.... pt ca viitorul tatic e de parere ca e prea devreme sa ma gandesc la nume)
pentru baietel... nu stiu ce sa aleg.... dar cand ma hotarasc, va anunt

12+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Fetelor, daca doriti si aveti posibilitatea sa ajutati un baietzel bolnavior, am pus un link cu detalii la semnatura. Nr de telefon sunt valabile doar in reteaua Romtelecom.

9

asa incepe odiseea mea
nepoteii mei

Haideti sa il ajutam pe Mihaitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Ei e bine. La mine si Robert si Theodor sunt compatibile atat cu numele meu cat si al sotului. Interesant site-ul Miany.

Ramo mie imi plac Zaraza si Mitzura, acum nu stiu daca mi-as boteza copilul asa dar de placut imi plac.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Ramonika, imi pare rau dar trebuie neaparat sa-ti atrag atentia ca ai sarit peste Belzebut, Benignus si Bonifaciu
si m-am uitat doar pana la B

monis 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

valeu muica ce exempleeeeee de numeee!!!!!

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Ramonika, imi pare rau dar trebuie neaparat sa-ti atrag atentia ca ai sarit peste Belzebut, Benignus si Bonifaciu
si m-am uitat doar pana la B

monis 16+

12+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

monis - la ce carnat de nume era acolo, recunosc ca am citit pe sarite... si alea pomenite de tine is belea

Benignus... bine ca nu e Malignus...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

fetelor,ma bucur ca cel putin v-am facut sa radeti.....si eu cand l-am deschis prima data am zis ca e imposibil sa pun a stfel de nume...
Mai e o chestie daca pui tu un nume iti da cele care merg cu acela ales de tine...si la numele nostru trebuie trecut cel de nastere..daca ati observat..

miany
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

m-am jucat si eu cu site-ul ala....la fata a iesit compatibil cu numele noastre...la baiat...nexam.
Deci, musai sa iasa fetitza

krelia 15+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

poate iti ajuta DD si va fi fetitza!!..nu am inteles faza cu povestea....cred ca te referi la povestea Ionelei..

miany
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

AM REUSIT ....DE LUNI SUNT IN CONCEDIU DE RISC MATERNAL...PT CA PANA LUNI AM CONCEDIU MEDICAL

Va invit pe toate la o inghetata cu capsuni...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

16+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput