Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (31)
Raspunsuri - Pagina 11
Madyna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonette Si am uitat sa va spun ca sunt f incantata de dr!!! Si am primit deja cadouri pt bb...un bibe si o suzi ![]() Bebelinei ii batea inilioara cu 165/minut ![]() Eu ma inscriu in categ tensiune arteriala mare 13cu 9 ![]() Pe 10 iunie sunt progr ptr TT, Doamne Ajuta!!!!Atat ecografistul cat si dr au zis ca sunt f multumiti!!! mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 10+ www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei! |
Simonette si mie mi-a dat de la ginecolog o gramada de carti despre sarcina si despre cresterea copilului pana la 1 an, un biberon, o gentuta din-aia care se ataseaza la carucior plina cu mostre de produse pentru bebel si materiale promotionale, detergent special pentru bebe, autocolante pentru masina cu "baby on board" , o gentuta izoterma pentru biberon... si atat imi amintesc.. chiar m-am bucurat pentru gest, mai bine zis m-am emotionat..
miany75 spune:
Simonette imi cer scuze ca am anticipat putin..nu stiam exact varsta sarcinii tale...oricum eu iti doresc sa ti dea DD ceea ce vrei....si mie imi place Sara la nebunie..![]()

Ramonika ma bucur ca v-am adus putina buna dispozitie..

Madyna n-o sa ti vina sa crezi ce transformare intr-un timp relativ scurt!!
Va las ca mergem la niste prieteni sa vedem meciul ...va
si va doresc o seara reusita!!!
miany
16+
Madyna spune:
Miany crede-ma ca de-abia astept sa treaca saptamana sa vad. Si mie imi place Sarah, pe fata sotului meu o cheama asa si sora mea tot Sarah vroia sa il cheme pe bebe daca era fata dar deocamdata i-au zis ca e baiat.
simina_kin spune:

nu mai pot de durere de cap

de la ora 16 ma doare , am baut si putina cafea, am mancat dulce, am luat o aspirina, mi-a zis mamaia Tatal nostru si NIMIC..
...TOT DOARE RRRRAAAAUUU
15+
Mariana
bebe
Madyna spune:
Simina nu vreau sa fac vreo gafa sau sa panichez pe cineva dar eu sunt sigura 1000% ca nu avem voie aspirina, asa mi-a zis mie si ginecoloaga si cand am fost la maternitate la urgente..![]()
Mie asa mi-au spus ca sa iau doar paracetamol nicdecum aspirina..
douradoudou spune:
buna din nou...ma revenit..nu am fost la doc..este plecat cateva zile din tara...madyna sunt de acord cu tine...ionelamaria imi pare rau ca relatia sorei tale nu a mers..se mai intampla..eu nu am inteles exact?devenise musulmana sau este crestina si se imbraca ca o musulmana?..oricum...sa stii ca daca nu esti musulmana nu te imbraci ca musulmana..si chiar daca esti nu te obliga nimeni si nu are dreptul nimeni sa-ti spuna sa porti hijab sau haine mai lungi...musulman esti in suflet..iar daca alegi sa nu te imbraci asa este numai si numai decizia ta..eu am in famile..adica sotul are multe verisoare si matusi care sunt musulmane dar nu poarta haine musulmane sau hijab...si nun este nici un fel de problema..este alegerea fiecareia...eu recunosc ca-mi iubesc sotul pana la infinit si mai mult..dar nu m-as imbraca asa doar pt ca zice el..daca nu o faci cu sufletul si perfect constienta de ce faci mai bine deloc..si nu te condamna nimeni..acum alt subiect: voua vi se intampla sa aveti probleme cu respiratia?adica sa simtiti ca nu primiti destul oxigen...mie mi se intampla uneori..o sa vad peste cateva zile la doc ce zice...si varsta sarcinii pt ca pan aacum nu era f sigur..
douradoudou spune:
eu am citit ca aspirina se ia doar in cazuri urgente in care nu este alta solutie si se ia numai sub supravegherea atenta a doctorului..chiar si in timpul alaptarii nu este voie...poate provoca sangerari la copil..ai grija...hidrateaza-te..misca-te putin pe afara la aer ...manaca niste fructe...
Madyna spune:
Am gasit un articol chiar pe desprecopii.com unde se vorbeste despre administrarea aspirinii in sarcina
www.desprecopii.com/info.asp?id=1018" target="_blank">http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1018
simonette spune:
Pus si io poze de bebe la semnatura![]()
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in
10+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
betty78 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin![]() ![]() nu mai pot de durere de cap![]() ![]() de la ora 16 ma doare , am baut si putina cafea, am mancat dulce, am luat o aspirina, mi-a zis mamaia Tatal nostru si NIMIC..![]() ...TOT DOARE RRRRAAAAUUU![]() 15+Mariana bebe |
Nu ai voie aspirina sub nici o forma...incearca paracetamol... si sa bei multe lichide
Betty78
16+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario