Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (31)
Raspunsuri - Pagina 10
ionelamaria spune:
Madyna, sora mea pot sa spun ca uitase de noi. parca avea creierul spalat. credea orbeste ca ii e bine. la un moment dat tipul ( nu au ajuns sa se casatoreasca) a fort nevoit sa plece acasa pentru 2 luni parca. timp suficient sa se ridice ceata de pe ochii ei. acum, la 3 ani de cand s-au despartit , pot sa spun ca inca ii vine sa se bata singura. nu intelege cum credea ea ca e fericita cand nu era. era convinsa ca e viata perfecta langa el... eu o vedeam cum se topeste... cum dispare... si tot ii spuneam : copil... nu e bine... zicea ca eu sunt nebuna.... ca zic asta din invidie. acum ii vine sa se bata singura pt cat de proasta era. La cam o luna dupa ce a plecat el... din varii motive a rupt pt scurt timp legatura cu prietenii si sora lui ramasi aici, care o supravecheau... in cam o saptamana sora mea s-a trezit... aCUM E BINE... E O FIRE FOARTE REBELA SI AMBITIOASA. obositoare uneori... dar e ea, asa cum o stiu de cand eram mici, asa incat cu toate prostiile pe care le face uneori... mie imi place.... bune rele sunt facute ca asa e ea... nu fiindca a uitat sa fie ea
12+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
elenic spune:
Fetelor, la ce spuneti voi morfo? La ce va referiti mai exact? ![]()
Lamuriti-ma si pe mine, va rog
10+
www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
elenic spune:
Tocmai acum m-am gasit sa intreb, cand bate vantul pe aici 
![]()
10+
www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
laurairina13 spune:
Elenic, ma trezesc eu sa iti raspund
, din ce am inteles de la fete se numesc eco morfologice, ecografiile de la 12 /18/24 saptamani, ca atunci se fac de cele mai multe ori masuratori specifice in fct de varsta sarcinii..la 12 sapt se masoara pliu nucal si nu mai stiu ce, la 18 urmeaaza sa vad...ca nu mai stiu nici eu, si la 24 din ce inteleg e cea mai complexa , ca masoara oscioare si tot ce prinde la bebel!
Si eco astea nu sunt musai sa fie facute fix la 12 /18/24 sapt, depinde cand reusesti sa te programezi ori la 11 sapt si /13 si la fel aia de la 24 se poate face si la 22/23 sapt..cam asta stiu!Poate te-am mai luminat nitel!![]()
'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones
Laura,
16+
poze
Madyna spune:
Simonette m-am emotionat toata cand am citit despre ce ai vazut la eco pentru ca joia viitoare ma duc si eu si o sa fie cam aceeasi varsta

Ramonika spune:
simonette - felicitari pt. bebe sanatos 
miany - chiar ca ne-ai amuzat, radeam singura prin birou
sunt si nume foarte normale si la locul lor acolo, ai de unde alege, acuma serios. dar si alea comice, is belea ![]()
camy - felicitari si tie pt. reusita. ai vazut ca DD te ajuta sa zambesti? ![]()
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
simonette spune:
Romanitza inainte sa moara mama mea, de fapt inainte de a avea copiii mi-am dorit mereu ofetitza si sa-i zic Anastasia...poti sa-i spui Nasti
Cat despre Nicola...poate avea S la sf
Miany abia peste 2 sapt sper sa vin cu
sa dea Domnul!
ca ai scos majoretele de pe acum!!!!Si mie imi place Sara de mor....o idee!!!
Ramonik am rasp fara sa vreau la Romanitza.... Daca va fi Anastasia o voi striga Nasti
Cami felicitari!!!!

Lauradi, tu vb serios? Bijuterii in vis= fetitza??? Ca am visat si eu un cufar cu biju acum ceva timp!!!!
Imi pare rau pt tensiunea ta
Krelia "boba" zice Lucutza meu....mor cand ma intreaba "mami cu cine bobesti la tel???"
Laura G. ma bucur ca sunteti bine
Bafta maine la eco!!!
Madyna o sa te indragostesti lulea!!! Daca nu esti deja. De bb ma nu de ecografist...sa nu intelegeti gresit!
Elenic eco morfologica... se fac masuratori si se analizeaza bebeul oscior cu oscior, organ cu organ!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in
10+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
simonette spune:
Si am uitat sa va spun ca sunt f incantata de dr!!! Si am primit deja cadouri pt bb...un bibe si o suzi
Bebelinei ii batea inilioara cu 165/minut
Eu ma inscriu in categ tensiune arteriala mare 13cu 9
Pe 10 iunie sunt progr ptr TT, Doamne Ajuta!!!!Atat ecografistul cat si dr au zis ca sunt f multumiti!!!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in
10+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Madyna spune:
Simonette de ecografist nu am cum ca mie eco imi face ginecoloaga![]()
Dar abia astept sa il vad ca arata ca un copil ca pana acum era numai un punct acolo... sigur se va scimba ceva in perceptia mea.. De-abia astept
Madyna spune:
Ionelamaria inteleg 100% ca sora ta a trecut printr-o experienta neplacuta. Singura mea obiectie e ca nu vreau sa se generalizeze pentru ca efectele generalizarii sunt dezastruoase si au murit, mor si din pacate vor mai muri multi oameni pe planeta din cauza unor astfel de idei..
Adica sa nu judecam pe nimeni bazandu-ne pe faptul e ca roman, chinez, arab, evreu, budist sau musulman..
Eu cum nu traiesc in romania stiu foarte bine cum e sa ti se intocmeasca profilul moral pe baza datelor din buletin..
Si in Elvetia inca e lux dar romanii din Italia chiar au o mare problema doar pentru ca sunt romani.
Ca tot era vorba de surori, sora mea e in Italia si are copiii la scoala acolo si singurul lucru care mai lipsea era sa fie lapidati cu pietre de catre copiii italieni numai si numai pentru ca sunt romani si au auzit ei acasa ca romanii au o cultura diferita deci proasta..